גלי בטלוויזיה

גלי בטלוויזיה../images/Emo44.gif

סתם רציתי לספר לכם ששמעץתי היום פעמים מדברים על גלי בטלוויזיה: 1. במסגרת יום טוב עירית לינוי וגיל חובב היו צריכים שיר שיבצעו ב"כוכב נולד" חובב רצה לבחור בולנטינו, אבל עירית אמרה שזה שיר של הומואיםא-* 2.
בערוץ 24, עכשיו התכנית "דרך המוזיקה" עם רועי בר נתן! הוא אוהב את אותה מוזיקה שאני אוהב
דיבר על גידי גוב, הזכיר את גלי עטרי (קובי עוז ביקש ממנו לספר על משהו שהוא יודע והו לא צריך לדעת, אז הוא סיפר על איזו הופעה ישנה של גלי
)

hilali1

New member
וגיל חובב הוא??

מצחיקים החבר'ה האלה. אתה מאזין לגידי גוב?

כן, הוא מצויין!

השירים הישנים שלו וגם הדיסק האחרון פשוט מעולים!! עכשיו הוא מדבר על עידן רייכל, פשוט ענק!

hilali1

New member
האחרון החדש? או האחרון

ריקוד ירח...? בעצם שניהם מעולים

שרית7

New member
מתה!!!!!!!!!!!!!!!!!! על גידי!!!!!!

גידינקה החמוד!!! יוחזר לילה גוב לאלתר! בכלל הייתי שמחה לראות הופעה שלו. אגב מה זאת אומרת שרועי בר נתן דיבר על הופעה של גלי במסגרת משהו שהוא לא אמור לדעת? סיקרנת אותי ספר קצת פרטים. האמת אני בקושי רואה טלויזיה ועוד יותר בקושי רואה ערוץ 24

את האמת שידעתי שהוא אוהב את גלי

לכן התחלתי מראש לצפות כי ידעתי שהוא יהיה חייב להזכיר אותה באיזה אופן. על ההתחלה דיברו על שריטה שיש לו בקשר למוזיקה ישראלית, הוא יודע כל מיני דברים שוליים ולא חשובים שקשורים לזמרים ישרלאים. הוא ביקש ממנו לתת דוגמא, אז הוא אמר משהו בסגנון: "גלי הופיעה בשנת X במקום Y בשמלה Z ביחד עם T" (פתרו את המשוואה
)

וגם הזכירו שיר של יונה

עירית לינור וגיל חובב רצו גם לשיר שיר שבעבר שרו יונה עטרי ואילי גורליצקי.אני חושב שזה היה "קונצרטינה וגיטרה".

למעלה