גל פריצות בישוב

גל פריצות בישוב ../images/Emo73.gif../images/Emo82.gif../images/Emo1.gif

הלילה היו מספר פריצות לבתים ונגנב רכב

כל תנועה חשודה - לדווח מיד לאייל|חב

ברגע שמגלים תנועה חשודה, ארוע בטחוני, ארוע פלילי יש לדווח מיידית 24 שעות ביממה לרבש"ץ הישוב - אייל יצחקי - בטלפון 067-715572. תגובות מהירות של מערכת הבטחון יגרמו לגנבים להעדיף ישובים קלים יותר לפריצה.

../images/Emo70.gifמה עם הבטחון?

רונן, מושי מה קורה עם חברת הביטחון? מן הסתם אין 100% מניעה של פריצות אבל עושה רושם שיש פה בעיה. זה מדאיג בעיקר כי בפעם הבאה זה יכול להיות יותר מסוכן מגנבים.

מוקד אמון ואמון במוקד

א. נא חיזרו וקיראו את הודעותי מיום 24/4/03 באתר זה. ב. כמו כן יופץ מכתב לתושבים ע"י אייל יצחקי - הרבש"ץ. ג. על חברת השמירה ישנה ביקורת צמודה של אייל יצחקי, כולל בקורות פתע 24 שעות ביממה. בעקבות הארועים האחרונים תתקיים מחר פגישה נוספת איתם. ד. גם הצבא, המשטרה ומג"ב נכנסים למעורבות יתר לזמן הקרוב. ה. מתנדבים לפעילויות שונות להגנה על הישוב מוזמנים לפנות לאייל.

ובכל זאת...

מושי, תודה על תשובתך ועל תגובתו של איל. אני משוכנעת שאיל מפקח על חברת השמירה ולא נותן להם לחפף.אני יודעת גם שבעקבות גל הפריצות הקודם הוגברה העירנות. אם זאת, עדיין היה גל פריצות נוסף. עדיין נכנסו ליישוב בלי קושי. האם זה לא מצביע על הצורך בבחינה מקצועית מקיפה של כל נושא השמירה? ברור שמשהו לא עובד,אז צריך לשנות. אולי כדאי לערב כמה מהתושבים שהניסיון והידע שלהם יכולים לעזור. אמון במוקד? אני חושבת שזה התערער לאחרונה.

רעיונות חדשים? בשמחה!

אשמח לקרוא ולשמוע על רעיונות חדשים שטרם נבחנו. נושא הבטחון, יותר מכל נושא אחר, מחייב כל הזמן חשיבה יוצרת. ניתן לפנות אלי, אל אייל או באמצעות האתר. מושי.

למעלה