גלית שלנו....

גלית שלנו.... ../images/Emo24.gif

לכל חברי הפורום... הפיגוע שהיה בחיפה בשבת האחרונה לא פסח גם עלינו... גלית שטייר שלמדה בקורסים לדמיון מודרך בחיפה ובתובל נפצעה קשה מאוד ואיבדה חמישה מבני משפחתה הקרובים ביותר (הבן שלה אסף, הוריה, אחיה ואשתו ובנם). אני רוצה לשלוח לה מכאן תנחומים ואהבה, תמיכה וכוח! אני מזמינה אתכם לשרשר לכאן מה שאתם מרגישים, מה שבא לכם להגיד שיכול להוות מקור של תמיכה לגלית ולמשפחה (גם אם אתם לא מכירים). במשאלה שייפסק כבר... הגר

../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

לבני משפחתה. הגר האם את יודעת מה מצבה? האם אפשר לבקר אותה? האם ידוע לך על חברה שיוצאים מהמרכז לכיוון? מיק.

עדכון (ותיקון טעות)

היי אנשים! קודם כל אני רוצה לתקן טעות קטנה אך מאוד משמעותית מההודעה הראשונה שלי: האנשים מקרב בני משפחתה של גלית שנהרגו בפיגוע הם: אסף הבן, רותי וזאב אלמוג ההורים, אח שלה ובן אחיה. אני אישית עוד לא אזרתי אומץ לבקר אותה וממה ששמעתי המצב מאוד לא טוב. היא ערה ומודעת לכל מה שעבר עליה ולמשפחה שאיבדה, והיא סובלת משברים בכמה מקומות וחוליות שנפגעו שגרמו לה לשיתוק מהצוואר ומטה, אבל החדשות הטובות הן שכפי שזה נראה כרגע, הנזק לחוליות הוא לא נזק קבוע והיא כבר מתחילה להניע את עצמה קצת... בכל מקרה, בשלב זה ובהתחשב במצבה, לא נראה לי שיהיה נכון לבקר אותה. למזלה הגדול יש לה המון אנשים שאוהבים אותה ויתמכו בה בשלב הראשון. נראה לי שהזמן הטוב ביותר לבקר אותה יהיה כאשר מצבה ישתפר והיא תעבור מהמחלקה לטיפול נמרץ למחלקה רגילה. הגר
נ.ב. מיקי, שלחתי לה בשם הקורסים תנחומים ואיחולי החלמה.

בהיתי במשך כמה זמן במודעה

וחשבתי מה לכתוב, אבל... (הנה, גם עכשיו אין מילים). גלית, אני רק מאחלת לך החלמה מהירה ושלא תדעי עוד צער.

ronif

New member
גלית שלנו

תחושה כאילו השמים נפלו ועוד הרבה יותר גרוע. נכונות לתמוך, לעזור כשיהיה אפשר. תהיות פילוסופיות על גורל או אקראיות או חוק הקארמה. וכעס עצום על המנהיגים שרק גורמים להסלמה, בלי שום שאר רוח ואומץ לפריצה לפיתרון הסיכסוך. מברכת את גלית שתאזור כוחות להרפא, לאסוף את השברים, ולהיות עם המשפחה שנותרה. מכל הלב, רוני

מאחלת לגלית שתקום על הרגלים

כמו חדשה ושיתפסו את כל המשפחה של המחבלת ימח שמה וישימו אותם בחדר ריק עם מוזיקה קלאסית -שיסבלו ושאז יביאו להם אוכל צמחוני שירעבו הם עכשיו רוקדים ושמחים אבל אני מקווה שמשהו יעשה את העבודה איתם אמן

sovlanit

New member
../images/Emo7.gif, משתתפת בצערה של גלית

ומאחלת לה החלמה מהירה ומלאה

למעלה