גל העננות הבינונית מתקרב לאזורנו האם יוריד משקעים ובאיזה היקף? נראה מחר
נ נתנאל531 Well-known member 21/2/18 #1 גל העננות הבינונית מתקרב לאזורנו האם יוריד משקעים ובאיזה היקף? נראה מחר
נ נתנאל531 Well-known member 21/2/18 #3 בינתיים המכם מזהה התפתחות קיצונית בלבנון לא זכור לי שראיתי פעם דבר כזה בקצה הטווח של המכ"ם, אחרי שהמכם מפספס את החלק התחתון של האזור בגלל המבנה העגול של כדור הארץ, בהנחה שלא מדובר בשגיאת מדידה, וכנראה שלא, כי גם המכם הטורקי מזהה התפתחות באזור
בינתיים המכם מזהה התפתחות קיצונית בלבנון לא זכור לי שראיתי פעם דבר כזה בקצה הטווח של המכ"ם, אחרי שהמכם מפספס את החלק התחתון של האזור בגלל המבנה העגול של כדור הארץ, בהנחה שלא מדובר בשגיאת מדידה, וכנראה שלא, כי גם המכם הטורקי מזהה התפתחות באזור
ח חזאי ותיק New member 21/2/18 #5 התרגום בעברית הפינה השחורה... הפסגה הכי גבוהה בהרי לבנון.. ב בחורפים טובים ובזמנים הטובים התכסתה בשלג עד יוני יולי...
התרגום בעברית הפינה השחורה... הפסגה הכי גבוהה בהרי לבנון.. ב בחורפים טובים ובזמנים הטובים התכסתה בשלג עד יוני יולי...
ג גיל בוע 2 New member 21/2/18 #6 בחרמון הסורי ב92 נשאר שלג עד חודש אוקטובר או ספטמבר. אני זוכר שהשלוגית האחרונה נגמרה שם פחות מחודש לפני שהגיע לשם השלג החדש. זה מהזיכרון שלי מהסדיר במוצב הישראלי.
בחרמון הסורי ב92 נשאר שלג עד חודש אוקטובר או ספטמבר. אני זוכר שהשלוגית האחרונה נגמרה שם פחות מחודש לפני שהגיע לשם השלג החדש. זה מהזיכרון שלי מהסדיר במוצב הישראלי.
ג גיל בוע 2 New member 21/2/18 #7 אני מצרף קשור לשרשור ישן שלי על החרמון ב92 מצרף פה רק תמונה אחת לעורר תאבון כרגיל בפורום אם אין שלג - אז רק מדברים על שלג ישן קישור לשרשור ישן שלי על החרמון ב1992
אני מצרף קשור לשרשור ישן שלי על החרמון ב92 מצרף פה רק תמונה אחת לעורר תאבון כרגיל בפורום אם אין שלג - אז רק מדברים על שלג ישן קישור לשרשור ישן שלי על החרמון ב1992