גלישה צולעת

יש לי בעיה של איטיות בגלישה כלומר שאני לוחץ על קישורים הדף נטען באיטיות עד שזה מגיע לעמוד המבוקש. אני לא מדבר על מהירות הורדה או העלאה של קבצים. יש לי ראוטר מתקדם של בזק והכל איטי.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
יש לי בעיה של איטיות בגלישה כלומר שאני לוחץ על קישורים הדף נטען באיטיות עד שזה מגיע לעמוד המבוקש. אני לא מדבר על מהירות הורדה או העלאה של קבצים. יש לי ראוטר מתקדם של בזק והכל איטי.
צריך בדיקת מהירות קודם כל לודא שתקין. מעבר לכך כמה סריקות עם אנטי וירוס אנטי רוגלה לודא שאין מזיקים. בסוף איפוס דפדפנים. ולקוות שזה מסתדר
לסריקות
https://www.eset.com/il/online-scanner/

תבצע את זה ודווח ..בבקשה

איפוס דפדפן זה לסגור אותם ולפתוח דף חדש?

יתכן שהמחשב שלי עמוס ובגלל זה הולך לאט?

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
איפוס דפדפן זה לסגור אותם ולפתוח דף חדש?

יתכן שהמחשב שלי עמוס ובגלל זה הולך לאט?
אני מנחש שיש לך כרום..

אותו רעיון תעשה חיפוש בגוגל איפוס דפדפן ושמו...של כל דפדפן שיש לך .

זה לא לסגור ולפתוח זה להחזיר את הדפדפן למצבו המקורי בלי שמשהו ישבש אותו...

תעשה את זה אחרי הסריקות ..שנתתי לך.

אחרי זה נראה, יכולות להיות הרבה סיבות לכך התחממות של המחשב. דיסק בעייתי, וירוסים רוגלות זה מה שבודקים כעת, בעיות בווינדוס..צעד צעד אנו לא מול המחשב שלך לבדוק..תעשה ונתקדם.

נערך לאחרונה ב:
עשיתי את שתי הסריקות וגם איפוס של דפדפן גוגל ואקספלורר. לא הצלחתי לאפס את פיירפוקס. אני משתמש בכרום כל הזמן.
בינתיים לא השתנה קצב הגלישה.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
עשיתי את שתי הסריקות וגם איפוס של דפדפן גוגל ואקספלורר. לא הצלחתי לאפס את פיירפוקס. אני משתמש בכרום כל הזמן.
בינתיים לא השתנה קצב הגלישה.
להכנס לביוס אתה יודע? להביא משם טמפרטורה? בעיקרו זה להפעיל מחדש מחשב וללחוץ DEL בלחיצות רבות כל הזמןן עד שעולה מסך תהיה שם טמפרטורה אחרי 10 דקות במצב תביא אותה ..לחץ F10 ואנטר לחזור לווינדוס
דווח ונראה הלאה

למעלה