גלעד שליט !!!!

קרינה48

New member
גלעד שליט !!!!

חברים יקרים,אני לא יודעת איך עבר עליכם היום, אבל אחרי שקמתי ב5 בבוקר והייתי מ8 בבוקר עד 17:00 בצהריים במיונים של הצבא, אני לא חושבת שיש דרך יותר טובה להגיע הביתה ולשמוע שגלעד שליט מגיע הביתה גם כן !!! בואו נחזיק אצבעות ונתפלל כולנו שהכל ילך חלק כמו שצריך, ושגלעד שליט יצליח להחלים מהר מהטראומה שהוא עבר זמן רב כל כך,!!!!

SHANILIROY

New member
אמן ואמן

אושר גדול !!! נתפלל שהכול ילך בשלום ונראה אותו שלם ובריא בגופו ובנפשו . אני לא יכולה לתאר מה עבר עליי ששמעתי את החדשות ,הדבר הראשון שאמרתי הוא שמע ישראל אדוני אלוהינו אדוני אחד עם דמעות של שמחה גדולה

glitter8

New member
בהחלט שעות מרגשות../images/Emo249.gif

שמחה גדולה ערב חג לשמוע את הבשורות כולי ציפיה לראות אותו חי ושלם, אם כי מטראומה שכזאת שארכה חמש שנים לא מחלימים כל כך מהר, אם בכלל....העיקר שהוא יהיה בבית והעיקר שנדע שהמדינה שלנו עושה הכל כדי להחזיר שבויים הביתה חבל שזה לקח כל כך הרבה זמן, ברור שהיה אפשר לעשות את זה עוד הרבה קודם, אני נזהרת מלשמוח מוקדם מדי, אבל אני מאד נרגשת, ויש תחושה גדולה של הקלה באויר, אני מאד מקווה שבמהרה האוהל של משפחת שליט ליד בית ראש הממשלה יעלם מהנוף הירושלמי וישאר רק בזיכרון.

קרינה48

New member
אני רק מקווה

שהתקשורת יבינו שהוא עבר טראומה עצומה ושלא יתנפלו עליו, כמה שהם חטטנים והכל אני רוצה להאמין שהם גם בני אדם .. שיתנו לו לנסות לשקם את החיים שלו ואחר כך ידברו איתו,אם הוא יסכים ... רק שיחזור כבר

למעלה