גלעד שליט - שנה בשבי

trigotrigo

New member
גלעד שליט - שנה בשבי

היום מלאה שנה לחטיפתו של גלעד שליט לרצועת עזה. מה קורה בכנסת? מה קורה בציבור? איך זה שהאדישות נמצאת בכל מקום?

תומרהיס

New member
היה מי שהזהיר על זה מראש...

וכמובן כולנו נצטרך לשלם את המחיר של מאות מחבלים חופשיים, הכל בשם "יצירת חלון הזדמנויות".

אשרת

New member
אז להשאיר שם את שליט?

אתה טוען שכל אם עבריה צריכה לדעת שלמדינה אין שום אחריות כלפי הן שלה אם חס וחלילה הוא נופל בשבי במסגרת היותו חייל לבוש מדים אשר מגן על המדינה? :| כי אם כן, לא פלא שיש כבר הורים שמעדיפים שהילדים שלהם היו ג'ובניקים.

gershon17

New member
שחרור מאות אסירים זו האפשרות היחידה?

אולי יש אפשרות אחרת?

אשרת

New member
כמו לחכות עשרות שנים עד שיהיה מספיק מודיעין

מדויק על מנת לנסות לשחרר אותו בכוח, כמו שעשו לנחשון וקסמן ז"ל? בנתיים שהמדינה תחשוב על דרכים אחרות, וההורים של גלעד שליט ושל השני החטופים הנוספים יכולים לקפוץ. nice.

gershon17

New member
או למשל

לתת לכל העצירים והאסירים הפלסטינים שכלואים בארץ את אותם התנאים בדיוק שמקבל גלעד שליט, ולחכות לתגובת המשפחות הפלסטיניות. למשל.

אשרת

New member
בהצלחה עם זה , במידה ואתה חושב שזה יעשה

עליהם רושם כלשהו. אופטמיות זאת תכונה נחמדה.

תמיד ישנה גם האפשרות של הוצאה להורג

את כל מי מהם שיש לו דם של אזרחי ישראל על הידיים. כדי להראות לאוייבים שלנו פעם אחת ולתמיד שאנחנו מדברים ביזנס ושאנחנו לא רכיכות כפי שהם חושבים אותנו. מי שפוגע באזרחי ישראל, ולא חשוב אם הוא מוסלמי, נוצרי, או יהודי, צריך לשלם את המחיר, והוא חייב לדעת שהמחיר הזה יהיה כבד. ../images/Emo31.gif

אשרת

New member
ומה אתה משיג בזה בדיוק?

הרי אותם מחבלים אין להם בעיה למות.... זה חלק מהמחיר שהם ידעו שהם לקוחים על עצמם. יש פתגם שאומר : "אל תאיים על יונה ביין" ../images/Emo13.gif

אין להם בעיה למות? אבל לשולחיהם יש

הם רכיכות מוגי לב שנוהגים להסתתר מאחורי אלה שהם שולחים לעשות את העבודה השחורה במקומם. משהו כמו המעסיקים המושחתים שלנו. כך שאל תבני על זה שאין להם בעיה למות... ../images/Emo31.gif

אשרת

New member
גם לשולחיהם אין.

כמובן, כל המעסיקים מושחתים,כך קבע "ממתיק סוד" על פי נתונים אשר ידועים רק לו. לשולחיהם של הנבלות אין שום בעיה למות, הרי הם יודעים שיחד עם שליחתם של הנבלות למות הם הופכים להיות יעד לחיסולים.

אם לא היה למוגי הלב הללו בעיה, הם היו באים

בעצמם, ולא שולחים אחרים. ומלבד זאת תמיד לאחר שהם שולחים אחרים לבצע את העבודה השחורה במקומם, הם ממהרים להסתתר או כפי שצה"ל מגנה זאת "לרדת למחתרת", כך לא נוהג מי שלא איכפת לו למות, כך נוהג רק פחדן ומוג לב, שלא איכפת לו לשלוח אחרים אל מותם, אך כאשר מדובר בו הוא ממהר לברוח ולהסתתר באחד מחורי העכברים שלו. ../images/Emo31.gif

אורון ק

New member
שמעת על נאצר פעם?

הוא אמר שהוא מוכן שימותו לו מיליון (!) חיילים בכדי להגיע לת"א. זה רק אמור להוכיח כמה הערך הזה של חיי אדם כ"כ חשוב לאויבים שלנו.

אורון ק

New member
כמה שאתה מזכיר לי אדם אחר בתגובות שלך

אני מוכן גם יותר ממך. אבל אם היית קצת מנסה להבין מה הפואנטה של ההודעה הקודמת שלי לא היית קופץ למסקנה הזאת ישר.

אדם שכל כך רוצה למות, למה לא לספק את מבוקשו?

הרי אתה עצמך טוען שהוא אמר שהוא מוכן שימותו לו מיליון (!) חיילים בכדי להגיע לת"א. אז אני הייתי מוכן לספק לו חצי מהבקשה. כלומר להרוג לו מיליון, ואפילו 2 או 3 ואם הוא ממש מתעקש 4, אך לא את החצי השני. ../images/Emo31.gif

אורון ק

New member
ממתיק

כל הכבוד! באמת.. זאת לא הפואנטה של ההודעה. עוד לא הבנת? לא חשוב. גם אם אני אסביר 200 פעמים אתה תבין רק מה שהראש שלך רוצה להבין ולא מה שמנסים לשדר לך. בדיוק מזכיר לי מישהו אחר בתגובות שלך. שתהיה בריא זה הכי חשוב!

למעלה