גלעד שליט---החטוף

גלעד שליט---החטוף../images/Emo4.gif

בטח כולם שמעו פה חדשים בימים האחרונים וכולם יודעים מי זה... הוא היה חיל שרצה להגן על המדינה שלנו ותראו...חטפו אותו אפילו... אם את ם גם רוצים ומקווים שהוא יחזור הבייתה הדבר הכי קטן שאתם יכולים לעשות זה ההעתק הדבק להודעה הבאה... אלוהים אבינו שבשמים תשמור על גלעד שליט החייל החטוף למען ילדיך אהובים שאתה אוהב תשמור עליו מכל צרה ומכל פגע בבקשה אלוהים תחזיר אותו הביתה בריא ושלם אנחנו בניך מבקשים תישמור עליו... תשלחו את זה ל 10 אנשים על כל אחד שתישלחו אלוהים יראה את האמונה שלנו ויחזיר אותו בריא ושלם מי שלא שולח את זה אין לו לב

SoulDancer

New member
ההודעה הייתה

יפה וטובה, עד למשפט האחרון. לא תמיד צריך להעביר הודעות ובמיוחד שלא למינימום 10 אנשים כדי להתפלל לשלומו של מישהו. מספיק גם לדבר על זה, או ככה לפני שישנים לתת לזה מחשבה ולהתפלל. למה להרוס אמונה ותקווה של משפחה למשחק הודעת שרשרת מטומטמת?! הבנאדם חטוף, המשפחה סובלת, המדינה סובלת, ואנשים מעבירים על זה מכתבי שרשרת כי משעמם להם בחופש הגדול..פששש...כל הכבוד... אני מאמינה שאם נתפלל ונתאחד באמונה שהוא יחזור בשלום זה מספיק. ובנוסף אני רק מוסיפה את צערי על הנער בן ה18 שנחטף ונרצח. למשפחתו, שלא תדעו עוד צער.

אוקיי

ברגע שאת מעבירה ל-10 אנשים את יוצרת מודעות על הדבר בחברה הישראלית... אולי תתפלי וזה ששלחת לו לא יודע על זה ואז בעצם את יוצרת עוד ועוד מוגדעותץ אצל אנשים..

SoulDancer

New member
אבל

"מי שלא שולח אין לו לב"... זה דיי לא גורם הרגשה של "בואו ניצור מודעות"- תסכימי איתי?

anat135

New member
תגובה-

אני לא נטפלת אלייך, כי המון אנשים רושמים את זה, אבל זה לא מה שיביא לתודעה בארץ, אם יגידו לי שאני יעביר ל10 אנשים ואם לא אין לי לב. יכול להיגמר: מי שיכול נודה לו אם הוא יפרסם את זה בעוד מקומות, מי שלא תודה שקרא עד לפה.

idanshaf2

New member
אני מסכים עם ענת

אני באופן עקרוני נגד הודעות שרשרת לא משנה מאיזו סיבה. באמת ההודעה היא נכונה וגם הסיבה היא נכונה.. אני מאמין שזה מקרה קשה ומי שאין לו מודעות אליו חי בעולם אחר.. אבל באמת אפשר לבקש מאנשים להעביר ולא לאיים עליהם או לתקוף אותם.. הכל תלוי בגישה

orlupo

New member
מסכים עם הגישה הזו...

זו המדינה שלנו ואנחנו חייבים לדעת מה קורה בה. הוא הגן כחייל על המדינה.

למעלה