גלי ביאיר לפיד

R o b b i e D

New member
גלי ביאיר לפיד

אין מילים. נראתה מדהים, נשמעה מדהים. רק טוב עושה לנו המלכה. בכלל אני לא יודע מה אתם חושבים ויהיה נחמד לחוות דעה אבל אני בעד הלבוש הפשוט והסטנדרטי כמו שהיא לבשה אצל יאיר לפיד שזה אומר חולצה בצבע אחיד ומכנס ג'ינס. זה הכי יפה וסקסי וממש מתאים לה. ככה לפי דעתי היא צריכה להופיע במקום כל מיני בגדים צבעוניים והקשירות ברגליים. שיהיה ברור גלי נראית מדהים וסקסי תמיד אבל דווקא הלבוש הפשוט כדוגמת מה שהיא לבשה אצל יאיר לפיד הכי מתאים לה. גלי וג'ינס הולכים ביחד.
מה דעתכם??

willo1

New member
מה אבל זהו?

הם רק שרו? אני פשוט ראיתי רק מהשיר.. היה משהו לפני?

שלמונזה

New member
לא היה לפני כלום ../images/Emo168.gif

רק שרו, ככה זה אצל יאיר לפיד. רק שרים לא מדברים.

שרית7

New member
ממש לא נכון!

ועוד איך מדברים אצל יאיר לפיד. תקראי את ההודעה הקודמת שלי. זה שלא ראיינו את גלי זה חבל מאוד (אתמול במקרה היא הגיעה בגלל מומי) ועוד איך מדברים לא ראית ראיונות שלו אחד על אחד?

שלמונזה

New member
האומנים לא תמיד מדברים ../images/Emo168.gif

יש כאלו שיש, אני זוכרת את אלו שלא... ואני חלילה לא מזלזלת ביאיר
או בתוכנית שלו, וכמובן לא בנגנים לשו (איגי ומייקי שליטטטה) אני מתה על התוכנית הזו.

hilali1

New member
איפה פוקס

הגעתי הביתה 2 דקות לפני השיר. עוד הספקתי לשמוע שלושה משפטים של כנפו הבת.. (פיכס..) ואז גלי משום מקום! היה יפה!! לילה טוב, הילה

שרית7

New member
לא מסכימה בכלל

גם גלי עצמה אוהבת את הלבוש הפשוט והסולידי ומצדה היא היתה מסתובבת רק עם טרנינג ונעלי התעמלות. אני חושבת שהלבוש בכלל (בלי קשר רק לגלי) עושה את האדם. במקרה של גלי ספציפית אני מאוד אוהבת את הלבוש שהיא לובשת בתקופה האחרונה בהופעות כי כל היופי וכל הפוטנציאל שלה ממוצה עד תום בבגדים האלה. נקודה. אפשר להראות טוב ואפשר להראות מדהים! להשוות ג'ינס וחולצה למה שהיא לובשת עכשיו בהופעות זה כמו להשוות הופעה עם 3 נגנים להופעה גם 6 נגנים וזמרת ליווי. אני מבינה שיש אנשים שאוהבים את הפשטות. אני אומרת שאת הפשטות צריך להשאיר בבית. שוב היא נראית טוב גם בלבוש הפשוט אבל באמת... איך אפשר להשוות? יש מצבים שהנשימה נעתקת. (בצוותא האחרון למשל...)

שרית7

New member
לא ראיתי

שמעתי שהיא זייפה? זה נכון? ודווקא חברה שלי אמרה שהיא לא נראתה משהו. (יחסית כמובן למה שהיא יכולה להראות)

גלי ביאיר לפיד

שרית לא ראית ? מקווה שהקלטת . היא היתה טובה ונראת טוב מסכימה איתך שיש טוב ויש מדהים כמו שאנחנו מכירות . השילוב לשיר עם מומי הוא שילוב מנצח . באמת חבל שהם לא דיברו .

שרית7

New member
אני יודעת שיש פשוט בעיה בסאונד אצל

יאיר לפיד. "מה שאת אוהבת" לא נשמע טוב בזמנו. לעומת זאת אצל אדיר מילר וגם בכוכב נולד הסאונד היה מעולה והיא נשמעה מצויין. במקרים מסויימים יש ליקויים בסאונד ויכול להיות שהיא, או מי שזה לא יהיה, נשמעים באופן מסויים באולפן ובבית זה נשמע אחרת. ההנחה שהאמן בכלל או גלי בפרט נשמעים בחיים על במה כפי שהם נשמעים באולפן, ואיך שזה עובר בבית, שגויה מן הייסוד ולא מהווה אינדיקציה לכלום. כך שגם אם למישהו נשמע שגלי אולי זייפה יכול להיות שזה באמת נשמע ככה אבל זה לא אומר שהיא באמת זייפה. אני אראה את זה מחר אצל חברה שהקליטה ואשפוט בעצמי.

למעלה