גלעד שליט 3 שנים בשבי

גלעד שליט 3 שנים בשבי../images/Emo195.gif../images/Emo10.gif

היום מונים 3 שנים לנפילתו בשבי של גלעד שליט. מקווה שהוא ישוחרר ממש בקרוב בריא ושלם
לא מאחלת לאף אחד לחיות עם חוסר ידיעה נוראי כזה כלפי בן משפחה/חבר אהוב!! מנסה לדמיין באילו תנאים הוא נמצא ומה הוא מרגיש? האם איבד כבר כל תקווה?
שולחת לו אור ואהבה
אנרגיות טהורות של אומץ ותקווה והלוואי וישוחרר מהר!!!

סוזי10

New member
../images/Emo23.gif (איפה הלב החצוי באייקונים)שאלת לדיון

מזדהה עם כל מילה שכתבת , גם אני לא פעם על הכרית בלילה שואלת את עצמי את אותם שאלות איפה הוא מוחזק ? באיזה תנאים? כמה הוא סובל . אם אני הייתי במקום שהוא נמצא לא חושבת שהיה לי מספיק כוח להתמודד והייתי שואפת למות. בכלל אני מעדיפה מוות על סבל מתמשך. (יודעת שלא הרבה יסכימו איתי) אבל גם שואלת את עצמי גם אם יחזור בחיים. באיזה מצב יחזור? וכאן זה דיון לשאלה. חיים וסבל ומחלות האם עדיף על מוות. אני אישיית הייתי מעדיפה מוות. אני לא מאלה הגבורות והגבורים שיכולים ומסוגליםלהתמודד עם מחלות . אני בכלל חושבת שחיים לא בכל מחיר. מה אתן אומרות?

היי סוזי../images/Emo24.gif

העלית בהחלט דילמה קשה מאוד!!! אני חושבת שהורים היו רוצים שבניהם ישארו בחיים בכל מחיר ובכל מצב.... ולגבי הפצוע עצמו...לעיתים הסבל הוא בל יתואר ובאמת עדיף המוות על פניו.... ולפעמים אנשים מחלימים ומשתקמים מפציעות אנושות כל כך וחייהם מקבלים תפנית מדהימה בחיים שלולא הפציעה הם היו חיים ,חיים רייקים מתוכן.... ואולי ואולי... כל דבר שעובר עלינו הוא בחירה של הנשמה גם אם הסבל הוא רב....

למעלה