הכל תלוי אך ורק באסף דרעי
הוא בעל ההחלטות היחיד ולאף אחד אין מקום להשפיע על החלטותיו. גלי היא לא אשת שיווק ולא מבינה בזה הרבה. היא מתעסקת בשירה ותו לא. אם אתה שואל אותי אישית יש הרבה מקומות שהייתי רוצה לראות את גלי בהם. מכיר את התכנית בערוץ 24 עם יואב קוטנר? לא הבמה המרכזית שלוקחים אמן ומבלים איתו יום עדו את זה עם יהודית רביץ, זהבה בן וגם עם ארקדי דוכין. וישנה עוד תכנית 24 שעות ושיר (נדמה לי, אני בקושי רואה טלויזיה בכלל וערוץ זה בפרט אבל ממה שזיפזפתי פה ושם וראיתי פרומואים לצביקה פיק למשל) לדעתי גלי מאוד יכלה להתאים בתכניות הללו. זו גם הזדמנות לאנשים לגעת באומן זה מאוד מענייןלראות קצת על האופי ולהציץ בחיים האישיים. חרה לי גם שאצל יאיר לפיד היא לא קיבלה במה כמו שצריך באה פעם אחת לשיר את מה שאת אוהבת ושלום. ראיון אחד על אחד לא היה וספק אם יהיה, וחבל. אחת הסיבות שאנשים נמשכים לאומן טמונה במספר גורמים בראש ובראשונה החומר המוסיקאלי והקול וגם לחזות החיצונית ישנה השפעה וזו עובדה ולא יעזור גורם חשוס לא פחות הוא מה שהאומן מקרין כלפי חוץ והאישיות שלו. כשאנשים מקשיבים למישהו הם יכולים לאהוב או לא לאהוב להגיד לעצמם וואללה יש לו ראש טוב וכו'. גלי שלנו שתהיה בריאה בורכה באמת בכל. יש לה קול מקסים, חומר נהדר והיא יפה ונראית מצויין ללא ספק. באשר לאופי שלה וגם בזה היא התברכה לא לכל אחד יש הזדמנות להכיר ולדעת. רק באמצ מי שמכיר מאוד מקרוב יכול לדעת את כל הצדדים. בראיונות באים לידי ביטוי צדדים נוספים שאנשים טרם הכירו וזה מאוד חשוב. אחד הראיונות הכי טובים שזכורים לי אי פעם בכל הקריירה של גלי היה בלילה גוב לפני שנים אני חושבת שזה היה הראיון הראשון של גלי בטלויזיה שהיא היתה כל כך משוחררת והכימיה בינהם תרמה מאוד כמובן. זו היתה הפעם הראשונה לדעתי שאנשים גילו למשל שיש לה חוש הומור ראיון קליל ומצחיק מאוד. כבר על ההתחלה שהיא נכנסה והוא חיבק אותה היא אמרה לו "כמה זמן לא נגעת בי..." (שלוש נקודות) בקיצור הרעיון מובן. אני אישית יכולה לזרוק רעיונות פה ושם אבל בין זה לבין שזה יצא לפועל הדרך רחוקה. למרות הכרותי הקרובה עם גלי, מי שמכריע בסופו של דבר זה אסף ואני מניחה שהוא מאמין שהוא יודע את מה שהכי טוב בשבילה ומודע לשיקולים נוספים שאנחנו איננו מודעים אליהם.