גלשתי לתומי באינטרנט ו..

natali0106

New member
השאלה מה הפנטזיה שלך...

עם הפנטזיות שלך הם לשכב עם אישה כזו בגלל היותה אישה טרנסקסואלית סבבה אני חושבת שאתה בחור "דיי סטרייט", אבל עם הפנטזיות שלך הן למצוץ או לבחורה תחדור (תזיין) אותך פה כבר מתחילה הבעיה...

jepe

New member
גלשתי לתומי באינטרנט ו..

הגעתי לאתרים של shemale ו transsexuals. ופתטם הבנתי שהם נורא מושכות ,מושכים לא יודע איך אומרים. אבל ממש ,אני הומו?

barak001

New member
אוף

בני אדם נמשכים לשילובים של תכונות כשכל תכונה בעדיפות אחרת. אפשר להעדיף מין כמו שאפשר להעדיף צבע שיער. אפשר להעדיף את רוב התכונות של מגדר, ולאמר שאני מעדיף מגדר. אפשר לאהוב תכונות לא מגדריות ולתת להן משקל גבוה יותר ממגדר. לקרוא לעצמך "הומוסקסואל"\"סטרייט"\"ביסקסואל" כולם הכללות, שלא ברור אם קשורות יותר למין או למגדר, אבל בטוח מתעלמות מהמון שילובים אפשריים.

FreakOnALeash

New member
Re:

רק אתה יודע. לפי סגנון השאלה, נשמע כאילו נמשכת ל'חלקים הגבריים' שלהן (אומרים הן בד"כ), אבל יכול להיות שאני טועה. יכול להיות שהן מייצגות בפניך 'נשיות-על', במיוחד במדיום ויזואלי כמו האינטרנט אני מניח שיש דגש על נשיות טיפה מוקצנת וסטריאוטיפית. זה הגיוני אם נכנסת לאתרים פורנוגרפיים, ולא לאתרים אישיים של טרנסיות. הטרנסיות שעוסקות בפורנו לא ממש נותנות מראה מציאותית של איך טרנסית נראית ומתנהגת, כמו שלא הרבה נשים גנטיות מזכירות כוכבות פורנו. אם אתה מבין. שוב, זה תלוי מה מושך אותך בהן. אם אני מניח לרגע שאתה מתכוון לטרנסיות שבחרו לשמור את האיבר שלהן, יכול להיות שהשילוב so to say מדליק אותך, וזה פשוט אומר שאתה נמשך לטרנסיות. מה תעשה עם זה, אני לא יודע. אגב, חשבת פעם אם אתה מזדהה איתן? יכול להיות שאתה נהנה לדמיין את עצמך במקומן? לדעתי כדאי לפחות להרהר בזה קצת. הדיון שהעלת אגב הוא קצת רגיש ואני מניח שהרבה יכעסו עליו, מכיוון שאתה לא מתעניין בחייהן של טרנסקסואליות, שהם גם ככה לא פשוטים, אלא ב'איך הן במיטה'. אציתי לענות לפני שכולם יתנפלו עליך, כי ברור לי שאת סה"כ מבקש עזרה. ובנוסף לזה שאתה גבר ביולוגי ולכאורה 'סטרייט', יצור שהרבה אנשים מסתייגים ממנו פה, אתה גם אחינו. רציתי להוסיף, שאם אישה עם פין סה"כ גורמת לך להרגיש יותר 'גבר', עדיף שתיצמד לפורנו אולי... מה דעתך בנושא עכשיו?

למעלה