גלי ושלומי?

גלי ושלומי?

חשבתי לעצמי, איך גלי יכולה להגיע ללהיט מהסג שיסחוף את כל המדינה וגם עניתי לעצמי בהארונת שבאה לי: הרי כל מי שהקליט דואט עם שלומי שבת זכה לפרסום אדיר. אולי כדאי שגלי תבצע איתו איזה שיר? היא יכולה לשיר שיר "מיינסטרים" כמו "לכל אחד יש" אבל אם הם יכניסו לשיר קצת מוטיבים מזרחיים (אני לא מאמינה שאני כותבת את זה אבל מתברר שזה מה שהרוב כאן אוהב)- היא יכולה לייצר להיט היסטרי. יש סיכוי? נ.ב לכל מי שהרים גבה- כן, אני ערה מ 5:30 יש לי עבודה להגיש.

שרית7

New member
לעולם אין לדעת...

דווקא הקולות שלהם יכולים להשתלב יפה מאוד יחד וזה לא בהכרח חייב להיות מזרחי. אגב לפני כ12 שנה גלי אירחה את שלומי שבת ולאה שבת בהופעה שלה שהתקיימה במועדון "זמן אמיתי" - מישהו זוכר את ההופעה הזו? היא היתה מצויינת. זה היה בשנת 1990 נדמה לי בדיוק התגייסתי לצבא.

R o b b i e D

New member
יו אני זוכר הופעה של גלי בזמן אמיתי

אבל אני לא זוכר את הקטע עם שלומי שבת ולאה. אני זוכר הופעה אחת נדמה לי באמת בשנת 1990 בזמן אמיתי ששודרב בשידור חי ברדיו. לזה התכוונת שרית??

עדי 345

New member
וואלה!

יש לי את ההופעה הזו מוקלטת. גם השתתפו ארקדי דוכין ואילן וירצברג. התמונות מההופעה נמצאות האתר. גלי נראית שם בג'ינס, כמו תלמידת תיכון בערך, חמודה לאללה

שרית7

New member
לעדי

אני נורא אוהבת שאתה מוסיף תמונות לגוף ההודעה. איך עושים את זה? (סליחה על הבורות)

love amor

New member
הוספת תמונה../images/Emo26.gif

רשום לך למטה: צירוף קובץ את לוחצת על "עיון" בוחרת את התמונה שאת רוצה לשים בהודעה ושולחת

שום בורות../images/Emo46.gif../images/Emo70.gif

את מוזמנת לשאול כל דבר שלא ברור לך בממשק של הפורום החדש, ואנחנו נשמח לעזור לך
זה עוד אחד מההתרונות של הפורום החדש, שאפשר להוסיף תמונות... אז ככה, אני מצרף תמונה: שרושמים הודעה, אז נפתח לך חלון כמו בתמונה, את לוחצת על מה שמסגרתי במסגרת אדומה, ובוחרת את התמונה מהמחשב... מקווה שעזרתי, ועכשיו תוסיפי תמונה

שרית7

New member
זה שודר ברדיו נכון

אבל היית בהופעה הזו או שמעת אותה בשידור חי?

R o b b i e D

New member
שמעתי אותה וכל כך נהניתי

נדמה לי שהיה זה במוצ"ש והתרגשתי מאד.

עדי 345

New member
לשרית

שמעתיאת ההופעה ברדיו. קראתי שכתבת שזה היה כשהתגייסת, אז אצלי, ההופעה היתה בדיוק בשבוע כשהשתחררתי מהצבא....

../images/Emo45.gif זה יכול להיות ממש טוב

אם זה יקרה, זה יהיה סבבה אני את האמת חשבתי יותר בכיון של שי גבסו, למרות שהם ממש לא קשורים אחד לשני, אני פשוט מאוד אוהב את שניהם (אני בטוח ששירן היתה רוצה דואט עם פוליקר
) דווקא אני מאוד בעד דואטים, שתוציא כמו לאה שבת, דיסק דואטים
שאגב, מישהו כבר שמע את הדואט של גלי עם לאה לשיר שיביא לך אהבה? שמעתי שזה עיבוד חדש, מת לשמוע...

willo1

New member
אמנם קצת באיחור אבל...

בהחלט הייתי שמחה לשמוע דואט כזה, שלדעתי, יכול להיות מאוד מוצלח..

למעלה