גלפגוס

billy milligan

New member
גלפגוס

שלום לכולם אישתי ואני נוסעים באוקטובר לגלפגוס וניו יורק לירח דבש. עם כמה ימים בקיטו לפני ואחרי. שמענו שיש אפשרות לטייל בגלפגוס בלי לישון בספינה משהו שמע, יודע, מכיר? המון תודה מראש

billy milligan

New member
האמת כל רעיון הצעה וסתם אינפורמציה

בכל הקשור לגלפגוס יתקבלו בברכה ושוב תודה

natyh

New member
כן

אך בא נתחיל מהתחלה : יש לכם שתי אפשרויות : לסגור הכל בקיטו או בגואיקיל או להסתכן להגיע למקום קרי לטוס לפורטו איורה האי המרכזי ולהתחיל לבדוק אפשרויות . אחת האפשרויות הכי תרמילאיות ומתאימות לטיול הרפתקני היא טיול קייקים ימיים בין האיים. קייק ימי בניגוד למה שחושבים רוב האנשים הוא ספורט אתגרי המצריך ידע מוקדם בנית כושר , קואורדינציה טובה לימוד מעבר גלי חוף ביציאה לימוד חזרה לחוף בגלי חוף גבוהים ולימוד סיבוב אסקימוסי תירגול לא פשוט המצריך קואורדינציה טובה . יש בארץ מספר מועדוני קייקים המלמדים את התורה הזו אני אישית משתייך למועדון אופטימיסט בשדות ים ואחת המטרות שלי היא אכן טיול בגלפגוס מקום שעדיין לא ביקרתי בקייק ימי מטרה נוספת היא טיול זהה באיים הקנריים. אשמח להוסיף אינפורמציה נוספת במידה ותגדירו לי תחום התענינות מסוים. ברכה נתי

billy milligan

New member
קודם כל תודה

כמו שאמרתי קודם, אנחנו נוחתים בקיטו ומשם לפורט איירה עד כמה שהבנו עדיף מכל הבחינות להתארגן משם, גם יותר זול, גם רואים מה מקבלים לגבי קייקים מעבר למחלת הים של אישתי שקצת מגבילה אותנו אני בכלל בדיעה שקייקים הם מטרה ולא אמצעי. קרי לצאת לטיול קייקים על מנת לעשות טיול קייקים ולא כדי להשתמש בקייק ככלי תחבורה. אז שוב נשמח לשמוע מאנשים שטיילו או מתכננים לטייל בגלפגוס כל פיסת אינפורמציה תודה בילי

natyh

New member
תמיד ניתן לשלב

אני מאמין גדול בהתבוננות להגיע למקום לבדוק מה קיים מה מוצע איך מוצע לשלב בטיולים במקום ולהתארגן מאוחר יותר כאשר כל הנתונים והמפה חרותים בראש. , אז ברור לגמרי מהן המטרות האמצעים התמורה הנדרשת והרוח. יש שם במקום מספר טיולי קייקים הם מוצעים עד כמה שראיתי ברשת רק באזור מסוים אחד קרי מפרץ הלויתנים מדובר על טיול ארוך הנה קישור שנראה לי דוקא מחובר ליאכטה הבחור הנ"ל מאקספדישן צילה חברה דוקא אמריקאית לא לטעות ! נחשב בקהילת הקייקים כאחד מאלו היותר נועזים , קרי עשה כמה שטויות בעברו והיה לו מספיק מזל להישאר איתנו ולספר על כך . היום הוא דוקא אחד היותר מקצועיים בענף שהוא מאד מאד מקצועי , בענין מחלת הים תראה הדרך היחידה לעבור בין האיים היא יאכטה , אין דרך אחרת. מחלת ים זו בעיה קשה , אז עומדות בפניכם שתי אפשרויות: או להתעלם ממחלת הים בשל הפיצוי המדהים , או לותר על החלק הזה בטיול , דבר שרוב האנשים אינם מעונינים בו אך ביבשת הזו לא חסרות אטרקציות חלקן אפילו עוברות את הגלפגוס למרבה הצער כמעט כל אטרקציה דורשת התמקצעות בתחום מסוים ! .

natyh

New member
סנטה קרוז האי המרכזי

הטיסנ לוקחת אותכם לאי בלטרה הקרוב מאד לסנטה קרוז . יש מספיק מה לראות באי ראה אתר טיולים ופתח ספר. כשתסנן תגלה כי המרחקים בין האיים אינם מאד גדולים ולפחות בשניים מהם סנטה קרוז וסן קריסטובל אפשר לבקר ללא שירותי היאכטה . היתר כבר ענין של החלטות בשטח. בברכה נתי

natyh

New member
מפת בלטרה

אתר מפות השוה אחד לאחד מול אתר הקודם למרחקים ראה מפה כל מעלה שות ערך למרחק בן 111 ק"מ יש בין האיים אפשרות לאוניות גדולות בהן הסיכוי למחלת הים פוחת

למעלה