גלי את כאן?????????לפני שטומי

• פותח הנושא orlu
  • פורסם בתאריך

orlu

New member
גלי את כאן?????????לפני שטומי

רואה וזורק אותי מהפורום........ החלה ם תפוחי האדמה,החלפתי מחשב ואין מתכונים הציליני גלי יש בר מצוה בסוף שבוע וביום חמישי ואני מופקדת בין היתר על החלה של טומי. אני לא מעיזה לבקש מטומי בפעם המליון חסרת בושה שכמותי..... תודה רבה

ל ORLU הנה המתכון. בתאבון!

• חלה מתוקה......ו טומי* / תרבות הונגריה [מצורף קובץ jpg] ו 13:19 | 02/01/04 35גר' שמרים טריים חצי ליטר חלב חצי ק"ג קמח 150ג"ר סוכר חצי כפית מלח 3 כפיות חמא או מרגרינה 1 ביצה 100גר' צימוקים את הבצק מחלקים לשלושה חלקים. מניחים לחצי שעה מנוחה. אחורי זה מגלגלים בידיים ושוזרים חלה מהשלושה חלקים. לאחר מנוחה ותפיחה של כחצי שעה, בחורף כארבעים דקות לפני האפייה מורחים ביצה מעל ובצדדים. בתנור מחומם מראש ל 180-200 מעלות C . האפייה עד לקבלת צבע זהוב . בתאבון!

טומי*

New member
../images/Emo6.gif את יודעת איפו הייתי היום../images/Emo35.gif

נכון...בירושלים בחום הזה רק משוגע כמוני מסוגל לנסוע...בשביל לצלם קצת בעיר העתיקה ופה ושם. אפילו לא היתקשרתי כי היה לי חםםםםם נורא ולא התחשק לי לקבל על הראש. הנה החלה ...מה קורה למחשב שלך? חומרים ל 2 חלות 750 גר´ קמח לבן חצי כפית מלח קצת סוכר 25 גר´ שמרים בחורף קצת יותר 3 כפות שמן ביצה אחת ומים פושרים לפי הצורך 2 תפוחי אדמה בינוניים ---------------------- התפוח אדמה מגרדים על פומפיה דקה ומוסיפים את כל החומרים, מים בהתאם עד לקבלת בצק אחיד ולא קשה מדי וגם לא דביק לידיים. -------------------------------- נותנים לנוח לבצק במשך כחצי שעה רצוי לקמח מעל וכיסוי ע"י מגבת מחלקים לשישה חלקים ומכל שלושה עושים צמות . מורחים ביצה מעל ומפזרים סומסום או פרג או מה שרוצים בין שעה-לשעה וחצי נותנים שהבצק יתפח ומכניסים לתנור חום 200 לערך עם קצת מים באיזה סיר בכדי לעשות אדים וזהו זה. עוד רגע זה יהיה מוכן אצלם ונוסיף גם תמונה לצערי את הריחות לא יכול להעביר ברשת

vera2

New member
התמונות מעבירות את התחושה של../images/Emo140.gif

עיר מיוחדת עתיקה אפופה מסתוריות ודתות.הדודי שמש והאנטנות מכערות ומקלקלות את המראה והאוירה. כל הכבוד טומי.Vera .

orlu

New member
טומי......מי בא לו לטיל במהלך היום

בירושלים,ןעןד בלי לבוא הליצטנן במזגן או על כוס קפה... מיילא לומדים לקח. כדאי תמיד לבוא בשעות הערב או אחר הצהרים מאוחרים ,אז נעים יותר אבל אני מבינה שרוח הקודש השיתלטה עליך.....פעם הבאה לא חפוז עדיף להתיעץ. ובאשר לחלה שיחקת אותה אני מתייקת במקום של כבוד כבר הודפסה פעמיים.....

ברק 188

New member
נכון היה ../images/Emo178.gif היום לכן ../images/Emo73.gif לים

היה צונן חלק ונפלא, חוץ מ-
צורבות אלו יח...שמם. מישהו יכול להגיד לי איך נוצרת מדוזה, זה גם סיפור
כזה של אבא ואימא...?

גלי®

New member
היי חמודה, אני רואה שהסתדרת...

מתנצלת על כך שנעדרתי בימים האחרונים...

למעלה