גלית המלאכית... את נוכחת? נראה לי שמזמן לא כתבה כאן...

אמבי

New member
נכון, גם אני הרגשתי שנעלמת פתאום. מקווה שאת בסדר!

הי רוןרון40 ואמבי

תודה על ההתעניינות

כן, אני פה ולא פה

בזמנו כתבתי שאקח קצת הפסקה מהפינה ובכלל, עקב תקופה לא כל כך טובה.
אתמול, לאחר הכתבה במוצ"ש אליה הסכמתי להתראיין, אי אילו שאיבות והחזרות עוברים, אי אילו ריצות ונסיעות ל/מבנק הזרע, 2 הפלות, 2 הריונות כימיים וכל השאר שליליים, החלטתי להחזיר לי את עצמי ולכתוב שיר פרידה...
אז כעת, על סף גיל 45, נפרדת גם מכן - התחלתי לצעוד בדרך אחרת להשיב לי את עצמי ולכשאהיה מוכנה, אצעד בדרך לתרומת ביצית ומימוש האימהות כך.
תודה למי מכן שפרגנה, שאלה, התיעצה ותמכה!!

מאחלת לכן המשך דרך מאושרת וחיים נפלאים!!

מרגנית2

New member
גלית היקרה! את תחסרי לי!

מבינה לגמרי את הצורך בחופשה. גם אני הייתי מתה להיות עכשיו בצימר בגליל...
המסע שלנו לא נגמר. והמשא כבד על הכתפיים. לפחות שלי.

שיהיה לך רק טוב. תחשבי עלינו. ותקבלי אומץ ורוח לחימה! רוח גבית!
אנחנו כאן הלביאות שלא מוותרות...
הגורים שלי צועקים עד לב השמיים

אני עם אטמי אזניים כעת :)

תשימי לך איזה דיסק עם מוזיקה נעימה - זה מאד עוזר..

חיבוק ממני
מרגנית

תודה מרגנית

זו לא חופשה כזו...
בשבועיים האחרונים אני בחופשת מחלה מהעבודה, אותה הוצאתי אצל רופאה תעסוקתית.
החלטתי לקחת את מה שמגיע לי, כי כמטופלת פוריות יש לי את זה בזכות ולא בחסד!!

כל יום הייתי בים, כל יום רוגע ושלווה, בבית, בחוץ, בנפש ובנשמה.
לצערי גם זה לא הועיל והגיע הזמן לחשב מסלול מחדש...
&nbsp
שולחת לך
לימים נפלאים ורגועים!!

מרגנית2

New member
כל יום את בים??? אין ים בירושלים!...

זו בדיוק הבעיה. אין ים. מתים מחום ואין רוח. רק מזגנים..

וחשבון החשמל... שלא תדעי..

תחשבי מסלול מחדש
ותהני מהדברים הקטנים. כוס קפה מול הים. רוח נעימה. מה עם לקנות לעצמך איזה דיסק שאת אוהבת? לי יש שלמה ארצי באוטו :) וגם אדית פיאף..

חיבוק מההרים :)

עכשיו, בשבועיים שלקחתי כחופש

8:00 יוצאת מהבית, עד 11:00
אין כמו לשבת ופשוט להסתכל

מאמינה שכשאחזור לעבודה, פשוט אעביר את זה לערב

&nbsp
דיסקים יש לי שפע באוטו, של אירובי מקפיץ.
תודה תודה
בחזרה!

המון בהצלחה

גם אני לפני ההריון הראשון, אחרי הרבה טיפולים שלא הצליחו החלטתי לקחת קצת חופש מהטיפולים, לנקות את הגוף מכל ההורמונים ולרדת קצת במשקל (והיה לי הרבה לרדת). תכננתי חופש של 3 חודשים ובסופו של דבר יצא 7 חודשים שממש הכרחתי את עצמי לחזור לטיפולים.
בטיפול הראשון שאח"כ נקלטתי. אומנם המצב שלנו לא זהה אבל אני חושבת שזה טוב לגוף ולנפש לקחת קצת הפסקה.
תחזרי בכוחות מחודשים ואני מניחה שיהיה יותר קל לפחות נפשית.
בהצלחה, מקווה שתעדכני אותנו בקרוב על הריון כיפי

תודה

לפי הנראה בכתבה (כי גם כשמסתכלים במראה, זה לא אותו דבר וגם לא העזתי לעלות על המשקל), יש לי להוריד המווווווווווווווווווווווון!!
אני יודעת שעליתי עשרות ק"ג, אבל לא ככה...

עומדת לפני דרך לא קלה מבחינת המשקל, ממש לא קלה... אומנם אכלתי בריא מאוד, אבל הכמויות כמובן שהיו בהתאם לכמויות ההורמונים שקבלתי להזריק...

יש לפני מטרה וכמו בכל מטרה שאני מציבה לעצמי, אני עושה למען הגעה אליה הכל ובמלוא הטורבו.

בהחלט אבשר על הריון ואפילו על לידה!!

jiminit2

New member
אני מצדיעה לך

ראיתי את הכתבה ומאחלת לך בהצלחה בכל דרך שתבחרי בה בהמשך

אמאנחל

Member
מנהל
תודה על הקישור

את מופיעה מאוד מכובד בכתבה. יפה. ובהחלט הצורה שבה הוצגת הייתה מכבדת והוגנת. שאפו לך ושאפו להפקה.
&nbsp
יש לי ביקורת על הכתבה:
הכתבות האלה תמיד מיועדות לעשות סנסציות. ותמיד בוחרים את הנתונים בצורה שתזעזע ככל האפשר.
&nbsp
אז כאשר אומרים שבכל מחזור הפריה בגיל 40 יש 11% סיכוי ללידה. לא משווים את זה לאחוז ההצלחה של הריונות ללא הפריה וכך אי אפשר לדעת אם זה הרבה או מעט. גם הסיכוי להריון אצל זוג ללא בעיות פוריות בחודש מסוים אחד הוא לא ממש גבוה. לא יודעת מה הנתון המדויק, אבל נדמה לי שזמן כניסה ממוצע להריון אצל זוג הוא חצי שנה.
&nbsp
למשל כשאומרים מהו אחוז הסיכוי ללידה בכל הפריה בגיל 43, לא אומרים מהו הסיכוי הכללי של מטופלת פריון להרות מעל גיל 42 או 43. כלומר איזה אחוז ממטופלות הפריון מגיעות בסופו של דבר ללידת ילד מביצית של עצמן. וזה לא אחוז אחד להערכתי, אלא הרבה יותר.
&nbsp
לעומת זאת, הנתון שאומר שאף אשה לא הרתה מביצית שלה מעל גיל 45 הוא נתון מוחלט ומאוד משמעותי בהדרכת נשים מטופלות פריון בגיל המבוגר.
וכולנו יודעות שגם כשהנתון הזה ידוע, נשים נצמדות בכוח לתקווה שיהיה להן ילד גנטי ומוכנות לעבור סיכונים רבים לשם כך, בניגוד לכל שיקול הגיוני. המוח נאטם והלב משתלט. שום נתון מתמטי לא ימנע מנשים להמשיך ולנסות. מהתרשמותי מקריאה בפורומים רק שבירה נפשית וגופנית מביאה להפסקת הניסיונות. שום נתון מתמטי סטטיסטי הוא לא רלוונטי, וגם לא יכול ואולי אפילו לא צריך להיות רלוונטי, כי כל אחת שונה וכל אחת תמשיך לחשוב (ובצדק) שאצלה זה יצליח.

רק שגם הנתון הזה של 0% מעל גיל 45 הוא לא לגמרי נכון

אני לא יודעת לגבי IVF אבל בהחלט היו מקרים מעולם של נשים שנכנסו להיריון טבעי ללא התערבות רפואית גם בגיל 47 וגם בגיל 50. אז נכון שזה נדיר אבל אי אפשר לומר שהסיכוי 0
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3809956,00.html

גם האישה שבכתבה אומרת שהרופאים טענו שאין שום סיכוי שהיא בהריון ומה לעשות שהיא כן היתה

אמאנחל

Member
מנהל
הנתון הזה בפרוש מדבר על IVF בלבד

מי שאין לה בעיות פריון לא מגיעה ל IVF בכלל. הכתבה הייתה רק על IVF.
&nbsp
ולי אין דרך לבדוק אותו. זאת שמסרה את הנתון נשמעה אמינה וגם מאוד נחרצת ובטוחה בעצמה. אני חושבת (מקווה?) שלא היו נותנים נתון כזה בכתבה, בכזאת צורה, בלי לוודא היטב את נכונותו.
&nbsp
המסר היה צריך להיות: תתחילו מוקדם יותר!! ובמקום זה הוא היה "אוי אוי אוי יש כאן בזבוז כספי ציבור והתעשרות רופאים על חשבון מטופלות מסכנות בורות וחסרות אונים". בזמן שכל הנשים שרואיינו היו דעתניות, לא בורות בכלל, ומאוד נחושות.

הכתבה באמת מעצבנת

מתחילים מזה שרופאים מעודדים מטופלות להמשיך בטיפולים למרות הסיכויים הקלושים להצליח בגלל בצע כסף, ממשיך בזה שהפוליטיקאים לא יעצרו את זה כי יש לזה תג מחיר, ונגמר בדמעות של מטופלות שחלומן להיות אמא לא מתממש..
מראים את יחידת ה-ivf הריקה של וולפסון. לוולפסון יש שם רע כל כך בתחום ההפריות שלא פלא שריק שם. שיבואו לצלם באיכילוב. באסף הרופא. בבילינסון.
לא הבנתי גם את האמירה הנבזית שילד שנולד לאישה אחרי גיל 40 עולה למדינה 800 אלף ש״ח. מה זה הסכום הזה? למה סתם לזרוק לאוויר משפט מונפץ כזה בלי לפרט?
בחיאת.
והשורה התחתונה? לא נראה לי שיש אישה מעל גיל 35 שהתיישבה מול רופא או רופאת פריון ולא דיקלמו לה את המספרים והסיכויים.

ולגלית המלאכית, את מקסימה ואני מאחלת לך שחלומך יתגשם בהקדם

למעלה