גלרייה: הפגנה בלונדון נגד ההתנתקות

אעלק

ארץ ישראל, מדינת ישראל - קשורה גם ליהודים מחו"ל ולא רק לאלו מהארץ. זוהי גם מדינת העם היהודי - היכן שהוא נמצא. ודרך אגב - יהדות חו"ל בהחלט מסייעת לנו. אותי זה מרגש לראות יהודים מחו"ל שכל כך אכפת להם מהארץ.. לא כולם יכולים לעלות, אתה יודע.. יום נעים!

silverhawk

New member
עם זה אני מסכים

ללא קשר לדעתם הפוליטית, זה יפה לראות תושבים זרים המזדהים ותומכים במדינתינו.

יוֹאב

New member
ודאי שזה יפה

אבל כאשר הם מביעים התנגדות למעשים שלנו - הם אנטישמים... הצביעות שלנו...

KAROLove

New member
לא יפה בכלל

הקיצונים האלה יש להם שליחים בכל העולם..נראה לך אנגלי או בריטי שפוי יעמוד ברחוב בלונדון ויתמוך בכיבוש?! זה ציונים קיצונים שגרים בחו''ל..או שקיבלו כסף לעשותת זה...חסר מליאנים בחו''ל שתמכו בכיבוש ואיכלוס יהודי מחוץ לגבולות ישראל?!

לא לשלם ולא בטיח

ברור שיהודי התפוצות כתומים... הזיקה היהודית בחו"ל הרבה יותר חזקה מאשר בארץ, והם תומכים ברעיון א"י השלמה

noamjen

New member
אם ארץ ישראל כל-כך חשובה להם.

שיבואו לפה, וימותו כמונו בפיגועים, שלא ישנו בלילה כמונו כי הבנים, חברים, אחים שלהם בצבא, שיסבלו מאבטלה (שקשורה מאוד למצב המדיני-צבאי) כמונו... ההתנתקות היא הצעד הראשון לפיתרון הבעיות האלו, ולו רק בגלל שמצב כרגע הוא או שמתנתקים מעזה, או שנכנסים עמוק ומתחילים מלחמה אמיתית "כמו בספרים" או שמשאירים את המצב כמו שהו, אין עוד אפשרות. אז שיחליטו מה הם רוצים. הם לא יכולים גם לשבת להם בנחת בלב לונדון ולהנות מכל טוב הממלכה המאוחדת וגם לצפות שהחברים שלי ימותו כי הם רוצים שלמדינה שהם בכלל לא מושפעים מממנה יהיו עוד כמה גרגרי חול.

גברי 22

New member
לפחות שמה לא אוסרים עליהם

להפגין כמו במדינה האנטי דמוקרטית שלנו

OMER G17

New member
גם פה נתנו לכם להפגין!!!

תפסיקו לשקר ולרחם על עצמכם כבר!

kobik15

New member
הם מפגינים שם כדי שחיילנו ימותו כאן

נוח להם משם להפגין בעד הכיבוש. העניין שלא הם אלה שמתים פה על קדושת הכיבוש. מגוחך ובלתי מוסרי להפליא.

למעלה