גלעד שליט שבוי ולא "החטוף" הבדל מהותי ! התקשו

Godisafemale

New member
גלעד שליט שבוי ולא "החטוף" הבדל מהותי ! התקשו

גלעד שליט שבוי ולא "החטוף" הבדל מהותי ! התקשורת יצרה פיחות בתיאור המצב כהרגלה. אני עוקבת אחרי הענין ורואה שגם באתרים אחרים אין הרבה תגובות. זה לא כי לא אכפת. זה הפחד כי הנורא מכל קרה והפחד שהוא יכול לקרות לכל אחד מאתנו. שאלהים ייתן לו כוח לא לפחד בשבי. לא להגעל מהערבים. הוא הרי כזה נשמה רואים עליו ילד טוב ולא ערס. לא שזה משנה ערס או לא אבל זה מעצים את הפחד שלו כך נראה לי. עכשיו מה זה "חטוף" נשמע כמו חטיף.. מילה קלה כזו.. הוא שבוי! לא חטוף! חטוף זה אזרח! גלעד שבוי!!! הבושה והכלימה מי עומד בראש...חבורה של זבלים טיפשים בלי ביצים. שנים שיש לנו בהנהגה דפקטים. כבר אמרו חכמינו "מקימייך ומחרבייך ממך ייצאו" בהכל השמאל אשם! מיעוט של בנים של זונה!!! וכל גלי צה"ל וחבורת הזבל מהשמאל שהתיישבה וסידרה בקליקה שלה ג'ובים בתקשורת. לכל המתרוממים רפי השכל ועם פה ג'ורה חסר אחריות. "ממש משפחה מאושרת השמאל הזה" שמאל שמזיין לנו את הצורה כבר שלושים שנה ויותר.. "הכיבוש" - כיבוש בתחת שלהם! מה כיבוש?! באים יורים עליך תופרים אותך אתה משתלט על שטח. זה לא שקמנו בבקר חיככנו ידיים בחוף גורדון... ואמרנו אחד לשני.. יללה מה נעשה היום.. משעמם...הא?! יללה בואו נלך לכבוש.." אם אני ראש המוסד כל שמאלני מקבל בראש! כל מה שפוגע בבטחון מדינת ישראל כל משפט כל הפלצה.. "בראש!" וכמובן שמה סוכן מוסד בכל זכיין טלויזיה..צנזורה קבועה! מי למשל החלאה הזה שהטמיע לקהל הצופים והמאזינים את הביטוי הלכאורה תמים הזה "יורים על שדרות" מי הבן אלף הנחש ו או הטיפש ברמות קשות שמעיז להשתמש בביטוי הקטן הזה והצנוע?!! "ממטירים טילי סקאד על ישראל" - זה הביטוי הנכון! שדרות זה לא ליד דנמארק שדרות זה ישראל! וככה צריך להשתמש בשפה. לדייק מול עצמינו בתוכנו ומול שאר העולם! נוגסים בכל חלקה טובה.. גועל גדול! כאילו מה.. אם מרביצים לאח שלך אתה תלך לילד התוקף ותגיד לו אתה צודק ולאחיך החבול אתה תגיד שמגיע לו ?! אפילו שלא עשה לו כלום?! איזה מין ראש עקום זה? איזה עיוות מסוכן.. איזזזההה!!! קיומו המזערי והאכזרי של השמאל הביא עלינו בצורה שיטתית פיחות מסוכן בכוח ההרתעה. זאת התוצאה. זה לא מהיום. זה לא רק בגלל נוהל צבאי כזה או אחר. איך..איך יש להם פאסון לקחת שבויים?! לחטוף חייל ולהסתלבט עלינו ככה? וו'אלק מדינה הייטק שמייטק המוח היהודי.. בושה! עכשיו דחפו לנו בתקשורת שאנחנו "עם רחמן" בגלל זה אכלנו אותה.. עם רחמן?!! עם טיפש!!! שיהיה בריא גלעד ושיחזור הבייתה בשלום. אמן אלהים אמן שנתעורר בבקר כולנו ואני שהולכת לישון בשעה חמש בבקר ושומעת את החדשות אשמע" השבוי גלעד שליט הוחזר לגבולות מדינת ישראל בשעה 02.00 אחר חצות, לכוחותינו שלום ואין נפגעים.. והקריין יגיד, "אני חוזר.. לשבוי גלעד שליט שלום! כוחותינו בשעה 02.00 לפנות בקר חצו את הגבול בחזרה לישראל ולא היו נפגעים." אלה החוטפים לוקחים לנו שבויים.. והזבלים האחרים מייצרים לנו בהזמנה נשק אטומי, ביולוגי.. ואנחנו כאן מברברים ומבלבלים את התחת.. במקום למחוק אותם כבר. א'עלק יפי נפש עם רחמן.. פחחח..עם טיפש! כאילו לא מתאים לנו להוריד שם פצצה שתחריב אותם.. כי זה יפגע באזרחים. ומה אנחנו?! כלבים?! או שסתאם אנחנו מדינה סאבית בגלל זה מזיינים אותה בתחת כבר עשרות שנים.. כואב לי. אכפת לי. אני כועסת. יללה כבר איזה מבצע של המוסד והשב"כ ויחזירו אותו כמו גדולים שנזקוף קומה אחרי 200 שנה. שיפוצצו את הגמד הפרסי האוכולשילינג הזה שיתפוצץ לו ולגנרל שלו טלפון בפנים שיוריד את המיים בניאגרה וייקבל זרם של אנטרקס אמן! איזה עם מטומטם זה האיראניים.. יש שם אחלה של אנשים גם זה אני יודעת אבל העם ייתן את הדין על הטמטום של המנהיג שלו בדיוק כמו שאנחנו נותנים את הדין על בחירתם של זבלים לשלטון. ובדיוק כמו שהשמאל הרע כאן מקיז את דמינו וגלעד לא בבית! ככה גם באיראן הטובים יישלמו את המחיר של אחיהם האלימים והמכוערים! אני לא מקנאה בו בילד הזה ולא במשפחה שלו איזה מחיר כבד על כתפיים כל כך קטנות. טוב נו ***כצפוי יהיו כמה טיפשים שיקחו את הדיון הזה למקום אחר. בטח הצבעתם מר"צ. _________________

Y AL

New member
יש דרך מהירה יותר להחזיר את החטוף מעזה

מה זה משנה חטוף או שבוי ? העיקר שאפשר להחזיר אותו הביתה אם היה שכל בממשלה להשתמש במנוף הלחץ העומד לרשותה: http://omedia.co.il/Show_Article.asp?DynamicContentID=20882

מסכימה עם רוב דברייך, אבל

לדעתי מדובר בחטוף - הוא נלקח מאדמת ישראל ולא נשבה במהלך מלחמה!!!!!!! הם היו בבסיסם, או במוצב שלהם בזמן החטיפה ולא בזמן לחימה ולכן מדובר בחטיפה ולא בשבי!!!!!!!!!!!![ שבי הכוונה כאשר במלחמה נלקחים שבויים בשבי, אך לא כך הדבר במקרה הנ"ל - ברור שאין זה ממש משנה וצריך להחזירו ולתפוס את מי שעשה זאת. מי ייתן וישוב אלינו במהרה!!!!!!!

Godisafemale

New member
אמן אמן..אני בוכה הרבה בגללו..

אמן! שישוב במהרה שנשיב אותו במהרה!

למעלה