גל מקל חתם במכבי עד סוף העונה

נמשל

New member
גל מקל חתם במכבי עד סוף העונה

טוב או לא טוב? להזיק למכבי זה לא יכול, מקסימום יקנו עוד מגבת, השאלה אם זה יועיל למכבי, ובעיקר לשחקן. אמנם אחרי שקראתי השבוע את הטוקבקים מהעבר על הכתבה שדיווחה על החתמתו של טרנס וריס (חלק גדול כתבו שם :"מה צריך את העגלה הזה?"), צריך יותר להזהר, אבל קשה לי להבין מה ההחתמה חודשיים לסוף העונה של שחקן מוכשר אבל בטח לא כזה שיכול לתרום מהנסיון ברגע מכריע.

יו45

New member
מכבי לא רוצה להתחזק!

על כל החתמה מיד מתחילים הררי פרשנויות שלא קשורות לכלום. לא הביאו אותו כדי לחזק את הקבוצה ובוודאי שלא הביאו אותו כדי שיכריע משחקים בשניות הסיום אלא בדיוק כמו דה רוסה, בשביל לתת מנוחה לשחקנים המרכזים פלוס הכנסתם של עוד שני שחקנים צעירים לסגל שיוביל את הקבוצה בשנים הקרובות . אין פה שום אפקט מיידי. והאמת קבוצה שנמצאת בהצלבה עם יתרון בייתיות לא ממש צריכה שחקני חיזוק.

נמשל

New member
כמה מנוחה עוד צריך לתת להם?

יש לך את: יותם קאמינגס ביינום שארפ גארסיה בורשטיין (בקרוב) מקל בלות'נתל כספי אליהו מוריס באטיסטה וויציץ דה רוסה 14 שחקנים, 5 עמדות פנויות כמה מנוחה אפשר לתת?

יו45

New member
תראה

שחקן כמו ניקולה לא צריך לשחק בליגה , נקסט. למוריס צריך לקצץ את הדקות לחצי . נשארנו עם אליהו ובטיסטה בקו הקידמי, אז הביאו את דה רוסה , נהדר. בקו האחורי טל חוזר מפציעה , בחוץ. שארפ כבר לא צעיר , אפשר לשמור אותו , הלפרין נקרע העונה יותר מידי , קצת מנוחה בליגה לא תזיק לו נשארנו עם כספי שרוצה לשחק כמה שיותר , גארסיה כנ``ל , צמד הג`י ספוט הלא חביבים בעליל , ובלות` שמשום מה מחוק אצל אדון צביקה . מה רע בעוד דם צעיר סטייל כספי שיתן הכול בזמן שהוותיקים ישחקו שש בש על הספסל , במיוחד במקרה שלנו כשעל הדרך מכניסים עוד שחקן ישראלי צעיר לסגל שיוביל את הקבוצה בשנים הקרובות. בכל מקרה דבר אחד ברור , הוא לא הובא כדי לעזור למכבי לזכות באליפות , אין צורך והוא גם לא יעזור.

נמשל

New member
אתה מדבר כאילו אנחנו לוקחים את הליגה בהליכה

ושהבסנו העונה את כל היריבות ב-30 הפרש יש בליגה לפחות 3 קבוצות שהן די קרובות לרמה של מכבי, ו- 3-4 קבוצות נוספות שמאד קשה לשחק מולן, ושאר הקבוצות לא רעות בכלל. אז מתי בדיוק נוכל להרשות לעצמנו לתת למוריס כל כך הרבה מנוחה? לניקולה, ליותם? עד הגביע אירופה זה מקסימום 5 משחקים, ואחרי זה אתה נשאר עם סגל מפוצץ שספק אם יראו פרקט חלקו הלא קטן

יו45

New member
זו דעתך

והיא לגיטימית . לדעתי מכבי כן נמצאת מעל הליגה ואפשר לנצח גם בלי לבנות על ניקולה מוריס ויותם . זה נכון שהעונה אוטוטו נגמרת אבל עכשיו אנחנו מגיעים לרגע האמת וחייבים את השלישיה הזו בשיא הכושר בשבועות הקרובים.

trigotrigo

New member
ברבאק,

אני כבר לא אוכל להכניס את כל השחקנים לרשימה בסיקור כי אין מספיק שדות

שימי1984

New member
גל מקל יעזור בזה שינוחו שחקנים לפני הפיינל 4

גל מקל יעזור בזה שינוחו שחקנים לפני הפיינל 4 ביורוליג עד שטל בורשטיין יחזור למייטבו, ואז ייתן בראש לכל האנשים שהספידו אותו כולל אותי שהספדתי אותו מזמן שהוא יפרוש חחח, אבל אני חושב שמחתימים שחקנים שיהיה יותר רוטציה רחבה בזמן שהשחקנים האחרים יהיו עם 3 עד 4 עבירות ואז להכניס את דה רוסה ומקל, ואולי גם בגלל שיש כתבות שביינום יעבור לקבוצה אחרת ואז יהיה רכז יותר מנוסה מביינום שלא עושה שטויות ולוקח אחריות כמו הלפרין

modz0r

New member
אני לא חושב שהם יכולים לשחק באירופה

אלא רק בליגה..

Carmelo Anthony

New member
מה הקשר?

הוא דיבר על זה ששחקנים ינוחו במשחקי ליגה כשמקל יחליף אותם.

Thierry Henry

New member
אמממ,

בגדול, הרבה שינוי אין פה.. זאת אמרת , זה נראה ככה כי הסגל מאוד גדול, אבל בתאכלס הרבה זה לא שינה. קאמינגס בקושי משחק במשחקיי הליגה וכשהוא משחק הוא נזק כמו באירופה, לכן אני מאמין שבגלל זה הביאו את מקל. את דה רוסה הביאו במקום פייזר. אז אם פייזר לא היה נפצע בכל מקרה הסגל שלך היה מכיל 13 שחקנים. מקל הוא השחקן ה14 ואני מאמין שלפחות בליגה הוא יכול להיות פקטור משמעותי. לפי דעתי החתמה טובה וגם אם לא יקבל דקות, הרבה זה לא ישנה, גם ככה הוא כרגע היה אמור להיכנס לפגרה של המכללות..אז מה אכפת לנו על עוד מגבת...

למעלה