גלריית תמונות

eyal reuv

New member
גלריית תמונות

סוף סוף הצגתי את התמונות שלי באתר של גלעד איילון-לכל מי שמעוניין לראות! אני אעדכן את הגלריה כל פעם,בעזרתו האדיבה של גלעד. אז תודה רבה לגלעד איילון,ואשמח לשמוע תגובות,או הערות(אם התבלבלתי או לא רשמתי נכון את שם יוצר הדגם) יום טוב, אייל

גילה או

New member
אייל,גלריה יפה ומרשימה.

ראשית רציתי לשאול -כמה זמן אתה מקפל?יתכן וכבר ענית על כך ופיספסתי את זה. הקיפולים של כלי השחמט מקופלים על פי איזה הוראות?אני ניסיתי את כלי השחמט מהספר ORIGAMI INSIDE OUT של מונטרול ולא יצא לי יפה .יתכן ולא קיפלתי מספיק טוב ויפה. תמשיך לעדכן אותנו בקיפולים!

eyal reuv

New member
גלריה עודכנה

למי שמעוניין-גלעד הוסיף עוד מבחר צילומים של דגמים שלי(גם של הקודמים) ויש גם מידע עלי (ב-about) יצא ממש יפה

eyal reuv

New member
הרוב לא

הרוב מניירות בריסטול גדולים וגליונות נייר מסוגים שונים,מעט מאוד מקאמי אייל

eyal reuv

New member
גודל נייר

70*70 בד"כ ואפילו יותר,אך יש לי גם הרבה קיפולים בגודל 15*15 ו-20*20 שלא הצלחתי לצלם טוב הדגמים הגדולים יוצאים ממש מרשימים ויציבים

eyal reuv

New member
גודל נייר

לרוב 70*70 ואפילו יותר,אך יש לי גם הרבה דגמים מיניאטוריים מניירות 15*15 ו-20*20,שלא הצלחתי לצלם היטב אני מקפל מכל מני גדלים וכל מני סוגי נייר,אך עדיין לא קיפלתי מעולם עם tissue foil -לא מצאתי צורך-אני יכול להתמודד כמעט עם כל דגם מנייר טוב רגיל-ישנם דרכים למנוע מהקיפול להפתח אגב,באתר של CHARLES ESSELTINE יש כמה דגמים נחמדים עם הוראות-הדרקון יוצא מהמם-כנפיים ממש מיוחדות,ואת הצוואר והזנב ניתן לעצב יותר טוב(לפי דגמי דרקונים אחרים) ,המבוגר עם קופסת צ'יפס ועוד

למעלה