גל עולה..

adi88adi

New member
גל עולה..

רציתי לשאול אנשים שמבינים קצת יותר :)) קניתי כרטיס לבואנוס בפברואר ואני עושה את הגל העולה במקום הגל היורד אבל הסתכלתי על מזג האויר, וושמתי לב שאני אהיה בחורף כל הזמן.. עזרה מישהו??

meni1234

New member
זה תלוי

בדרום ארגנטינה זה כבר סוף העונה לכן עליך למהר ולטוס לאושואיה ולעלות צפונה עד סלטה אתה צריך לראות כמה זמן אתה רוצה להקדיש לארגנטינה וצ'ילה זה תלוי בכמות הטרקים שתעשה אני ממליץ על 3 חודשים אם תספיק לעשות את העליה לסלטה עד תחילת מאי תוכל להמשיך מהאיגואסו לברזיל בילוי של חודש - חודש וחצי בברזיל ומברזיל אתה יכול להמשיך לכל מדינה שתרצה ומשם להמשיך להצפין או להדרים ותמיד תיהיה בעונה אם תגיע לסלטה לאחר תחילת חודש מאי אז כדאי לך כבר להצפין לבוליביה ולהשאיר את ברזיל לסוף טיול מהנה

adi88adi

New member
תודה :)

דבר ראשון אני בחורה :)) דבר שני, האמת שצהלחת קצת לבלבל אותי.. אתה יכול לרשום את המסלול בערך ברשימה, כדי שזה יסתדר לי קצת יותר? תודה רבה :))

meni1234

New member
תלוי כמה זמן תקדיש לארגנטינה וצ'ילה

וכמה זמן יש לך בסך הכול באילו מדינות תרצה לבקר תרשום הכול ואז אני יענה לך על השאלות

adi88adi

New member
אממ...

שוב אני בחורה אני מתכננת טיול של בין 5 חודשים לחצי שנה.. מתכננת להיות בארגטנינה, צ'ילה, פרו בוליביה, ברזיל ואם ישאר כסף אז גם בגלפגוס..

meni1234

New member
ככה

סורי שהתבלבלתי פעמיים פברואר מרץ - ארגנטינה צ'ילה - להתחיל מאושאיה/אל קלפטה לסיים בסלטה. אפריל - ברזיל - לעבור מסלטה לאיגואסו ולעבור לצד הברזילאי לקרוא קצת על החופים לבחור 2 או 3 חופים + ריו דה ז'נרו מאי יוני -פרו ובוליביה - לנסוע/לטוס לבוליביה ומשם להמשיך לפרו יולי- אם נשאר זמן/כסף לנסוע לאקאודור ולגלפגוס

tdoron

New member
מנצל"ש

הגיוני לעשות את אותו מסלול אבל להתחיל בתחילת מרץ בארגנטינה (כמובן לרדת לאושוויה/אל קלפאטה מיד)?

למעלה