גלי השתתפה במקרה בפסטיבל 87?

עדי 345

New member
אתה מדבר על פסטיבל או פסטיגל?

בתקופה ההיא היו גם פסטיגל וגם פסטיבל. נדמה לי שהיא השתתפה בפסטיגל עם "בוא נשכח ונסלח". איזה בעסה, הייתי מת להקליט את זה. אין לי YES רק בגלל שאני לא מוותר על יצפאן (דרך אגב, אתמול ראיתי אותו עם הילדים ב "אלדין", היינו בהופעה אחרי שעה אחרי שהיתה שם תאונה- אחת מעובדות הבמה נפצעה קשה במהלך החזרה הגנרלית).

עדי 345

New member
סקר מ- YNET

צר לי, אבל השירים שגלי שרה בפסטיגל / פסטיבל לא מופיעים ברשימה. מופיעים שירי ילדים ה"קלאסיים" יותר (מר אפצ'י, ברבאבא וכו'...)

10 הגרי

New member
מדובר בפסטיגל..

זה ערוץ מיוחד של יס ,שבו משודרים פסטיגלים מכל הזמנים,מכיון שעכשיו חנוכה והפסטיגל מתקיים בחנוכה.

../images/Emo45.gif

וראיתי, היה דיי נחמד גלי לא היתה אבל היה גידי גוב ועפרה חזה. מחר ישודר פסטיגל 85, שם יש את קורין אלאל, אילנה אביטל ועוד... וטוב באמת לדעת שיש גם פסטיבל וגם פסטיגל
לא ידעתי, תמיד הייתי כותב פעם ככה ופעם ככה

פסטיגל בטח שאני מכיר../images/Emo12.gif

אפילו היינו פעם או פעמיים. מה שלא הכרתי זה את השוני בין הפסטיגל לפסטיבל...(לא ידעתי שפעם היו שניהם..) עד עכשיו מבחינתי פסטיגל היה פסטיבל...

שרית7

New member
יש תכניות נחמדות ביס בחיי

היתה להם תכנית כך נראנו (עדיין יש דבר כזה?) ושודרו שם תכניות קדם אירויזיון ועוד כל מיני דברים נדירים - עוד להיט (לפני שהיה להיט בראש) בהנחיית דורי בן זאב

שרית7

New member
אתם רציניים?

הולכים לשדר בו\טלויזיה את ברבאבא ומר אפצ'י??? אני לא מאמינה. זה משנות ה70 שאני הייתי ילדה (וגם אתה, עדי) ביום _שהוא אחד "החלומות הרטובים" שלי) שבו יקום הערוץ שישדר תכניות ילדים ישנות - קרוסלה, ריץ' ץ', טלפחא, הצריף של תמרי וכיוב' אני מתחברת עם כבל גם לאלוהים אם צריך YES NO או מה שזה לא יהיה

שרית7

New member
היא אכן השתתפה עם בוא נשכח ונסלח

אבל זה היה בפסטיבל ולא בפסטיגל )אני חושבת) אין לי כח להוציא את התקליט ולראות. אני כמעט בטוחה שזה היה פסטיבל. פסטיגל זה היה בשנת 1990 או 1991 עם "אגדה"

למעלה