גלשתי באחת הפורומים ,

גלשתי באחת הפורומים ,

ונתקלתי בהודעה הכי מצחיקה *ההודעה מחךוקת לשתי הודעות אחת שאלה והשנייה תשובה

זה מצחיק???? טעות טועים טעינו

דרור ,קודם כול זה ממש לא מצחיק! ותלמד לכתוב.. כותבים באחד הפורומים ..ולא באחת הפורומים.. זה לא בלשון נקבה! דרור תשמור לעצמך את הבידור שלך.. כי זה ממש לא מבדר.. אלא משקף את הברבריות שלך .. ואת הרדידות שלך..

רק דבר אחד

כל הסליחות ישלמו ביום הכיפורים בעזרת האל וכבר טוב שעכשיו מבקשים סליחות ולא אח"כ כי זה כבר מאוחר למשל משיהי שלקחהלפני 3 שנים ממני 500 ש"ח כמתנה יום הולדת ולמחרת רצתה לשלוח לי למשטרה ואז היום לא ביקשה סליחה במשך שנתיים ואז כבר מאוחר לסליחה

SLIM-SHADY

New member
עכשיו אתם רק מוסיפים לכמות השעמום

שיש פה. אין משהו יותר חשוב לדבר? ודרך אגב שני שאלות לדרור: למה אתה קורא לכולם בשמות הפרטים שלהם? ולמה רק עכשיו אתה בפורום? עברו כמה חודשים מאז שהיית פה לאחרונה

בבקשה תשובות לגביי

א. אני קורא בשמות פרטיים רק מי שאני מכיר אותו בוואלה ,כי שם יש שמותמלאים והיתר אני משתמש בכינויים ב. למה חזרתי ,לא יודע האמת באמת משעם פה ,לעומת פורום רותר,שכל 5 שניות מציפים ב20 הודעות ובפורום של שומעים שבו משתתפת מרחפת מציפים 10 הודעות בכל 5 דקות ומעניין עניתי לך

כי

הוא נחסם לכתיבה בפורום, וחזר בכינוי חדש. אף אחד אינו מנסה "להשתלט" על הפורום. הוא שולח את אותם הדברים בכל פורומי החרשים וכותב כמעט לכל אחד שהוא "מוציא דיבה", גם כאשר כותבים לעניין. הוא גם שולח אימיילים לכותבים שלא רוצים לקבל ממנו אימיילים, וממשיך לכתוב עליהם בפורום גם אחרי שהם לא עונים לו. אני לא שלחתי אימיילים לכותבים בפורום הזה ובפורומים אחרים, גם לא כאשר ביקשו ממני לשלוח אימייל (עכשיו הוא יבקש ממישהו להסביר לו את המשפט הזה?)

אופס ועוד מאמר נוסף

שכחתי לצרף קישור סליחה על כך ראו מצורף מאמר מקווה שזה נושא חדש ומעניין קריאה מהנה דרור חביה נ.ב. בעניין תאונות דרכים שפורמה היום ,(ראה מאמר נוסף) אני מבקש שתהיו זהירים חייכם מאוד חשובים

LordNor

New member
תשובה

את מי זה מעניין איזה יצרנית הכי טובה. המכשיר הכי נפוץ הוא נוקיה

כל כבוד לאתי אברהמי

אתי אברהמי -מנהלת פורום זכויות לאנשים עם מוגבלויות כתבה בשבלינו מכתב לממשלה בעניין הפגנה לנכים אני מאוד מעריך אותה ,שעשתה את זה בשבלינו אני רוצה להראות את המכתב שכתבה בשבלינו

brbrita

New member
אני לא מאמינה ש...

ראש הממשלה יקרא את המכתב במיוחד... הוא עסוק יותר מידי בשביל לקרוא איזה מכתב אחד...

אני שולח לכם קישור למכירות פלאפונים

באחרונה שמתי לב שיש הרבה מודעות בפורומי חרשים על מכירה פלאפונים אז חשבתי לעזור לכם אני מציע שתנסו גם לגשת ללוחות בנענע ,זה בחינם ואולי זה יתמזל לכם , אז בהצלחה דרור חביה נ.ב. לעידו ,שלחתי לך איימייל,רצוי מאוד שתקרא

ל- SLIM-SHADY

בסדר ,אעשה כרצונך ואם יש לך נושאים ,אשמח שתעלה לפורום של מרחפת אבל זה לא מצחיק מה כתוב הודעה על פריצה שרפה, נהרגו הרבה אנשים ,וכואב לי הלב על אנשים

המרחפת

New member
דרור,

זהו אינו הפורום של המרחפת. בצד ימין של העמוד, למעלה, כתוב black_magic&המרחפת. גם שלי, וגם אני, ביחד. באשר לנושאים- הפורום הזה אינו דומה לשאר הפורומים. קוראיו הם צעירים, בני נוער. נושאי רווחה, סיעוד,רפואה וזכויות המגיעות מעל גיל 18 אינם מעניינים אותם כל כך.

למרחפת- טוב ,הבנתי למה הכוונה

שאמרו לי שאני מבוגר מדיי בפורום הזה תודה על יושר , אז בתור ידידך האינטרנט ,אקבל את הודעה שלך לא בתור מנהלת פורום אלא בתור ידיד האנטרנט אז אין מה לעשות , אצטרך לצאת מהפורום נוער ,ואבוא מדיי פעם לבקר , ואם תהיה לי שאלה כללית ,אשמח שתעזרו בעניין שאלות שקשורות בכל דבר אם מבינים בה אני בדיוק נזכרתילמה חזרתי ,רק רציתי לנסות להשלים עם דפנה ,ואבל זה לא הואיל ,אז בלי ברירה אצטרך לקבל את דפנה בתור יריב כמו שלי מנצל ואני מתנצל שרשמתי רק אותך ולא כולל black_magic. (גם שלי),, ביחד. אין לי כוונה לפגוע בה אז ,אשמח לפגוש אותך בהשאר פורמי חרשים כל שוב דרור חביה נ.ב. יפה סידרת את הודעות ,כל כבוד שריכזת ,כדי שיהיה מסודר , ושוב אני מאחל לך בהצלחה בניהול פורום יחד עם black_magic, בכינות מה שלמדתי דרך הודעות אחרות שאתן כמו אחיות אמיתיות אז אני בטוח גם כאן תצלחו ביחד

למעלה