~גל פז ונועם מתאחדים~

~גל פז ונועם מתאחדים~

על פי הפירסומים האחרונים אז שתי רשתות המוזיקה החסידית הגדולות מתאחדות לחברה אחת שתקרא "גל פז&נועם הפקות" לרגל האיחוד ההיסטורי החליטו חברות ההפצה (יותר נכון חברת ההפצה) להוזיל את כל הדיסקים היוקרתיים (מורדכי פריד שוואקי וכדומה) במחיר אפסי של 30 ש"ח, נמסר עוד שהאלבום הראשון שהחברה תפיק יהיה "מרדכי בן דוד ואברהם פריד שרים" (אגב דיסק שכבר דובר עליו שנים והנה הוא אוטוטו יוצא) נאחל הצלחה לחברה החדשה.

ואז מה?

אהה היום הולדת שלך! אז אני ישיר לך "היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת לשייקה (זה מתחרז יותר טוב בשיר) חג לו שמח וזר לו פורח היום יום הולדת לשייקלה.

שיSY

New member
חחח

מאיפה האקסטזה הזאת? גם תמול גם שלשום.... ו... תודה על השירררררר, יש לך קול יפה!

Rצינית

New member
בכוונה לא המשכת את הפיזמון?אה?

שהוא:"הופ טרללה..." כדי שלא יחשוב שאתה שר לטרול...

אינני מכיר את ההמשך...

אולי תמשיכי את, אני שומע אותך כי אני סומך על ההיתר בשירשור לשמוע מישהו שלא ראיתי.

Rצינית

New member
לא התרתי לעצמי.אמרתי מה שאמרו לי...

ולגבי המשך השיר.עזוב אני זיפנית מלידה...

האמת היא...

שהיום היתה הפגישה האחרונה בין מנהל נועם הפקות דוד הולשטיין למנהלי גל פז ושם הם החליטו את הכל. אגב אני מאמין שמתי שיצא הדיסק של פריד ומורדכי הוא ימכר במליוני עותקים.

Rצינית

New member
רק חצי?ורק מגל פז?מה עם נועם?

בטח המתנדב ינדב דיסק לזוכה מהחצי השני של גל פז..

Rצינית

New member
וזה אחריי ששיפרת את מצבי,אה?!

אבל נו..הפעם אתה צודק.גם אני את עצמי לא הבנתי. המיטה קורצת לי.אגב.זה מראה שהיא שבבניקית??-<המיטה וקורצת> היום נאלצתי לעשות משמרת כלשהי,לכן אני כאן,בשעה זו. אזוזה לי.. מקווה שתקפיץ אותי כיתה בקצב מהיר יותר. ליל מנוחה לכם/ן.

asaf2000

New member
קשור ל 1 באפריל?

או שזה רק במקרה שהאיחוד הזה יוצא היום?

בטח שקשור

אתם יודעים מה זה מזכיר לי הסיפור הזה? יהודי אחד מגיע לאי בודד והוא פוגש שם יהודי אחר שמספר לו שבאי הזה יש שני בתי כנסת. משתומם האורח ושואל את המקומי לשם מה יש שני בתי כנסת באי בודד שיש בו רק יהודי אחד? אהה אומר לו המקומי. בזה אני מתפלל ובשני כף רגלי לא תדרוך מעולם !!!

בהתחלה לא הבנתי...

את הדברים שלו על חברות סלולאריות שמתאחדות רק בסוף נפל לי האסימון.

למעלה