גלית ילדה, מזל טוב!!!!

galitdror

New member
אנחנו אחריי לידה , כנסו...

שלום לכולם, במזל טוב בשבוע 38+1 , גלית ילדה. שם הילוד יחשף בקרוב. הלידה עברה בשלום, אך ארכה 12 שעות+5 שעות צירים מוקדמים. אנא החזיקו לנו אצבעות בימים הקרובים שכל הבדיקות הקליניות יעברו בשלום. ראינו את הקלאב פוט, מחר נצלם. בשמאל זה 90 מעלות וסיבוב פנימה בימין זה קל יותר, נראה כמו 45 מעלות ללא סיבוב מסויים. הוא מקסים וחמוד ורק שהכל יהיה בסדר ונמשיך לאזור כוח ולהתמודד. גלית ברמב"ם ואני אהיה כאן בערב או בלילה להגיב לכולכם, עוד כמב ימים גם גלית תגיע. תודה לכם אנשים נפלאים... להשתמע בקרוב דרור

wow כל כך מרגש, מזל טוב ../images/Emo140.gif ../images/Emo23.gif

אושר ובריאות, צחוק וגילגולים
המון נשיקות הכדורים

Adoushi

New member
איזה הפתעה על הבוקר

מזל טוב מכל הלב. הרבה אושר והמון בריאות. מחזיקים אצבעות עד קבלת כל התשובות מהבדיקות האחרות. מחכים לעדכונים ולתמונות.

tgdr

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo49.gif../images/Emo168.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

שיהיה רק במזל. בתור הורה וותיק לקלאבר (היום בן 30)העצה היחידה שיש לי היא: דם, יזע ודמעות ובסוף תנצחו!!! שיהיה יום צלול רפי

טאניוש

New member
המון המון מזל טוב!!!!!

מתרגשת בשבילכם מ-א-ד, מחזיקה אצבעות עד שיעברו הבדיקות
. רק אושר ובריאות! עשיתם את זה

happy

New member
מזל טוב!!!../images/Emo65.gif

כמה חיכיתי לראות את ההודעה הזאת מחזיקה אצבעות שכל הבדיקות יראו שהכל בסדר שוב המון מזל טוב

hanash

New member
המון המון מזל טוב!!!!../images/Emo24.gif

מאוד שמחים ומאחלים לכם בריאות ושמחה, והרבה נחת!!! שהכל (בכל ) יסתדר על הצד הטוב ביותר. חנה ושלומי

סוף סוף מזל טוב!!!!!

איך חיכיתי להודעה הזו!!!!! ספר ספר, ברגע שיהיה לך זמן. איך הקטנטן??? בריא ? עם קלאב פוט זה נקרא בריא מה שלום גלית<? מזל טוב ורק בכיף, אני שמחה שהוא כבר בחוץ!!!!!!

למעלה