גלית יש חדש?

galitdror

New member
בוקר טוב

עדיין אין חדש. הקדמתי את התור לאוטראסאונד במכבי ליום שני הקרוב, כך שבנתיים לא אקבע תר לרופא פרטי. קיבלתי רק תשובה אחת לגבי וירוס EBV ואני לא נושאת אותו. אני מקווה שהיום אקבל את שאר התשובות והן תהיינה דומות. אנחנו מנסים להיות אופטימיים... תודה על ההתעניינות והתמיכה. זה מאוד עוזר לנו. גלית

גם אני עוקבת בדריכות

ומחזיקה אצבעות.
בכלל, אני חייבת לאמר שההתגייסות של אנשי הפורום הזה והאחרים לעניינה של גלית פשוט מרגשים. כל כך הרבה תמיכה והפניה לרופאים ולמוממחים והצעות לבדיקות כאלו ואחרות שלאדם מן השורה אין שום מושג עליהם. אני לא יכולתי לעזור, אבל זה ממש ריגש לקרוא.
אורנית

galitdror

New member
אני מסכימה איתך במאה אחוז!

הלוואי ואני אוכל לשתף אתכם בחדשות טובות גלית

טאניוש

New member
יש תוצאות ../images/Emo35.gif

גלית, המון אצבעות מוחזקות בשבילך. אל תשכחי לעדכן...

galitdror

New member
יש חלקיות

טוקסופלזמה ו-EBV יצאו שליליים. CMV לצערי יצא גבולי. אני משתדלת להיות אופטימית. אני צריכה לעשות בדיקה חוזרת ביום ראשון הקרוב. לצערי לא יהיה מנוס מדיקור מי שפיר פעם נוספת כדי לדעת בוודאות אם הוירוס קיים או לא. ככל הנראה כבר שבוע הבא אני אעשה זאת כי אין זמן להמתין. אני צריכה לקבל תוצאות של עוד 2 וירוסים נוספים, אך אני מהם אני לא מודאגת.

מחזיקה אצבעות ושואלת...

יש לכם חתול?, לדעתי יש קשר בין ה CMV לבין המצאות חתול בבית. תקנו אותי אם אני טועה? מעניין איך לא בדקו לך את הבדיקה הזו בתחילת ההריון, כי הרופאים ישר ממליצים על כך. בכל מקרה, שיהיו עדכונים נוספים, נשמח לשמוע. מקווה שבאמת הכל יסתבר כאזעקת שווא, את האמת, זו ההרגשה שלי כרגע. תרגישו טוב אורית

טאניוש

New member
אין קשר בין CMV לחתול

יש קשר בין טוקסופלזמה לחתול (שזה טפיל ולא וירוס). בודקים גם בתחילת ההריון אבל ההדבקה יכולה להיות תוך כדי הריון אז מן הסתם צריך לבדוק שוב... כל כך מקווה שההרגשה שלך נכונה
.

טאניוש

New member
הנה קישור- גלית, גם בשבילך

שירשור מפורום הריון, יש בו קישור לשירשור נוסף. שלא נצטרך
...

אל דאגה, בגילי המופלג (41)../images/Emo2.gif

לא נראה לי שיש לי כח לסיבוב חמישי של שיחות הורים, ימי הולדת בגן, לידה נוספת, לילות לבנים וכו'

גלית, השמיעי קול!!!!!

איך היה בחופש? נחתם? יש תוצאות נוספות של הבדיקה? מחזיקה אצבעות אורית

למעלה