גלי לא עלתה למצעד עם האדמה לא ידעה!

willo1

New member
גלי לא עלתה למצעד עם האדמה לא ידעה!

איזו טיפשות!!! איך אפשר לא להעלות שיר כזה??. היה אפשר להוריד את הראל- ''אני המחליף של גאון''- סקעת, ולעלות את גלי במקום. אני ממש לא מבינה את זה. איך בוחרים שירים חסרי משמעות ( בלי להזכיר שמות... בנאי....אהההמ אהההמ) ולא מכניסים שירים כמו האדמה לא ידעה.. אחחחח.. הדור של היום... לא יודעים להעריך מוזיקה אמיתית.

hilali1

New member
עזוב

זה לא משנה עבורנו כלום. המצעד הזה לא באמת חשוב

R o b b i e D

New member
דווקא אחלה שלא נכנס.

הטיעונים שלי כנראה היו נכונים. עדיף ככה. שיר שלא מתאים למצעדים ולא יקדם כלום. היו צריכים להוציא עוד סינגל מהאלבום למרות שהוא יצא לפני שנה. אני עדיין טוען שהיה פספוס אדיר שלא הוציאו את "רק שיר געגועים" של ארצי. לא נורא. בינתיים סיבוב הופעות חורף של "חבק אותי לאט" יוצא לדרך. גלוש במיטבה , מפוצצת אולמות, אנחנו שם בשבילה והיא עובדת על אלבום חדש.

hilali1

New member
אתה יודע אם יש

כבר לוח הופעות מסודר? (מלבד ההופעה הקרובה?)

שרית7

New member
יש הופעה בקמלוט בהרצליה שבוע אחרי

אחרי 2 ההופעות הקרובות יהיה פרסום להופעות נוספות

אי אפשר לבוא בטענות לאף אחד

מי שמדרג את המצעדים הם המאזינים ולא מומחי מוזיקה. והמאזינים הם לרוב בני 12-16 שטעמם במוזיקה לא משקף איכויות לצערי. אבל אם מעריצי גלי היו מציפים את הטלמסר של המצעד בדירוגים, ומגייסים את כל החברים והמשפחה למשימה - התמונה היתה שונה. רובי אני שוב נאלץ לא להסכים איתך. אני חושב שאי אפשר לקבוע מה מתאים למצעדים ומה לא. הרי היו כל כך הרבה הפתעות במצעדים ולפעמים דווקא שיר שאף אחד לא חשב שיצליח, התברג יפה בצמרת. לפעמים קורה מקרה הפוך שכולם נמבאים לשיר מסוים הצלחה גדולה והוא כושל ובגדול. המצעדים מכילים מגוון רחב של סגנונות, גם שירים שמחים וקצביים, גם שירי עצב ודיכאון, גם שירי מחאה....הכל הולך. בכל מקרה המצעד הזה הוא לא מצעד מכירות כמו שנהוג בחו"ל (שם מיקומו של השיר במצעד נקבע עפ"י המכירות של הסינגל באותו השבוע). המצעד בארץ הוא מצעד של ילדים שמדרגים את השירים, וכל זמן שזה ישאר במתכונת הזו, סביר להניח שנמצא שם את רוני,בנות פיק,והדג נחש..

למעלה