גל של נוסטלגיה....

אבל אם תבואי שוב

יהיה צפוף. זה לא אישית נגדך אבל את מבקשת שיעשה משהו נגד הצפיפות ומצד שני מבקשת שיוריד מחיר. יש כאן סתירה כלשהי מבלי להתייחס לבעית המחיר והרפרטואר שאני אישית כמובן מעדיף כמה שפחות ריקודים חדשים, אך לא חשתי במשהו חריג ויוצא דופן ביום חמישי האחרון (החלק הראשון)

הבנתי בדיוק

כאשר פחות צפוף אנשים חוזרים ושוב צפוף. כלל כלכלי פשוט. כאשר מורידים מחר באים יותר אנשים ויותר צפוף. כלל כלכלי פשוט. אין בזה הבעת דעה לגבי גובה המחיר נכון/לא נכון. ציינתי שלא הייתי בחלק השני של ההרקדה כי הלכתי מוקדם. אני הראשון שאבקך על שינוי בכיוון זה

תגובה ל "גדי ונסטגיה"

שלום. ביום חמישי האחרונים גדי הוסיף 2-4 ריקודים "ישנים" יותר מאשר בהרקדה רגילה של יומי חמישי היה רצוי להמשיך עם המגמה הזאת גם בעתיד. בברכה . יוסי לס חולון.

תודה לעדה

עדה שלום. תודה על התמיכה אני אוהב את ריקודי הזוגות - לרוב השינוי השבועי (ימי ג+ה אצל גדי) במבחר הריקודים קטן מאד לאחרונה השינוי במבחר גדל מעט אבל לא מספיק. יוסי. חולון.

ירון אני הייתי בחלק השני....

כל הזוגות למעט שני ריקודים היו ריקודים ישנים וגם אחרי השורות היו ריקודים ישנים.... מעניין אם זה מגמתי או חד פעמי...

2-4 אתה בטוח שהיית בהרקדה ???

כל הריקודי זוגות היו ישנים..... אחרי השורות היה גל של דבקות ישנות ושל ריקודים ישנים.... הוא שילב גם את החדשים אבל המגמה היתה ריקודים ישנים.... אני יודעת כי רקדתי חזרתי אחרי שנה שלא רקדתי וידעתי הכל לא נחתי לרגע..

אני לא נ&

להרקדה של גדי אבל נראה לי שאלך (בשביל הסקרנות) אספר לכם חוויות מחר אם אלך.....

גל של נוסטלגיה....

יום חמישי הלכתי לפזז לי בהרקדה של גדי באוניברסיטה..... כנראה שאיזה גל של נוסטלגיה שטף אותו כי כמעט ולא היו ריקודים חדשים הוא שם ריקוד אחרי ריקוד בלי להתייאש..... אפילו זוגות שאני בדר"כ לא רוקדת הצלחתי לרקוד כי כל הריקודים למעט שניים היו ריקודים ישנים..... זה היה מוזר....

moshil

New member
אני מאד מקוה ש...

זה לא חד פעמי כי עבורי וגם עבור עוד הרבה אנשים שאני מכיר, שטף הריקודים החדשים בהרקדות פשוט נמאס. גם אני לא רוקד המון שנים אבל הצלחתי ללמוד רק מהסתכלות המון ריקודים ישנים (שהם לרוב פשוטים יותר)ואני נהנה מהם הרבה יותר. למה לא תנסי גם את? אני סבור כי שילוב בין ישנים לחדשים הוא הדבר הנכון ביותר שיש לעשות. ואגב, למרות הריקודים הישנים הרבים שגדי שם ביום ה´ האחרון היו גם כל הריקודים החדשים (כולל אלה שאני לא מסוגל לרקוד כבר אחרי חדשיים.....)

פושפושית שלום .

פושפושית שלום. הטעות היא מחוסר תשומת לב שלי אני מתרכז לרוב בריקודי הזוגות.ולא בדבקות. אני רוקד קבוע מדי שבוע אצל גדי בימי ג +ה . כתבתי 2-4 ריקודים "ישנים" יותר מהרגיל. גם בת הזוג שלי חושבת כנ"ל. בברכה. יוסי. חולון.

יוסי אז אנחנו בטוח מכירים...

בכל אופן מה שאתה אומר שהוא תמיד שם ריקודים ישנים והפעם כמה יותר?

פושפושית שלום.

שלום לפושפושית. ריקודי הזוגות של גדי הם לרוב החדשים יותר. בערב ממוצע יש גם 5 ריקודים "ישנים" לרוב בשעות הקטנות של הלילה.ללא קשר. אני מבקש מגדי מדי פעם ריקודים ישנים והוא משמיע ברצון רב לא בעיות. אם חשוב לך לדעת -אני יודע את כל הרשימת הזוגות שגדי וירון משמיעים וגם את תדירות ההשמעה שלהם. טיפ קטן. כמות ריקודי הזוגות במשך השנה הוא 180 בערך אצל גדי. כמות ריקודי הזוגות במשך השנה הוא 230 בערך אצל מישאל בימי ראשון. בברכה. יוסי.

dw2322

New member
ספרת? ../images/Emo13.gif

פשש, כל הכבוד על הבקיאות. האם מישהו יודע מספרים אצל מרקידים אחרים? לפי ההשוואה הנ"ל ההרקדה אצל גדי "שגרתית" יותר. לא שיש בכך פסול חלילה, ישנם כאלה שאוהבים קורסון כל פעם (אני לא, בהקשר של הריקוד, בהקשר של חמאה לא אתנגד
). סטטיסטיקה בעניין מספר הריקודים השנתי עוזרת לקבל פרופורציה. גם אני שמתי לב שבפעם האחרונה היו קצת יותר ריקודים ישנים, לשמחתי. בל נסחף עד כדי "הרקדת ראשונים", שאינה כמובן מטרת ההרקדה, אבל ההטייה הקלה כלפי הישנים יותר (אך המוכרים, למשל "כאן בדרום") בפעם האחרונה היתה מבורכת.

שלום ל dw ספרת ?

שלום . התשובה היא כן. המספרים של 230או 180 ריקודי זוגות . כמובן שיש לי גם את הרשימות הריקודים בהתאם. בברכה. יוסי.

למעלה