גלעד , אודי ואלדד

shabak70

New member
גלעד , אודי ואלדד

היום בערב אנחנו נתיחד עם כל החללים של מערכות ישראל ופעולות האיבה ואנני יכול שלא לחושב עליכם אשר נמצאים בשבי . מחר המדינה שלנו תחגוג 60 אך זו לא תיהיה אותה השמחה כי אתם לא תיהיו איתנו כדי לחגוג . מדינה אשר חוגגת 60 איננה יכולה להתעלם מכם . גלעד אני מצטער כל כך שעדיין לא מצאו פיתרון כדי לשחרר אותך אם אתה שואל אותי אני מוכן לא רק לשחרר 500 מחבלים אלה 1000 כולל את ברגותי בכדי שלא תיהיה כלוא אצל המפלצות האלה . אני מקווה שבעזרת ה בשנה הבאה כאשר המדינה תחגוג 61 אתם תיהיו איתנו ונוכל לחגוג יחד . אני יודע שאינכם יכולים לקרוא מילים אלה אבל אני מאמין שמילים אלה שאני כותב מגיעות אליכם בשניות אלה בדרך האחרת בדרך של הרוחניות ה מעביר לכם את מילים אלה כי אני יודע ומאמין שאתם מקבלים אותם . חג עצמאות שמח שישמור עליכם ה.

יומטוב5

New member
שישוא במהרה הביתה ושנחגוג את החגים

הבאים יחד איתם חג שמח ויום טוב

מתי תבינו שהם כבר מתים?!!!!!

עלק 633 ימים בשבי... חיזאללה לא צריכים אותם במשך כ"כ הרבה זמן , גג שבועיים הם היו בחיים , זהו זה! הם גמורים! תכניסו טוב טוב לראש הדפוק שלכם! המדינה שלנו שכחה אותם , זנחה אותם ולא עשתה שום דבר וגם לא תעשה , בשביל להחזיר אותם בחזרה לארץ , אנחנו נחכה עוד איזה שנה או שנתיים שאז נשחרר איזה 500 מחבלים לעזה והם ישלחו לנו ת'ארונות שלהם בחזרה! כנ"ל לגבי גלעד שליט שמוחזק בידי החמאס , הדרך היחידה לשחרר אותו הוא להיכנס באמאמא שלהם עד הסוף ולמחוק אותם מהמפה! לעשות להם גיהינום ולהוציא אותו משם!זאת הדרך!

טוב אולי לא ממש דייקתי...

666 ו-683 בשבי.. בכל אופן , לא יחזירו אותם , לא בחיים בכל אופן. יעשו איתם בדיוק כמו שעשו עם עדי אביטן ושני החיילים השניים שכחתי איך קוראים להם. בשנת 76 חטפו לנו מטוס מלא בישראלים לאוגנדה ושיחררנו אותם! עכשיו יש לנו חייל אחד מסכן שנמצא כמה מטרים מאיתנו בתוך עזה ואנחנו לא מסוגלים לחלץ אותו! מדינה של כולרותתתתתתתתתתתתתתתתת!!!

כרמל47

New member
מקורי, או איך שלא יקראו לך

בדיוק בגלל אנשים כמוך התושבים במדינה הזו מאבדים עניין, בגלל שזה פתאום נראה לגיטימי. כשאחד קם כל השאר נגררים!!! אחלה שאתה חושב אחרת, סבבה?! תשמור את זה לעצמך חמוד! אם אתה לא נרשמת לכאן על מנת לתמוך במשפחה והקרובים תלך מכאן תסלח לי אבל אתה ממש אידיוט חסר טקט ורגש קוראת את התפילה באתר של השבויים והולכת לישון... רק שיחזרו...

בדיוק בגלל אנשים כמוך רון ארד כבר 30 שנה בשבי

אנשים כמוך שאפילו לא מתארים לעצמם עם מי יש להם עסק ומול איזה ברברים רצחניים הם עומדים... אנשים שלא מבינים שהם ממש לא צריכים את החיילים שלנו בחיים , וזה לא עניין של רגש! מה זה קשור לרגש בכלל?!!! זה שאני לא מאמין שהם בחיים זה כי זה נכון! אין לחיזבאללה שום סיבה להחזיק אותם בחיים , את באמת חושבת שהם יחזיקו אותם בחיים? את באמת מאמינה לשקרנים האלה? הם רק עובדים עלינו בעיניים ומתמרנים אותנו איך שנוח להם , אל תדאגי הם הרבה יותר מתוחכמים מאיתנו... להם יש שכל , הם משקרים לנו על חטופים שהם בחיים כדי שנשחרר עוד ועוד מחבלים בתמורה למידע ואח"כ אחרי הרבה הרבה זמן אז "אולי" הם יחליטו להחזיר לנו את הגופות שלהם בחזרה. ומי שאידיוט פה זו את שלא מבינה בשיט לגבי טקטיקה צבאית ומלחמתית , ואת לא מבינה את הרוע שטמון בהם נגדנו ואת חושבת שיש לך עסק עם מדינה... הם מוכנים לשים מטען על ילד בן 5 ולשלוח אותו לגבול שיתפוצץ! מה תגידי על זה? הא?! בגלל אנשים כמוך אנחנו כבר 30 שנה מחפשים את רון ארד! אה וכמו שאמרת.. תסלחי לי שאני לא מוצא שום עניין בלשחרר 500 מחבלים בועטים וחיים תמורת גופות של 2 חיילי צה"ל... הכי קל זה לשחרר מחבלים תמורת גופות... במקום להוציא אותם משם בחיים בכל מחיר , זה למה המדינה שלנו נראית איך שהיא נראית! בגלל אנשים כמוך! לא בגלל אנשים כמוני! בגלל אנשים כמוך שכל מה שהם מוכנים לעשות זה "להתפלל" ולקוות שיחזרו! במקום לקחת ת'רובה המזוין לידיים ולחסל את החארות האלה ובכוח להוציא את האנשים שלנו משם! האנשים שמנסים לדבר עם הערבים... אתם לא קולטים שאין לכם עם מי לדבר, איתם מדברים רק עם כדור בקנה! את רוצה לעודד את המשפחות?! תעודדי אותם בזה שעכשיו נסראללה השתלט על כל לבנון , אולי זה מה שיאלץ אותנו להיכנס באמאמא שלהם ולהוציא את שני החטופים שלנו מלבנון בכוח! (למרות שהם בטוח כבר לא בחיים אבל לפחות נביא אותם לקבר ישראל בדרך אמיצה ונכונה , לא בדרך ההתקפלות)

כרמל47

New member
אני לא באתי לפתוח איתך ויכוח פוליטי,

...אם זה מה שהייתי רוצה לעשות הייתי פונה לתקשורת ממזמן מה אתה חושב שזה קל להאמין שהם בסדר?! זה ממש לא קל, אבל זה הדבר היחיד שבאמת מחזיק פה את המשפחות!!! התקווה והאמונה. אוקיי אז אתה יודע מה גם אתה צודק, תן להם לחיות בשלהם.. למה לפגוע ככה?! זה ממש חוסר רגש, יש דרכים לומר דברים בפורום כזה ונכון אני אולי לא מבינה לגבי טקטיקה צבאית ומלחמתית... אתה כן? מה שכן אני מבינה זה עם מי יש לנו עסק, ולכן המצב הזה כל כך חרא ומתסכל! אני רואה חדשות כל יום ואני יודעת יפה מאוד שהם שולחים את הילדים שלהם להתאבד, זה לא גורם למצב להשתנות אלא להיות חמור יותר הממשלה מסריחה כי אף אחד לא עושה פה כלום, לא אמרתי מילה על המחבלים שאצלנו עכשיו ואני גם לא אגיד, אין לי זכות לקבוע דעה על נושא כזה כבד מה אתה רוצה בדיוק שאני יעשה?! אני לא קרבית ואין לי רובה מזוין להרוג את אלה שבגללם הבנים שלנו שבויים כבר כמעט שנתיים. אז כן, אני פה ואני תומכת, כמו מרבית האנשים שנמצאים כאן. כי תאמין או לא, מכאן המשפחות שואבות את הכוחות להתמודד עם המציאות האפורה הזאת! אז אם תסלח לי, דעתי נשארת בעינה לפחות על דבר אחד אני מסכימה איתך, שנכנס באמאמא שלהם... ועל זה אני אגיד "אמן"...!

טקטיקה לא טקטיקה אני יודע דבר אחד..

אני יודע שזה או שהם מחסלים אותנו או שאנחנו מחסלים אותם , ואין פה דיבורים , אין פה שיחות , ואין פה מקום לדמוקרטיה , יש פה מקום רק לדבר אחד , מלחמה. אם אנחנו רוצים להישאר פה , אנחנו חייבים להילחם בהם עד הסוף , בלי פשרות.. לכבוש את עזה ולזרוק את כל הפלסטינאים בחזרה למצרים שהם יאמצו אותם , אותו הדבר בשטחי יהודה ושומרון , להיכנס בהם ולגרש אותם מעבר לגבול עם ירדן , אח"כ לבנות קו גבול חדש ומסודר , ובזה נגמר הסיפור. בקשר ללבנון , למרכז את כל הצבא שלנו שם וליצור קו הגנה חזק לכל תושבי גבול הצפון , ולמקרה שאם חיזבאללה ירצו לתקוף אותנו... אז רוב הכוחות שלנו יכנסו שוב למלחמה בתוך לבנון והפעם לכבוש אותה כמעט לגמרי , ושיתנו הוראה מהדרג המדיני לצבא , שעד שלא נתפוס את נסראללה ונוציא אותו להורג ונמוטט לגמרי את החיזבאללה סופית פעם אחת ולתמיד , לא נסוגים אחורה. זה מה שאני יודע , וזה מה שכולם מי שהוא שפוי בעל דעות צודקות במדינה הזאת יודע , וגם הממשלה יודעת... אבל אף אחד לא עושה שום דבר בגלל שבוש קונה את המדינה הזאת בדולרים שלו. הוא משחק בנו כמ בתיאטרון בובות. אז שוב אני אגיד לך , לעודד את המשפחות האלה אני יכול לעודד עוד 200 שנה.. ובמה זה יעזור? זה יביא אותם בחזרה? הדבר היחידי שאני חושב שהמשפחות צריכות לדעת זה שהן צריכות לעשות בלאגן במדינה.. זה מה שאני הייתי עושה חס וחלילה במצבן. להשיג רוב של אנשים... ולשבש את הכל במדינה. למה את טננבאום יכלו להחזיר בחזרה ואת גולדווסר והשני לא יכולים הא? כי החזרתו של טננבאום היה בגלל טובה אישית מצד ראש הממשלה שרון? שגם את גולדווסר יחזירו! שגם בשבילו ישחררו 600 מחבלים! למה רק בשביל סוחר סמים?! אם אני הייתי ראש ממשלה כשחטפו אותו אני אפילו לא הייתי חושב להחזיר אותו! הוא נסע לשם לצורך מסחר לא חוקי ומכר סמים , בעיה שלו שנתפס! לא מספיק יש לנו סוחרי סמים פה בארץ שהורסים את המדינה אנחנו צריכים עוד לשחרר 600 מחבלים חיים בשביל להחזיר אחד כזה מלבנון?!. בכל אופן... המשפחות צריכות להתעשת... לא עוד פורומים והודעות וג'ינגלים ופרסומות וסטיקרים של "אל תתנו לאדישות להרוג אותם" , צריכים להפסיק עם התעמולות האלה אין להן כוח השפעה במדינה כמו שלנו , בארה"ב אולי זה היה תופס , אולי באירופה , אבל פה הגלגלים זזים רק בכוח. אני חושב שהמשפחות צריכות לאסוף רוב נכבד של אנשים , ולעשות בלאגן בכניסה לכנסת. אני שמח שאת בדעה שלי למרות הכל , ותאמיני לי שגם אני מאוד מקווה שהם יחזרו , אני פשוט מכיר את הטקטיקה של חיזבאללה ובגלל זה אני יודע מה הסיכויים שזה יקרה שהם יחזרו בחיים , אם בכלל... אבל גם אני אומר "אמן" בדיוק כמוך , הלוואי שיבוא היום הזה שנמחק אותם מעל פני האדמה. את לבנון ועזה

כרמל47

New member
ולסיום הנושא המיותר כי גם הויכוח לא עוזר למצב

כן. לפחות שנינו מסכימים על דבר אחד תראה יש דברים שאני מסכימה ויש דברים שלא, וזה סבבה. זכותך. וזכותי...וכן הסכמתי עם חלק ממה שאמרת לגבי הממשלה, צורת ניהול המדינה הזאת בהחלט. ואמן להשמיד אותם אחד אחד. אין על מה להתוכח על זה בקיצור בוא נסיים בנימה יפה זו. תהיה רגיש במילים, ואני לא אתפוס אותך במילה.... לילה טוב!

sunset rider

New member
חתיכת אידיוט עלוב

אם לא רוצים לשחרר שיירה של רוצחים זה נקרא ששכחו אותם ?

בדיוק , זה בדיוק הקטע שחוזר על עצמו!!

למה לשחרר בכלל?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי דיבר על לשחרר חבורה של רוצחים?!!!! צריכים לחנוק אותםםםםםםםםם!!!! להרוג אותם אחד אחרי השני כמו כלבים! להיכנס בעזה ולהוריד רחובות שלמים ולעשות להם גיהינום עד שהם יתחננו אלינו על 4 שנקח את השבויים שלנו בחזרה רק כדי שנפסיק לטבוח בהם ולעשות להם חיי גיהינום! ככה צריך!! לא לשחרר ולא כלום!

ואל תקרא לי אידיוט!!!!!!!

אם אני אתחיל לפתוח עליך ת'פה עכשיו יצטרכו לסגור את כל הפוסט הזה , אז תסתום ת'פה כי אני לא ניבלתי ת'פה שלי! אמרתי את דעתי! וזו זכותי להביע אותה! אם יש לך בעיה , אתה יכול למתוח ביקורת על דעתי , אני אקבל את זה , אבל לא מקללים!

מכשירן

New member
מה עם העצמאות שלהם? מה עם העצמאות שלנו?

איך אפשר לחגוג כשהם שם ולא איתנו?

למעלה