גלישת אויר חד פעמית?

tlcmordo

New member
גלישת אויר חד פעמית?

שלום, כבר הרבה זמן שאני מתפעמת בhand gliding בתוכניות טלויזיה חיפשתי באתרי אינטרנט בארץ, וראיתי שצריך קורס של 3 - 6 חודשים לעומת זאת, במקומות שונים בעולם, אפשר רק "לטעום" בקורס של יומיים- שלושה לדוגמא: http://www.bhpa.co.uk/hangglide/index.php האם יש סיכוי לנסות גם כאן, בארץ, רק באופן חד פעמי, מבלי כוונה להפוך לתחביב "מקצועי? תודה

חגי

New member
אפשר רק לנסות ולרכוש

שעת טיסה בגלשן טנדם- לשניים עם גולש מרושין לכך. הבעייה שזה יקר, מעט מאד גולשים שמוסמכים לעשות זאת, עוד פחות - שמעוניינים לעשות זאת .

tlcmordo

New member
גלישה "חד פעמית"

חבל , לדעתי עם חשיפה שיווקית נכונה, יהיה קהל לנושא, וזה יכול להתפתח גם מבחינה רווחית. בחו"ל מאפשרים לא רק כטנדם, גם כבודדים. מישהו רוצה להרים את הכפפה? בהצלחה...

חגי

New member
אין אפשרות לטוס לבד

אלא אם כן הגלשן קשור ב 3 חבלים ומוטס מהקרקע וזה בטח לא יקרה במאה השנים הקרובות בארץ. אבל יש אלטרנטיבה אצל מצנחי הרחיפה שם זה הפך לעסק. אצלנו זה ממש לא ישתלם ובטח אי אפשר להתפרנס מזה. ההמראה והנחיתה הרבה יותר מסובכים מטיסה על מצנח וסיכוני הפציעה ועלויות הביטוח יהיו גדולות בהרבה.

natyh

New member
מאחר ואני חסר ניסיון

ובודאי לא מתאים לענות , השאלה היא מדוע לא לעשות קורס התחלתי ארבעה ימים כפי שעשיתי לפני 23 שנה ואז להחליט , בודאי אפשר לעשות כל מיני דברים אחרים השאלות הם כלכליות עלות תועלת מי קהל היעד מהי התוכנית העסקית? ומי יקח זאת על עצמו והאם הדבר בטוח ? תראה ככל שתתנסה יותר בגלישה תבין כמה הרבה עוד יש לך ללמוד , ותראה עד כמה העיסוק הזה מאתגר ומשך. לא בטוח שאחרי התנסות חד פעמית לא תרצה להמשיך ואז תשאל או קיי מה עשיתי ובשביל מה ? ההמלצה שלי , לך על קורס התחלתי ארבעה ימים ותחליט מאוחר יותר אחרי שתרגיש את התחושה הזו של לעוף ,

מסכים עם הצעתו של נתי../images/Emo45.gif

למעשה, זה יצא אותו פורמט כמו שהוצע לך בבי"ס בחו"ל, כי זה מה שעושים בשלב הזה של הקורס...

לרכוש אפשר רק רכוש ולא

שעה. גם המילה "מרושין" לא קיימת בעברית. אותך אני בודאי לא צריך לתקן, כי אתה יודע לבד ואת האחרים זה פשוט לא מעניין. אני סתם בנדודי שינה

חגי

New member
לגבי לרכוש אולי אתה צודק

אבל מרושיין - בבדאי שיש . כל מי שיש לו רשיון הוא מרושיין מי שיש לו שריון הוא משורין וכך הלאה....

תגידי.. את צוחקת נכון?? ../images/Emo163.gif

רמז- אימרי שכן כדי שלא תצאי אהבלה!

טעות הקלדה

טעות הקלדה היא הקלדת אות סמוכה במקלדת, במקום האות הרצויה. האות "ו" לא ממש ליד האות "ב" ומשום מה גם ההגייה שלהן דומה. אז טעות בהקלדה זה לא. תחשוב על תרוץ משכנע יותר.

natyh

New member
סלנג

לא טעות הקלדה , זהו סגנונו של חגי , מן הומור כזה . זו לא טעות .

טעות זאת נקיבה, לכן צ"ל

זו או זאת ובשום אופן לא זה. בקיצור, לכולנו טעויות ובאשר לאות הסמוכה את צודקת (איזה כיף להיות צודק/ת).

לא

המלה "זה" מתייחסת לצירוף מילים "טעות בהקלדה" ולצירוף המילים אפשר (ורצוי) להתייחס בלשון זכר. ולדוגמה - ריצה מהירה זה לא. אם תרצה תוכל להפוך את המשפט ולומר זו לא....

אם כך, מי שיש לו גלשן, הוא מגולשן

ומי שיש לו אשה הוא מאושן, ומי שיש לו אבן בכליה, הוא מאובן? בקיצור, חלק משמות העצם ניתן להפוך לפועל, בעיקר כאשר המציאות הפכה את הטעות לנורמה, ובחלק אחר זאת טעות. אני מוכן להתפשר איתך על "מרושיין" כמקרה גבול, אבל זאת עדיין לא עברית תקנית.

חגי

New member
ההקבלה לא במקומה

רשיון הינו נכס לא מוחשי תריץ חיפוש בגוגל - תראה עד כמה נפוץ בתחום התעופה השימוש במילה. במיוחד מעניין השימוש בתביעה של הבחור שלא נפתח לו המצנח בצניחה חופשית.

למעלה