גלן דרובר עוזב?

לא כנראה ולא בטיח

עוזב בטוח, מקווה שאחיו ישאר והאלבום הבא יהייה לפנים...

Under the GUN

New member
מה יש לאהוב בו?

הסולואים שלו די משעממים, ובהופעה הוא כמעט התעלף בHanger 18 מרוב שזה היה מהיר בשבילו

...

לא אמרתי שהוא מעולה ואליל ואין עליו, בסה"כ אם הוא לא היה דיי טוב דייב לא היה מחזיק אותו שניה וחצי...

M e n s R e a

New member
נראה שהוא מאד מתאמץ

והוא בטח לא גרוע, אבל בפעמיים שאני ראיתי אותו בהופעה, הוא פקשש למשל באותו הקטע בהולי וורס, של הסולם ערבי כאילו אוד

M e n s R e a

New member
לא נראה לי שהבנת את כוונתי

אם זה מתפקשש לו בשתיים מתוך שתיים, אני מתחיל לחשוש שהוא פשוט לא מסוגל לבצע את זה

...

אני בטוחה שהוא פיקשש לא פעם, הייתי אומרת קורה...זה לא שהוא מפקשש תמיד, הוא עשה את זה יפה מאוד ב THAT ONE NIGHT ואפילו אחרי שהוא סיים ראו לשבריר שניה את הפנים המרוצות שלו ושוב, דייב לא היה מחזיק אותו אם הוא היה מפקשש הרבה, אפילו אם לא הייתה לו את הסיבה המפגרת לעזוב הוא היה נשאר עוד הרבה זמן

Roy1232

New member
אתה ממעיט בערכו

אפילו אני (גיטריסט של שלוש שנים) מסוגל לבצע את האנגר. אז להגיד על גיטריסט מקצוען שהוא לא מסוגל זה כמו להגיד שהוא צריך לחזור ללמוד בכלי זמר

M e n s R e a

New member
לא יודע, ראיתי שהוא חרבן את זה פעמיים

אני בהחלט מקווה שהוא יכול

עכשיו זה הפך לרשמי

זהו הבנאדם הוחלף סופית, הפורום של גלן דרובר במערכת הפורומים הרשמית באתר נמחקה, התמונה שלו עם גיטרה של דין(ההצטרפות שלו לדין גיטר...) נמחקה, ולמטה באתר יש תמונות של כל אחד מחברי הלהקה גם שם הוא נמחק וכריס ברודריק מופיע שם עכשיו במקומו

למעלה