גלרית התמונות - שערוריה!!

גלרית התמונות - שערוריה!!

היי אני מבקרת פה לעיתים, ויצא לי לראות תמונה בגלרית התמונות של הפורום. תמונה של פיטר, תמונה שהעותקה מהאתר "פינגווין", תמונה שאני, ממש במקרה, צילמתי, וגם נתתי לעמית צור רשות לפרסם באתר שלו. אין לי בעיה שהתמונה נמצאת בגלריה של הפורום. זה גם מאוד משמח אותי. אבל זה ממש ממש לא מתאים, שמישהו (או מישהי) לקחו את התמונה הזאת, הכפילו אותה, כתבו עליה "פיטר תעשה לי ילד" ועוד העיזו לחתום עליה "תמר.ק.". זה לא לעניין, זה מקומם אותי. מה גם שהצורה שזה נעשה (מבחינה עיצובית) די מחורבן. אז או שתעשו משהו בקשר לזה, או שתעשו משהו בקשר לזה. תודה מראש, דורית

תגובה : ../images/Emo168.gif

קודם כל , אם היית קצת יותר טוב מסתכלת היית רואה את ההודעה הזאת שהיא לא מחוקה והיא הייתה פה למטה... ו.., לגבי התמונה.., אני חושב שתמר לקחה אותה בעצם מהגלריה של הפורום, ותאמיני לי שהיא ממש לא ידעה מתי שהיא שמה את התמונה הזאת... אממ אני לא יודע בעיקרון אם אני אמור להתנצל, אבל אני יתנצל בכל מקרה.., סליחה!, ואם את מעונינת שנמחוק אותה מהגלריה, אין שום בעיה.., מעונינת? רק.., באמת בפעם הבאה, את יכולה גם לשלוח לי במסר... ועם פחות עצבים

Just Adi

New member
חן!!! ../images/Emo80.gif

יש לך אייסי? אם כן תכתוב לי בבקשה ואם לא אז סתם תשלח לי מסר ואם אתה סתם לא רוצה... אז... לא :)

חחח ברור... ../images/Emo168.gif

נראה לך שאני לא ייתן לך ??
קבלי: 154979156... אני אוהב את התאריך של היום!

היי חן

קודם כל, אני לא עצבנית. דבר שני, קצת היה קשה לראות שההודעה שלי ירדה למטה, לא הבחנתי בזה, אז אני מתנצלת. פשוט הפורום קצת לא נוח לעין. אני בטוחה שאף לא התכוון למשהו רע, אבל תחשוב איך היית מרגיש אם מישהו היה לוקח עבודה שלך, מתמרן אותה קצת וחותם במקומך, איך היית מרגיש? כמו שאמרתי, זה דווקא משמח אותי שהתמונה הספציפית נמצאת כאן, וממש אין לי בעיה עם זה, אבל זה מבעס אותי לראות מה שעשו לה. אז כן, אולי הייתי מעדיפה שימחקו את זה משם. תודה, :) ונתראה בשמחות

שלום אני תמר.ק.

אני מצטערת אם פגעתי במשהוא זה לא הכוונה. תמונות בנט- יודעת מזה? מוצאים אותם ואפשר לךעשות איתם נמה שבא, מה שאת רואה שמה נקרא וולפיפר שעוצב בפשטות במיוחד לרותם. מצטערת אם נפגעת אבל שוב, לא ממש אכפת לי בעיקר שאת בחרת לפרסם את התמונה, מבחינתי אפשר למחוק אותה או לא. חן צדק- לא ניסיתי לפגוע או כלום אני גם לא רואה את זה כפגיעה בזכויות יוצר או משהוא, בעיקר שזו עבודה דיגיטלית שלי, גם אם היא יפה בעיניך או לא. מצטערת שלקחתי תמונה, אגב לא מפה אלא מאתר אחר של מוניקה (העבירי היחדי ולא הרשמי) שכמו שאת יודעת כל אחד יכל לשמור על הארד דיסק שלו. עשיתי וולפיפר לא לקחתי תמונה ופרסמתי שלא בשם שלי, לא טוב לך? תתבעי אותי.

amittzor

New member
לחן

יהיה מאוד נחמד מצידך למחוק את הטפט המכוער הזה.

למעלה