הארנב ממה שניתן לראות נראה חמוד ביותר. לגבי העוגה-המתכון שלי והנה היא שוב: לתבנית 26 2 וחצי כוסות קמח תופח 2 כוסות סוכר 1 כפית סודה לשתיה 2 ביצים 1 אשל 1 מרגרינה 3 כפות קקאו קורט מלח טיפה וניל לערבב הכל יחד, להוסיף כוס מים רותחים, לערבב שוב. 160 מעלות עד שקיסם נקי.
היא יכולה להחזיק מעמד ( לא במקרר, אלא בחוץ על השיש ) אפילו שבוע ! בחורף יותר. בלי קשר, העוגה הזו סתם בלי בצק סוכר נשמרת רכה וטובה כמה ימים טובים ( אם לא מחסלים אותה קודם