גל,בקשר לניפוח

שלגיה**

New member
גל,בקשר לניפוח

קודם כל איפה נעלמת ,חיכיתי יומיים להודעות שלך,חזרת והפגזת...איזה כיף. חיפשתי בעמוד הקודם "וישפוך חמתו..." ולא מצאתי... בסוף זה היה בעמוד הזה..( "יגעת ומצאת תאמין")....

שלגיה**

New member
ההמשך שלי בקשר לניפוח... ../images/Emo38.gif

ההודעה נשלחה לפני שסיימתי אותה אז הנה....: את צודקת בקשר לניפוח,אין לי מה לרוץ ולנפח כל עוד אני יורדת במשקל ! אני מרגישה אבל שמאז הניתוח כלומר,מיד לאחר הניתוח היתה לי מוטיבציה בשמים..ההחלטה לא לאכול לחם ומוצריו
(כל המאפים),ולא לגעת בסוכר ומוצריו, אני עדיין לא נוגעת בהם ולא מתכוונת כי הם גורמים לי לאכילה מופרזת. משום מה ירדה לי המוטיבציה,אכלתי השבוע מאד לא מסודר,ארוחות גדולות
,אכלתי מהר ולא לעסתי בכלל,כמובן שאח"כ הרגשתי את הפורט הצורה משמעותית. כשאני אוכלת הרבה ומהר אני מרגישה כאילו לא עשיתי ניתוח בכלל ! כאילו אין לי טבעת ! ונכון שניפוח יזכיר לי את עצם קיומה של הטבעת אבל הבעיה היא אצלי ולא שם בבטן,בעובי הרקמה של הקיבה או בניפוח אם יהיה... הבעיה היא בי ! בדרך האכילה שלי (מהר מהר) בבליעה (השיניים לא עובדות במשרה מלאה .
.למרות שיש להן קביעות...) בשתייה תוך כדי ארוחה (למרות שמדי פעם אני נזכרת בעדי
שעושה הכל נכון... ומיד לא מוזגת לי כוס מים תוך כדי ארוחה)... אני צריכה לעשות לעצמי ביצפר
ולהתנהג נכון ! טופ,אני הולכת לעשות לעצמי טבלת לו"ז,ולחלק את הארוחת שלי לפי זמנים וכמויות,כולל מתי אני הולכת ברגל ומתי אני לומדת ומתי אני עושה כל דבר. בלי סדר אני אלך לאיבוד. גוטה שבת ותודה על הכל
שלגיה

gal33

New member
עוד דבר אחד קטן

וכמובן שאצלי גם הקטנים ארוכים
לדעתי יש דברים טיפה יותר קריטיים מאחרים. תנסי למזער כמה שיותר שתיה ואכילה ביחד, כיון שזה נזק מצטבר, חליאה לאללה! והדבר השני, כשאני מאבדת שליטה וחייבת לאכול מהר מהר, ושתיה כבר לא עוזרת במקרה הזה (איפה הכבש???), למשל כשאני חוזרת הביתה אחרי הרבה שעות שלא אכלתי, אני מראש יודעת שלעיסה לא בדיוק תתרחש כאן
(יודע צדיק נפש בהמתו, רק נראה לי שפה הבהמה יודעת את נפש הצדיק!), אז הקיצקץ, מראש אני לוקחת אוכל שלא תהיה לו בעיה לעבור גם ללא לעיסה (מוצרי חלב ללא תוספות למיניהם (פירות וכו´)) גם אם יש פיצוץ קל, אני יודעת שיחסית הוא קטן, ויגמר בטוב. הלוואי והייתי יכולה להיות רציונלית ומאורגנת כמו עדי. אני מנסה. מכירה בזה שאני
חצי רציו חצי אמוציו, ו"חנוך לנער על פי דרכו". (וואלה, היום אני שופעת אמרות שפר...). מה שחשוב לזכור הוא שכל מיני התנהגויות לא טובות, שטרום הניפוח, אולי אינן מזיקות כלל, או מזיקות מעט, אחרי הניפוח, הן מודגשות יותר. לכן, כל עוד יורדים במשקל ללא ניפוח, יש להימנע ממנו. בהצלחה, ואני בטוחה שכך יהיה. גל

למעלה