גלי, מירי, אהרון ותרזה

ahron1955

New member
ליפ

היי ,שבוע טוב לך! כשאני קורא את שכתבת פה אני לא יכול שלא להתרגש,לא אומרים שיבחו של אדם בפניו אז אני יגיד לך מכאן שמבחינתי את עוד אחת מאותה קבוצה שאני מכנה אנשים ונשים טובים באמצע הדרך!שיש להם מטרות קדושות בחייהם,כשאני קורא שאין לך קשר לחדר בגלל בעייה משפחתית זה עוד יותר מעצים את העניין.אני חושב שאנשים כמוך נותנים לנו הרבה חיזוק מעצם ההתעניינות,החיבוק,והאהבה שלא תלויה בדבר,אין פה נתינה לשם קבלה אלא נתינה נטו ,ולכן כמו שאמרתי שכתבתי לך בצאט מבחינתי את יחידת סגולה ועוד אחת מאלה שלעולם לא נשכח ,שלך עם הרבה אהבה אהרון וליאורה.

יפ ../images/Emo24.gif

מצטערת שלא הגעתי.. המחלה הכריעה אותי. לפי כל הסיפורים היה יופי של מפגש.. מניחה שנתראה במפגשים הבאים

גלי, מירי, אהרון ותרזה

אז הנה הדיווח על אתמול, אני יודעת שאתם מתים לשמוע. אז קודם כל- הפסדתם !! היו צחוקים של החיים ויפ מארחת למופת, בקושי ישבה איתנו דקה מרוב שתיזזה בינינו לבין המטבח. לא היינו הרבה אנשים, כי רובכם הברזתם (
) חח סתם..לא נורא, סלחנו ונראה אתכם בפעם הבאה. אז מי בא? באו דורון, סיגלי, ירון, ליאור, שוקי, מיכל , ואח"כ הצטרפו גם בעלה של מיכל ובעלה של יפ, ואני כמובן (הכתבת לענייני מפגשים) האוכל היה מדהים, יפ הכינה אוכל לגדוד ותקעתי כמו חיה
אחרי האוכל יצאנו למרפסת וקישקשנו עד שנהיה נורא מאוחר ועפנו הביתה. כמות הצחוקים שרצה שם לא היתה מביישת אף ערב סטנד אפ, וכולנו פשוט נורא נורא נהנינו. כאן המקום להודות לך יפ יקרה שלנו על החום שבך, על הנשמה הגדולה ועל האירוח הנפלא . אני באופן אישי אוהבת אותך מאוד מאוד ומברכת על היום שהכרתי אותך. את גדולה מהחיים..
ליאורה,אורית, אלינור ודרור, מירה, שחר, טובה וגם אתם חסרתם לנו מאוד, אבל אני בטוחה שחלקכם לפחות יגיעו במפגש הבא שבת שלום לכולכם אורית

היה מפגש מקסים..

אין לי הרבה מה להוסיף , היה באמת כיף ואירוח נהדר. יפ באמת תודה וכל הכבוד
. שבת שלום לכולם סיגל

smo

New member
איזה מפגש? שייך לפורום?

הייתי שבוע-פלוס בניו יורק..ופספסתי כנראה. שמעתי, אורית,שהיה משחק כדורסל טוב (הפועל ת"א).

איך היה בניו יורק?

ראיתי את בעלך והילד במשחק ושמחתי מאוד, אם תרצו אזמין אתכם לכל המשחקים בכיף. לגבי המפגש- מדובר בחדר משפחות בצ'אט של תפוז. אנחנו נפגשים שם כל ערב. את מוזמנת להיכנס. תעקבי אחרי ההוראת שרשמתי למאמינה בו המקסימה ומקווה שנראה אותך שם (ובכלל, כל מי שקורא ובא לו מוזמן אלינו תמיד) לילה טוב, אורית

לדורוני, אהרון ויפ

חחח דורוני- מסתלבטים עלי עם הפלפל אה? גיבור גדול, יושב בצד ולא נוגע, רק אני הפראיירית שפנת הנסיונות של כולם. אצתי רצתי למשקל בעקבות הבליסה של אתמול ואכן עליתי 100 גרם שהוסרו לאלתר לאחר צום היום (לא, לא בגלל צום הרמדאן
) וכעת אני שוב שדופה להחריד
אהרון יקירי, כל כך חסרת לנו אתמול. מתה כבר לראות אותך במפגש הבא. אולי אעשה אצלי כשנגמור עם השיפוץ בבית. ולך יפ יקרה אני רוצה לומר- קראתי את מה שכתבת ומאוד התרגשתי. אוהבת אותך מאוד מאוד
שבת נהדרת לכולכם אורית

smo

New member
הי אורית,

בניו יורק היה נחמד ביותר. חופש אמיתי. תודה. הבילויים שלכם בצאט' זה בשעות שאני ישנה. נראה לי. אני אנסה פעם... כדורסל-בכיף.

למעלה