גלי עטרי תנחה תכנית טלוויזיה?

hilali1

New member
אלירן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

האתר לא עולה!! מה עושים? אולי תעתיק לכאן את המלל?? בבקשה...

hilali1

New member
וכשסוף סוף הצלחתי...

לקח לי זמן למצוא את המקום של הכתבה... איזה רעיון מצויין! כולי נרגשת!! אני בטוחה שיהיה לה מצויין!! אתה יודע מתי זה אמור להיות מצולם?

hilali1

New member
כן אני רואה...

חחחח אבל לא כתבת איפה יצולם? אני יהפוך את העולם כדי להגיע. אני חייבת! אתה בטחח שזה התאריך?

sarit29

New member
הי היללי

התאריך ודאי שוחחתי אתמול בערב עם אסף מנהלה האישי של גלי והוא מסר את כל הפרטים הוא עדיין לא יודע באיזה אולפן זה יצולם ואת השעה המדוייקת אך אל דאגה הפרטים המלאים בימים הקרובים

hilali1

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo51.gif

כפי שאמרתי בהודעות קודמות אני עוברת דירה ב-30.11 ואני מבינה שהצילומים יהיו במרכז... אממ... טוב. לא משהו אבל נקווה לטוב! יש לי תחושה שמישהו למעלה עושה לי דווקא...

sarit29

New member
כמובן שתהיה רשום כולם מוזמנים

דיברתי אתמול עם אסף והוא ביקש ממני אתמול לדאוג לרשום באתר ושכולם יגיעו זה מאוד חשוב לו ולגלי כדי שהיא תרגיש כמו בבית ככל שיהיו יותר אנשים שהיא מכירה היא תרגיש יותר נוח ויותר ביטחון זו פעם ראשונה שלה בחיים והיא מאוד מתרגשת (דיברתי אתה לפני כמה דקות) זה ישודר במסגרת שידורי קשת בערוץ 2

שרית7

New member
ברור שתזכור יש לה זיכרון פנומנלי

אני זוכרת שחברה שלי שיריראתה אותה פעם ראשונה בחיים באיזו הופעה ובפעם השנייה שראתה אותה היא שאלה את גלי אם היא זוכרת אותה בכלל (עברו מאז 8 חודשים) וגלי אמרה לה"בטח שאני זוכרת אותך. בעיר הנוער בחיפה לבשת חליפה ורודה"... היא היתה בהלם שהיא שמה לב לפרטים הקטנים. יש אנשים ששמים לב וזוכרים כל פרט אני למשל לא כזו.

שלמונזה

New member
ואי מגניב לאללה ../images/Emo168.gif

אני חושבת שזה דוקא יכול מאוד להתאים לה.

אביב ש

New member
תיקון לכתבה מהאתר:

פסטיבלי הזמר והפזמון שנערכו בעבר ע"י רשות השידור היו בשנים 1960- 1980ולא בשנות השמונים כפי שנכתב. בשנת 1987 נעשה ניסיון חד פעמי לשחזר את הפסטיבל במסגרת חגיגות הזמר בערד, ולאחר מכן ניסיונות (כושלים למדי) בשנת 2000-2001. גלי עטרי זכתה עם להקת חלב ודבש בפסטיבל הזמר והפזמון 1979, ושנה קודם לכן הגיעה למקום השלישי עם "נסיך החלומות", מה שאני משער שרובכם יודעים.. בכל אופן בשנות השמונים לא היו פסטיבלים.

Robbie רובי

New member
מדהים! אני בהלם. איזה יופי של הפתעה

אני שמח ומתרגש לכבוד זה. ברור שאנחנו נבוא ונפרגן למלכה.

שרית7

New member
אתה בהחלט צודק תודה על העדכון

אלירן אתה צריך לתקן מותק. אני לא שמתי לב לכותרת הפסטיבל התקיים בשנות ה70 עד תחילת 80

הגענו לעמוד הראשי של תפוז../images/Emo13.gif

אבל יש להם טעות. הם רושמים שגלי תנחה את הפסטיבל עצמו, אך לא כך הדבר.. גלי תנחה תכנית חגיגית לרגל פתיחת הפסטיבל...

למעלה