גלשן למכירה

בילטונג

New member
גלשן למכירה

גלשן של מוסה 2002 180/46 בלי פיצוץ אחד קטן. (הזמנה אישית שלי) הגלשן שמור בצורה נדירה. מגיע עם ליש וחולצה לייקרה. מחיר סופי 800.

בילטונג

New member
לשנתון אין חשיבות בגלשנים

השאלה מה המצב של הגלשן רוב הגלשנים החדשים לא שמורים כמו שלי

JambaAFRICA

New member
ווואלה? מוזר...

שכאשר קניתי עד היום גלשנים שהשנתון שלהם היה מינוס 3 שנים מהשנה הנוכחית (ככה תמיד הייתי קונה גלשנים),במצב מעולה כמובן כולם (לבנים,בלי ליש,עם אסטרודק,ובלי שום פיצוץ) במצב מעולה,המחיר לא היה עולה על 1000 שח. בוא אני אסביר לך מדוע? גלשן זה בלאי,עם הזמן הוא מחליף צבע (= החומר הופך להיות חלש יותר,רך יותר) בגלל מגע עם השמש,זה תהליך,יכול להיות שהגלשן שלך לבן,אבל בפעם הבאה שאני אקח אותו לים,גם יצהיב. שלא לדבר על שקעים (תופעה טבעית לכל גלשן לא חדש) כאלו או אחרים ,שלא חייבים להיות עמוקים... בקיצור,מבחינתי גלשן שנגע במים,הערך יורד משמעותית,כי אתה לא יכול להוכיח באמת כמה פעמים היית איתו בים... בצלחה במכירה.

בילטונג

New member
לא בהרכח

אם הגלשן עדיין לבן אז ברור לך שהוא נשמר מהשמש ועוד קפיצה לים לא יצהיב אותו. אם אתה מבין בגלשנים אתה יכול להבחין בגלשן שמור בלי בעיה,לא משנה מאיזה שנתון. אני נוטה להסכים לגבי השקעים, נכון שככל שהגלשן ישן יותר הוא מקבל יותר שקעים. שאלה לי אלייך - כמה אתה חושב שאני צריך למכור, כי אני בטוח שמוסה היה לוקח איזה 1000 ש"ח אליו. הגלשן נראה אפילו יותר טוב במציאות.

JambaAFRICA

New member
תראה....

נכון שצריך לראות את הגלשן... וכן,בחנויות פה בנתניה,ובטח גם במוסה ,אני מאמין היו דורשים מעל ל1000,תלוי במצבו. מה שאני אומר,זה לא שלא יקנו ממך את הגלשן,פשוט קניתי מספר לא מבוטל של גלשנים בחיים שלי (משהו כמו 11,לדעתי די הרבה),תמיד משומשים,הייתי קונה שנה נוכחית מינוס 1 גג 2 (כאילו כמו שני אקנה היום שנת 2005 או 2006) תמיד זה היה משהו כמו 1000-1200. אני לא יודע בכמה מוכרים גלשנים בעיר שאתה גר בה,אבל שאני מחפש גלשן ,אני יורד לקונטיקי בנתניה (חוף),וזה המחירים שאני מקבל מהחבר'ה הרציניים ולא מהילדים בני 13... (במילא הגלשנים שלהם לא מתאימים לי). לפני 3 שנים,רכשתי גלשן ULTRAWAVE,גלשן בן שנה,היה לבן ויפה,עם אסטרודק,ובלי ליש,אחרי חודש,ולא יצא לי לשים אותו הרבה בשמש,או לא לגלוש איתו הרבה,הוא כבר התחיל להצהיב,אלוהים יודע למה,לא היו חורים לא פיצוצים,אחרי התייעצויות,הפנמתי והבנתי. אפרופו הגלשן עלה לי 1250. עוד משהו,הגלשן שאני מפרסם למכירה,שנראה כמו הצרות שלי,אם שמת לב,תמונה,שנת 99,רכשתי אותו ב2000,מבנאדם שבדיוק נכנס לביץ האוס בנתניה ורצה לשים אותו למכירה,יצאנו דיברנו,קניתי אותו ב900. בהצלחה אחי,וסליחה על החפירה.

בילטונג

New member
אז בכמה היית מוכר?

בינתיים קיבלתי מספר טלפונים,אבל לא משהו רציני. אני דווקא חשבתי שזה בגלל שאני גר בהוד-השרון (קצת רחוק מהים) זאת הפעם הראשונה שאני מוכר גלשן ולא עושה טרייד אין. אז בכמה היית ממליץ למכור? נ.ב הגלשן מגיע עם ליש

למעלה