גלשן מתחיל.....

rs1984

New member
גלשן מתחיל.....

היתי שבוע שעבר בים,ראיתי הרבה גלשנים הגולשים על גלשנים אך הפעם הם תופסים במעין מצנח-עפיפון כזה ובעזרתו גולשים,האם זה הקייט ? ואם כן כמה זה עולה? ואיזה גלשן מתאים לי (65KG,175CM) אני רוצה לקנות ביד שניה ללכת לחוף ולנסות,בבקשה המלצות לגבי סוגים לגלשנים למתחילים. אני מאיזור עכו-נהריה. תודה.

hagitoz

New member
רגע לפני....

היי, אכן מה שראית זה קייטסרפינג, לפני שאת ממהרת לקנות ציוד כי חבל על הכסף, ראשית כל תעשי קורס בבית ספר לקייטסרפינג איפה שיתאים לך וקרוב כמה שיותר למקום מגורייך, הספורט הוא מסוכן ללא לימוד לכן אל תקני ציוד ואל תנסי לבד בשום פנים ואופן. הדרך הנכונה להתחיל הוא להחליט שלומדים בבית ספר ועושים קורס, איך אפשר לעזור מכאן? חגית עוז

rs1984

New member
דבר ראשון אני גבר,זה פשוט על השם של אישתי

למה צריך לעשות קורס?זה לא כמו שאת עולה על רולר או על גלשן? ואיזה ציוד בסיסי צריך?

בפירוש לא

אל תעשה טעות! במקרה שתנסה לבד אתה לא מסכן רק את עצמך (ואני מדבר לא על אפשרות לשריטה שטחית בכף רגל) אלא גם את כל מי שיהיה בחוף באותו הזמן. מעבר לשיקול הבטיחותי בעשיית קורס, ככל ספורט אקסטרים, גם גלישת העפיפונים מבטיחה הוצאה לא קטנה על מנת להנות מהספורט ולכן כדאי שתעשה קורס על מנת לדעת אם זה בכלל בשבילך. ציוד בסיסי הוא כמובן הקייט (הכולל חופה, בר, חוטים, מערכות בטיחות וכו'), משאבה, גלשן וטרפז. מעבר לכך מומלץ מומלץ מומלץ (למרות שהרבה חוסכים בזה ובמקרים מסויימים זה מתגלה כטעות) - קסדה, ליש, ווסט הגנה. מקווה שתקבל את העיצות בנוגע לקורס - בהצלחה

rs1984

New member
האם מישהו יודע אם יש באיזור עכו מועדון קייט?

hagit oz

New member
הייתה לי הרגשה שזה אתה ......./images/Emo201.gif

היי, בכוונה אני מתסכלת תמיד בפרטי כדי לדעת זכר/ נקבה אז היה רשום נקבה, משום מה הייתה לי הרגשה שזה גבר.... בכל אופן, מה לגבי אשתך? למה שהיא לא תתחיל ללמוד יחד איתך, תגיד לה שאני ממליצה בחום ואני מאוד בעד עוד נשים בענף ובכלל באקסטרים, לגבי מועדון בעכו, לא שידוע לי משהו, הכי קרוב אליך נראה לי בקריות או בכינרת, אני מקווה שקודם קיבלת אחרי ההערות שחברי לפורום ענו לך שיש צורך או יותר נכון חובה בקורס..... אם קיבלת החלטה שאתה רוצה ללמוד אז נשמח לכוון אותך בכל התהליך, חגית עוז

למעלה