גלן מתחיל מחפש גלשן...

rs1984

New member
גלן מתחיל מחפש גלשן...

היתי שבוע שעבר בים,ראיתי הרבה גלשנים הגולשים על גלשנים אך הפעם הם תופסים במעין מצנח-עפיפון כזה ובעזרתו גולשים,האם מישהו יודע איך הם נקראים וכמה זה עולה? ואיזה גלשן מתאים לי (65KG,175CM) תודה.

Ben Dor

New member
חחח וואווו עד שהבנתי

מה שאתה רוצה... הספורט שראית נקרא קייטסרפינג ומחירים אני לא יודעת יש אבל פורום של קייטספרפינג שאותו מנהלת אישה מדהימה ותותחית! ואתה מחפש גלשן גלשים או קייטסרפניג?

amitzur66

New member
יצאתי אתמול בערב מהבית...

וראיתי כל מיני אנשים בתוך קופסאות פח עם עיגולים שחורים למטה, שהתקדמו ממש מהר, כנראה בעזרת הקופסאות האלה. ניסיתי לגעת באחת הקופסאות אבל היא זזה ממש מהר והכאיבה לי ביד. מישהו יודע משהו על זה??

The Brainiac

New member
אוי שמעתי שיש 2 סוגים של הדברים האלה

אני גם ראיתי את מה שאתה מדבר עליו, אבל ראיתי שיש גם כזה שהבן אדם מעל הפח ובמקום 4 עיגולים שחורים היו לו רק 2...כנראה זה חדש, ראית גם כזה?

The Brainiac

New member
אחי זה בצחוק. עכשיו תקבל תשובה רצינית

כמו שבן דור כתבה לך, מדובר על קייט סרף. בניגוד לגלישה גלים שיש רק גלשן שעלים חותרים ותופסים גלים בקייט סרף זה שונה לגמרי כל הגלישה נעשית בעזרת תפיסת רוח בקייט (עפיפון) ולאחר שצוברים מהירות במים אפשר לעשות כל מיני תרגלים עם הגלים אבל עיקר הגלישה היא עם הרוח. מחירים, טווחים ומידע אין לי בשיט להביא לך אבל יש לזה פורום נפרד. בעקרון, נראה לי ספורט מגניב לגמרי, נראה לי שכקראתי על זה בשיאי גינס שאפשר להגיע לגובה של 18 מ'! זה דבר פסיכי לגמרי! שיהיה לך המון בהצלחה גבר ואל תשכח לספר איך זה באמת

למעלה