גלית תודה רבה!

טוב מקודם

זה לא עבד אז רציתי רק לראות אם את התמונה זה שולח.. גלית רק רציתי להגיד תודה רבה ממש נהניתי!!!
חן זה היה כל כךךךך כיף!!!!!
טוב זו הייתה הסוכריה מהצד הראשון וזאת מהצד השני.. מצטערת על איכות הצילום פשוט הייתי חייבת להעלות את התמונות! אז זה מהמצלמת אינטרנט...

lutti

New member
ברשותך - ניסיתי קצת להבהיר

את התמונה - עכשיו רואים כמה הוא חמוד

תגיבו

ותעירו בבקשה! אהה וחן..איזו עוגה של נטע? איפה אפשר למצוא אותה.... ועוד משהו..גלית בפורום הזה? אם כן מה השם שלה.??

נראה טוב, למרות איכות הצילום ../images/Emo45.gif

מקווה שבקרוב תעלי תמונות ברורות יותר. לגלית קוראים "גילגולית". את העוגה של נטע מוצאים בשורה העליונה של הפורום תחת מאמריםץ מחכים לתמונות ברורות יותר

net the jet

New member
קצת קשה לראות למען האמת...כהה מדי

הארנב ממה שניתן לראות נראה חמוד ביותר. לגבי העוגה-המתכון שלי והנה היא שוב: לתבנית 26 2 וחצי כוסות קמח תופח 2 כוסות סוכר 1 כפית סודה לשתיה 2 ביצים 1 אשל 1 מרגרינה 3 כפות קקאו קורט מלח טיפה וניל לערבב הכל יחד, להוסיף כוס מים רותחים, לערבב שוב. 160 מעלות עד שקיסם נקי.

היא תחזיק עד יום ראשון?

אני משערת שכן..תודה..טוב הלכתיט להביא לאמא שלי את המרשם ואז מחר נמפה אותה אם ברשל"צ פתוח..תודה לכולם!

net the jet

New member
כן ! בכלל, עם עוגה מצופה בבצק סוכר

היא יכולה להחזיק מעמד ( לא במקרר, אלא בחוץ על השיש ) אפילו שבוע ! בחורף יותר. בלי קשר, העוגה הזו סתם בלי בצק סוכר נשמרת רכה וטובה כמה ימים טובים ( אם לא מחסלים אותה קודם
) ומשהו קטן-זה לא מרשם אלא מתכון..מרשם זה מהרופא

michahz

New member
אז היא בטח תעלה תמונות בקרוב ונראה

את העוגה בצורה טובה יותר.

למעלה