גל``צ

ishky

New member
גל``צ

שלום לכולם! קודם כל עוד לא עברתי שוב צו, ושאלתי היא זאת: אני בחורה שמשדרת שנתיים ברדיו דרום- הרדיו האזורי בנגב, והייתי רוצה לדעת מה דרוש כדי להתקבל לגל``צ? צריך המלצות? פרופיל נמוך (לבנות?)? ידע בנושא מסויים?

Dr.Drek

New member
היידה רדיו דרום!!!!

אהלן לך! אפשר לדעת את שמך כקריינית? כמשרת בדרום , בשבטה ובסיסים אחרים בדרום...אני חיייייייייייי למעשה על רדיו דרום... רדיו יחסית די לא מושקע מלא פרסומות קול מעצבן שמוציא לפרסומות וחדשות די לא מקצועיות אבל יש באמממממת תוכנית טובות כמו זו של יוווורם!!! וגם זה רדיו שהוציא לאור את יורם ואזאנא האגדי... אז מי את??? (רדיו דרום - תמיד במקום!)

ishky

New member
רדיו דרום

אני אכן מסכימה איתך, שרדיו הוא לא בן הטובים, יש מקום להמון שיפורים, פיטורים וכו`. כיוון שזה מה שאני חושבת ובגלל שבכל זאת זהו פורום כללי לעיני כולם איני יכולה לפרסם את שמי... מה שכן אתה יכול לפנות אליי לאי סי קיו: 82164755 או לאי מייל : [email protected] אני אענה לך על כל השאלות, בשמחה, ונדבר על רדיו דרום בחופשיות.

מאחד שיודע:

אם קיבלת מנילה ואין לך אפשרות לבחור ``כתבת צבאית``, אז תשלחי מכתבים לכל מקום שקשור לגל``צ, וכמה שיותר הרבה. כן גם הרבה המלצות. לגבי בנים אני יודע שיש הגבלת פרופיל אבל לבנות לא נראה לי. תתכונני למיונים נוקשים, את צריכה להיות כתבת פייטרית עם ביטחון כדי לעבור. לצערי לא עברתי... ביי. דוד.

ishky

New member
כתבת צבאית?

שלום דוד! קודם כל אני אשמח ואני רוצה מאוד להיות בגל``צ אבל למה הלכת על כתבת צבאית אין תפקידים אחרים. ב. מה זאת אומרת לשלוח לכל מקום שקשור לגל``צ , למשל לאן? ג. מה צפוי לי במיונים הנוקשים, אני יודעת שלמיון הכללי אין מה להתכונן כי זה על ידע אישי אבל מה עושים במיונים האחרים? למשל במבחני הקול? תודה, ענת.

balcony

New member
אוקי, כאחת שעברה לפני שבוע

את השלב הראשון, אנסה לספק לך תץשובה: גם אני לא קיבלתי במנילה את האפשרות של ``כתבת צבאית`` (שם נרדף לגל``צ), אז שלחתי מכתב אחד ויחיד לגלי צה``ל שהיווה מעין קורות חיים שלי. כמובן שהם סירבו לתת לי לגשת למבחנים ולמרות שלא הפעלתי עליהם שום לחץ זומנתי לבסוף, למרות הסירוב למבחנים.. למבחני הידע הכללי באמת שאין מה להתכונן, למרות שאני מאוד ממליצה לך להכיר כל מיני להקות ישראליות שכוחות אל ואת מייסדיהןובנוסף לדעת באילו להקות היו זמרי ישראל המכושרים שלנו... בנוסף, כיוון שהיטה זה זימון מאסף עשו לנו מבחני קול, למרות שבד``כ עושים אותם בשלב השני. יום יומיים אחרי (כך אני קיבלתי), אם עברת (מסתבר שזה לא כזה קשה אני מכירה מלא מלא שעברו...), תקבלי זימון טלפוני לשלב הבא שאני הולכת לעשות ביום שני (יבלה!). על פי מה שהבנתי השלב כולל בדיקה של עבודת צוות, סימולציה של מסיבת עיתונאים (תהיי אסרטיבית.), וראיון אישי... אם יש לך עוד שאלות אני אשמח לענות לך אחרי שאעשה את המיונים וסביר להניח אשאר מאחור :-0 ד``א, אני חושבת שנסיונך משחק פה רציני לטובתך :). BALCONY ,

למעלה