גלעד שלנו

שיבא2

New member
גלעד שלנו

אני לא מבינה למה המאבק כזה שקט הנה, אני קוראת בYNET את דבריה של מיקי גולדווסר קשה לי עם ההתנהלות של נועם שליט. אני הייתי רצה עם סטקירים בכל רחובות תל אביב לעלות דעת קהל למה שירה מהמטה שלו לא חוזרת אליי? די נמאס לי וכואב לי כאחד הפוסטר של גלעד גם עייף אצלי במרפסת אלך ליישר אותו לתת לו נשיקה היתה לו יום הולדת למתוקון שלנו.

קמנצינד

New member
שלום שיבא2 !

שלחת כבר את המכתבים לסרקוזי, בוש, אובאמה, ומקיין ? אני מקווה שעדיין לא. אמרת שאת רוצה קודם לקרוא את הביוגרפיות שלהם, ורציתי להמליץ לך, שכשאת קוראת את הביוגרפיה של ג'ון מקיין, אולי כדאי, בשביל לקבל השראה, שתקראי ביוגרפיות של עוד אנשים ששמם הפרטי הוא ג'ון. אנשים כמו ג'ון אדוארדס, ג'ון קנדי או ג'ון לנון למשל.

dariayaari

New member
הטיפ

טיפ חשוב דווקא בשבילך - השתדל מאד לא להיות ציני עם ילדייך. הם יכולים לצחוק, ואז תטעה לחשוב שהם מבינים את ההומור שלך. ואפילו אם הבינו ברמה מסויימת, עדיין תהייה לזה השפעה שלילית עליהם. ציניות מתפרשת אצל ילד כזלזול בו, בוז, אפילו רוע. גם אנחנו קצת ילדים.

קמנצינד

New member
לא מבין מה את רוצה ממני

שיבא2 סיפרה שהיא רוצה לשלוח מכתבים לבוש, אובאמה, מקיין וסרקוזי. שאלתי אותה אם היא כבר שלחה. מה ציני בזה ?

להציע לקרוא ביוגרפיות של אנשים בשם ג'ון

שקול להצעה לדרוש שחרור של עוד חיילים בשם גלעד. אני חושב שלזה דינה התכוונה.

dariayaari

New member
ראובן אתה מבלבל בין כמה דברים

לא אני הזכרתי את המילה "ביוגרפיות" בשום צורה, ואינני יודעת מי כן. ובכל מקרה, התיק נסגר מחוסר עניין לציבור.

למעלה