גלנט הלא גלנטי

חוכא

Member
יצא אתמול פוליטיקאי קטן מאד. באיצטלה של דואג לשיוויון בנטל, בחר להתפטר ולו רק שלא יצביע עם האופוזיציה ויעזור להפיל את החוק. מה הוא חושב לעצמו? שבעתיד יחזור לליכוד ויקבל שוב את תיק הבטחון?
לכל היותר, אם זה יתממש ויישאר על הגלגל, יקבל את תיק החקלאות או הקליטה. ובשביל זה, הוא מוכר את כל החיילים והמילואימניקים שכורעים תחת הנטל.

Harrington

Well-known member
מנהל
יצא אתמול פוליטיקאי קטן מאד. באיצטלה של דואג לשיוויון בנטל, בחר להתפטר ולו רק שלא יצביע עם האופוזיציה ויעזור להפיל את החוק. מה הוא חושב לעצמו? שבעתיד יחזור לליכוד ויקבל שוב את תיק הבטחון?
לכל היותר, אם זה יתממש ויישאר על הגלגל, יקבל את תיק החקלאות או הקליטה. ובשביל זה, הוא מוכר את כל החיילים והמילואימניקים שכורעים תחת הנטל.
לא שיש לי בעיה מיוחדת עם חוק הגיוס, אבל למה להאשים את גלנט? הוא לא היה זה שמנע את העברתו כל עוד אין הסכמה רחבה (משהו עם האופוזיציה נדמה לי, לא נעול על זה)?

Henry0

Well-known member
לא שיש לי בעיה מיוחדת עם חוק הגיוס, אבל למה להאשים את גלנט? הוא לא היה זה שמנע את העברתו כל עוד אין הסכמה רחבה (משהו עם האופוזיציה נדמה לי, לא נעול על זה)?
מרחן בלתי נילאה

למה אתה חייבמ למרוח, אם אינך יודע על מה?
לאלוהי הטימטום פתרונים.

Harrington

Well-known member
מנהל
מרחן בלתי נילאה

למה אתה חייבמ למרוח, אם אינך יודע על מה?
לאלוהי הטימטום פתרונים.
ותגובתך העניינית לשאלתי העניינית היא ... ?

לכשתתעלה לרמה בה תהיה מסוגל להנפיק משהו ענייני, תרגיש חופשי לעדכן. עד אז, בכיף תמשיך להתחמק מהתייחסות עניינית ולקוות שהערפל שאתה מנסה להרים עם קללותיך תסתיר מפני הקוראים את העובדה ששוב לא הצלחת למצוא מענה ענייני לשאלה כל כך פשוטה (על-פי דבריך הקודמים).

עד שתגיע לרמה הנדרשת הנ"ל ומתוך הבנה שהסיכוי שתצליח בזמן הקצר שעומד לרשותך היום אינו גדול, אראה את הדיון בתת-השרשור הזה ככזה שמיצה את עצמו.

הרבה בריאות.

evglev1

Well-known member
מנהל
הכוונה שבהתפטרות שלו מהכנסת הוא מפנה מקום ליסמן שיצביע לכל מה שביבי יגיד לו ובכך מוסיף קול אוטומטי לקואליציה לכל חוק שתרצה להעביר, ללא שום מחשבה ושום שיקול דעת.

Henry0

Well-known member
הוא נמנע מהכרזתו כ"פורש",
ואז הוא לא יכול היה ללכת לאף סיעה (גם לא סיעה בליכוד) קיימת בבחירות הבאות.

evglev1

Well-known member
מנהל
הוא רוצה להבטיח את מקומו בכנסת הבאה בלי לאלץ להקים מפלגה משלו, כי אין לו את התירוץ של שיקלי שהוא מייצג את מה שבאמת הובטח לבוחר, כי נושא גיוס החרדים בכלל לא היה בבחירות ולא היה חשוב עד השבעה באוקטובר. כך שאין לו שום הגנה מהצהרה עליו כח"כ עריק ובכך לא יוכל לרוץ באף מפלגה קיימת. אה בעצם, נראה שבנט הולך להקים מפלגה חדשה לגמרי, אה לא בעצם יש אפשרות לריצה משותפת של בנט וליברמן ואז גלנט לא יוכל להיות בה בגלל ליברמן. אז בקיצור חשוב להבטיח את כל האפשרויות לריצה לכנסת ה-26.

ריריו הריר

Active member
גלנט גר בשטח מריבה, ואולי אותתו לו שיסדירו את הענין בלעדיו, אז הוא התקפל

למעלה