גלי שלום לך. שאלת על סרטן

גלי שלום לך. שאלת על סרטן

אני לא יודע אם אני ב MOOD המתאים, עכשיו חזרתי ממקום קרוב כי חטפתי מכה שיתכן שהיא בלתי הפיכה. אבל אכתוב בכל מקרה. מדוע "סרטן" נשמע כך ולא אחרת ( פונטית ). סרטן = סרט נהיה ( חתיכת סרט של החיים ). הפינה הלשונית : סר תן = נתינה. הנתינה סרה. נתינה של מי = של כוח החיים. סר טן = סער טינה = מהיר חימה ורוחו סרה וזועפת. על מה = על שלא קיבל את מה שיחל ( סרה נתינה ) = למה יחל = לשלוט בחייו ובעולם. סר טן = סר(ר)ה ט(ע)ן = הרצון לסררה ( כבוד ושליטה ). ועוד המון צלילים ישירים וקרובים שמלמדים על מהות הדבר. אך מה שוות כל המילים והצלילים, מה שווים כל המרדפים, לאן האדם רץ ומה הוא מבקש למצוא. אדם יושב לו במקומו ומרגיש שהכל נעשה קטן וצפוף עליו.הוא רוצה יותר ממה שיש לו, הוא רוצה לרדת מהעצים, הוא רוצה להמציא את הגלגל וכל פעם מחדש. והוא מאמין שרק אם יתאמץ עוד קצת, גם יצליח. הוא רץ ורץ ומגביר את מהירותו, ובינו לבין עצמו עושה תחרויות, עורך השוואות, מאמת תוצאות ואם זה לא קרה כפי שציפה שיקרה, אבוי. אדם מתחתן ומביא ילדים אל חייו. הוא יודע שהעולם לא מושלם, הוא יודע שהחיים שבריריים, הוא יודע שלמרות כל ההתפתחות ( ותודה לאל על חלקים ממנה ) עדין לא הכניע את הטבע ואכזריותו. הוא יודע לאיזה עולם באו ילדיו ולכן ינסה לעשות למענם הכל. הוא יהיה ההורה הטוב בעולם. ובתוכו ידע שגם זה לא יעזור לו ברגע שהחיים יכתיבו אחרת. אז ככל יכולתו ינסה להתחכם ולהערים, יהיה מתוכנן, יסודי, יעיל ופרקטי. אם יהיה פדנט נוקשה זה לא יפתיע איש. זה הולך עם הכל. הוא ימציא ויפעל ויכבוש ויפשוט למענם. האחריות תהיה מעל לכל. ביום אחד הוא יחוש שצפוף לו מידי. כוחות חזקים מכריחים אותו לקום ממושבו וללכת הלאה. הוא נעשה החלוץ שלפני המחנה. הוא יצא אל הים הפתוח וילך לחקור ארצות רחוקות, הוא יביא משם זהב או שעדיף יותר, ישאר שם וישעבד את הילידים ואדמתם לטובתו. הספרדים היו כאלה. קולומבוס וחבריו היו כאלה. גרורה. שטו עד אל מעבר לים להביא ציד. הטריטוריה היתה כבר קטנה עליהם. לא הספיקה. לא אוכל ביקשו אלא זהב כיבוש וכבוד. והם אכן הביאו את זה בצורה של סיפיליס. הזהב היתה אחת התרופות העיקריות שכנגדה טיפלה הרפואה דאז. ומהכבוד הרבה לא נשאר. עכשיו המין האנושי ממאיר כולו. ונעשה צפוף כאן על גבי האדמה, לכן חושבים שאולי נגיע אל הכוכבים האחרים ושם נתחיל מחדש. ושוב קולומבוס. וכך חיים להם בן האדם ובני משפחת אדם וחולמים שיש משהו טוב יותר מעבר לאופק, רק עוד מאמץ אחד קטן וזהו, אבל אז מופיעה כבר המחלה והעלילה משתנית. זהו רעיון הסרטן בתמציתיות. לפני שהסרטן מאובחן במעבדה יש עלילה שלמה שמקדימה אותו בשנים. אז הומיאופתיה היתה יכולה לחסוך את כל הדרך הזו, אך משכבר נעשתה הדרך ואפילו מאוחר נהיה, גם אז עדיף מאשר בכלל לא. סליחה אם הייתי קצת דרמטי. זהו נושא שכזה ביום שכזה. ברכות ושפע מכל טוב. אלישוע.

תופעה מעניינת ששבה על עצמה שוב

ושוב. יש כוח עליון שמרחף מעל כולנו שמכתיב את העיניינים. לי כאדם וכהומיאופת זה כבר מזמן אינו זר. ואתמול פגשתי באישה מאוד נחמדה שדיברה אחד לאחד את הרעיון הזה של "גלי, שאלת על סרטן". כאילו קראה את ההודעה והגיעה אלי מוכנה עם המילים בפה. עד היום ואחרי כל השנים אני עומד נפעם בכל פעם מחדש לנוכח הידיעה הפנימית שאנו לא לבד ולכל דבר יש סיבה ומסובב.

וזה גלי, אולי מסביר את

רעיון הדתיות. אני הלכתי עם ההומיאופתיה הרבה אל מעבר לקליניקה הסגורה, הלכתי אל העולם שהוא בעצם הקליניקה הגדולה. וכמו שבכל אדם ישנו מרכז פנימי שמנהל את החיים בתנאי בריאות ומחלה, כך ישנו מרכז גבוה שמנהל את העולם הזה, מפגיש אותנו האחד עם השני, יוצר מצבים שונים ומשונים ובעיקר מאפשר לחיות חיים של תכלית ותוכן. כבר למדתי מעט להבחין בתופעה הזו שכולם קוראים לה צירופי מקרים, או הסתמיות, וכשהרוח נחה גם לדעת לחזות ולהיות עד להתהוות של הדברים. יש שני מושגי יסוד ברפואה והם אנמנזה ופרוגנוזה. אנמנזה פירושה היכולת שלי לאבחן את המצב הקיים על סמך השתלשלות המאורעות עד אליו. פרוגנוזה זה כבר מושג שנלקח מרובדים ערטילאיים יותר, כי בעצם מדובר ביכול של חיזוי וניבוי על סמך נתונים. יש כל מיני נתונים. יש נתוני מעבדה שנתפסים בחושים. יש להם ריח, צבע, משקל, קול, תמונה, מספר.. אך יש להם גם תנועה שמתהווה ובה הכי קשה להבחין. למעשה המרפא הוא מעין נביא. על סמך אותות וסימנים שבאים להכרתו הוא חוזה את העתיד. באופן אישי אני לקחתי את זה הלאה הרבה יותר. אני מעיז לראות את מה שרבים חולמים לראות אך נמנעים מכך בגלל כל מיני סיבות, בעיקר פחד. הגעתי לשלב שבו אני יודע מה אדם יאמר לי. זהו השלב שבו כל ההומיאופתים הוזהרו מפניו ואסורים לעסוק בו מהחשש שמה יחטאו בחוסר אובייקטיביות כלפי המטופל, והתוצאה תהיה כשלון. וכך ישנם לעיתים הומיאופתים שמסתובבים מפוחדים מעצמם ומהחשש שמה יערבו את עצמם בתהליך, כאילו שהם מהווים הפרעה לחולה שבא אליהם. לכן פעמים רבות ההומיאופתיה נתפסת כמרוחקת, קרה ולא מובנת. וזה לא צריך להיות כך. אני עורך אנמנזות ופרוגנוזות על סמך אינפורמציה מכל מיני מקורות ש"זורמים" אלי וגם מממקורות שלכאורה הינם חסרי קשר ישיר לעיניין. המטופל האמיתי תמיד יהיה אני. המפגשים שיש לי עם החולים תמיד מדברים עלי. תמיד יש להם משהו ללמד אותי. בעצם כשמגיע אלי מטופל זה כמו שאני הוא שהגעתי אליו על מנת לתקן בי משהו. אולי אני צריך לשלם לא ולא להיפך
. זה הדדי. יש אימרה שמאוד חיזקה אותי לאורך הדרך "הילכו שניים בלתי אם נועדו ? ", האם מפגש הוא מקרה שקרה מאליו, אירוע סתמי המנותק מההוויה ? האם לא נועדנו להפגש ? יש כאלה שיאמרו שהמפגש נקבע במישור אחר אבל זה לא מדעי. הנה בתקופה האחרונה נושא האש והחום עלה נורא חזק בכל מיני אופנים ( דפדפי לאחור ), סתם ? ואחר כך ובמקביל פרצה שריפה גדולה ביערות הכרמל, ובמקביל ביתה של משפחה עלה באש ונדמה לי שמישהו מבני המשפחה ניספה שם, ופתאום אחרי תקופת שקט יחסית הפגיזו את גוש קטיף בעשרות אם לא מאות פצמרים, וכולם שמחכים לעשן הלבן או השחור מארובת הותיקן, והכעס, ו NATI RED עם הנר שהדליק אותה בילדותה, ועכשיו ביתי שלפני יומיים אובחנה כחולה בסכרת הנעורים והיא רק בת 7 וחצי. עכשיו זוהי האש בהתגלמותה. לא נפלתי כי הייתי מוכן, אפילו חוברתי לאנרגיה של ה ACONITE כאילו שהוכנתי להלם שבידיעה הממשמשת ובאה לקראתי, וחשתי את התנועה הזו, ועשיתי מה שיכולתי אך לצערי קצרה ידי מלהושיע. הומיאופת יכול להיות נביא אבל בסופו של דבר גם הוא מוגבל ככל האדם וגם הוא עשוי לעמוד מנגד חסר ישע נשען על מה שיש בהשלמה והכנעה. שרק נצמח ונשגשג אפילו מהכאב. אלישוע.

גלי ר

New member
אלישוע יקר ואהוב

אלישוע יקר ואהוב אני מאחלת לבתך חיים מלאים של בריאות ושמחה. כשהיא בחרה למי להוולד, היא לא יכלה לבחור יותר טוב. אהוב, אני שולחת לך חיבוק. גלי

noati

New member
אוישש כלכך צעירונת.

מאחלת לה ולך המון בריאות

למעלה