גל וה- dumping syndrome הראשון...

gal33

New member
גל וה- dumping syndrome הראשון...

מכירים את האייס קפה ברד המוכן הזה בקיוסקים? יופי. הספקתי לשתות בערך 150 מ"ל ממנו ברבע שעה משהו כזה, והופ הופ טראלה לה, בחילה חזקה, סחרחורת, התכווצויות בבטן, חולשה מאוד חזקה ופשוט איכסה אחד גדול. 4 שעות אחרי, וראשי עדיין סחרחר עלי. טוב, כנראה אני נפלתי בחלק הקיצוני בעקומה. רק אחרי שעה בערך הצלחתי לקום מהמקום. כל הגרון כאילו הוצף בסוכר, זה היה ממש מבחיל, תרתי משמע. נראה לי שמחר ביוטבתה אוותר על השוקוצ´ינו...
עולם החריפים here I come...

רוייקו

New member
דמפינג, יקירתי, גם אחרי ארוחה דשנה.

כמו שקרה לי היום. אכלתי פיצה סברו ונפלתי לדמפינג מההה זה חזק... חבל"ז... ת´חננתי מהחבר שלי (שיודע לנהוג רק אוטומאט) לנהוג את הטרנטה אבל הלה, כידוע, סרב באמתלה שפעם הבאה נסתפק בפלאפל (..כיאילו שאין לי דמפינג כזה מפלאפל..) חכי חכי. את לא הרגשת מה זה דמפינג אחרי קצפת של קפוצ´ינו. ניראה אותך מתחכמת עוד פעם עם קצפת.

ronnymp

New member
סליחה - ברח לי - "ENTER" ../images/Emo121.gif

אז סתם שתדעי על מה רועי סיפר באחד המפגשים הקודמים של הפורום זה מה שאכלתי עוגת שוקולד חמה + גלידה + קצפת (תמיד אני חוטא בדברים הכי הכי אסורים .....
) בקיצקוצ - חטפתי מזה DUMPING - חבל"ז -
זו היתה בפישת ההיכרות שלי עם ה- DUMPING . אז כנראה שרועי מת לשחזר את זה .

שלגיה**

New member
ואתמול לא אמרת כלום

התעסקתי רק בי ואת לא אמרת מילה על מה שקרה..... sorry יצאתי אתמול להליכה עם "צילי וגילי" (המשקולות).... והיתה הרגשה נהדרת...אבל רק בבוקר כי כל הערב שלי הלך בגלל המצב רוח שהבליסה ולאחריה גרמו...

gal33

New member
נו באמת... ../images/Emo110.gif <זכות השתיקה>

לדעתי, זה אחלה שמצאת את הכוח לקום על הבוקר לקחת את צילי וגילי ולצאת לצעידה. תסתכלי על הצד החיובי. למרות מה שקרה, בזמן מאוד קצר, מצאת את הכוחות לחזור לשגרה הטובה.

שלגיה**

New member
איזה בוקר? תקראי שוב את ההודעה שלי

לא על הבוקר,אאתמול בערב.... על הבוקר בקושי יכולתי לקום הרגשתי שאני ישנה עם המשקולות מרוב כבדות...

למעלה