גל!

da1boy

New member
גל!

בהמשך לשיחתנו פה מעניין אותי לדעת על אלבומים ספציפיים, ולא רק על האומנים...

peremen

New member
ככה על רגל אחת

דיסקים היו משמעותיים עבורי באופן כללי לאורך השנים mano negra כל האלבומים אבל במיוחד השלושה: king of the bongo live kawasaki puta's fever the police כל האלבומים אבל במיוחד zenyatta mondatta red hot chili peppers - blood sugar sex magik rage against the machine האלבום הראשון faith no more beck david bowie

טיפקסית

New member
ווווווואו גל הפגזת

הבחירה שלך ברד הוט צ'ילי פפרז,הייתה אחד הדברים החכמים,זה דיסק מצוין,אגב ניסית לשמוע גם את האלבום שלהם Funky Monks ? אין לי ספק שתאהב אותו [אני אביא לך אותו בהזדמנות ותנסה לתת שמיעה] ולדעתי רייג' אגאינסט דה משין היו אחת מהלהקות הראשונות ששילבו רופ עם היפ הופ ומוזיקה שחורה,האלבום הראשון שלהם למיטב זכרוני השפיע עליי בעיקר בבי"ס היסודי,בחירה מצוינת אניוואי. אגב מה לגבי הדיסק ההוא שנתת ללירון דון ג'חנון תאני עם הראפ בספרדית של להקת מולוטוב? שמעתי עוד כמה חומרים שלהם חוץ מהשיר הספציפי שהמלצת לי ובהחלט מדליק. ממליצה לך לנסות את להקת פאנסט בראשותה של אמסי קרולינה המופלאה. כנ"ל הדיסק של פאנקנשטיין. נסה גם להקה אירית בשם "ירוק עד" יכול להיות שתאהב יש שם נגיעות ים תיכוניות בשילוב עם מוזיקה אירית. גם "נשל הנחש" ו"ברוכים הבאים לישראל" של אתניקס ואיך לא-כל הדיסקים של משינה! במיוחד "העמותה למען התמותה"

1מאיוש

New member
אצלי הבורות יותר גדולה... בעע =[[

אני ממש לא מכירה אף אחד ממי שגל הזכיר!!!..... אולי אני מכירה שיר או שניים של כל אחד ולא יודעת שזה שלהם!! חבל... ליל"ט לכולם!

1מאיוש

New member
אצלי הבורות יותר גדולה... בעע =[[

אני ממש לא מכירה אף אחד ממי שגל הזכיר!!!..... אולי אני מכירה שיר או שניים של כל אחד ולא יודעת שזה שלהם!! חבל... ליל"ט לכולם!

peremen

New member
שאלת על חו"ל

"גל/קובי מאת: da1boyו 15/03/06 | 00:56 איזה אלבומים (של אומנים מחו"ל) הכי הרבה השפיעו עליכם? ואיזה להקות/זמרים (מחו"ל) שמעתם במקביל לעשיית האלבום החדש?" מהארץ אז ככה בתור מי שיצא לו עוד לראות את כוורת לפני שהתפרקה (זכרון כל כך ישן שהוא עוד בשחור לבן) והיה לו כלב בשם פוגי אז זו לדעתי ההשפעה המוזיקלית הראשונה... בין ט' לי"א הייתי בלפחות 10 הופעות של שלום חנוך בשנה....כולל התגנבויות לבלאנסים בשלב יותר מאוחר אני חייב לציין את "סיאם" "שטנץ" ועוד להקות פינגווין ששכחתי את שמן... ה"פליטים" של אהוד בנאי באלבום הבכורה שלו ובמחזמר "מאמי" שבהפסקה שלו קמה טיפקס
לילה טוב

טיפקסית

New member
../images/Emo13.gif יש לך אחלה טעם אני חייבת לציין

אפילו עשיתם תמונת מחווה של טיפקס לתקליט סיפורי פוגי,והיא אפילו מצורפת להודעה שלי,זו אחת התמונות החביבות שלכם לטעמי. שלום חנוך
מללללללך,אחד הרוקיסטים הטובים בסצינת הרוק הישראלית לטעמי. היית במופע של שלמה ושלום? סיאם דווקא ראיתי את הדיסק שלהם לפני שבוע בטוואר [נשבעת!!!],אבל לא ממש יצא לי לשמוע,על אילו שירים שלהם אתה ממליץ גל? נכון גם סיפרת שאתה שומר את הכרטיסים מההופעות של משינה,במיוחד כרטיס מהופעה של משינה ב-86. גל אני חייבת להגיד-יש לך טעם טוב מאוד!! לא פלא שאתה כזה מוזיקאי מוכשר, עם כאלו השפעות מצוינות! סחתיין!

עומרקה

New member
שלמה ארצי דפק לשלום את כל המופע

שלום חנוך הוא אחד מהיוצרים הטובים ביותר בארץ ולשמוע אותו שר את השירים של ארצי (וגם את שלו) זה פשוט תענוג אבל לשמוע את שלמה ארצי שר את השירים של שלום זה פשוט רע
כוורת

הוד11

New member
באמת טעם טוב

האלבום הראשון של אהוד בנאי והפליטים באמת מצויין על שלום חנוך וכוורת אין צורך להכביר מיליםכולם יודעים איזה יוצרים גדולים הם. סיאם אני אוהב שיר אחד (שראיתי בסוף עונת התפוזים הסדרה) ואת השאר אני לא ממש אוהב

slallum

New member
כמו שצריך../images/Emo45.gif

רייג' אגאינסט דה משין - תותחי על
גם באמת שומעים קצת השפעה הייתי אומר, באסיסט דומיננטי שכמוך
פיית' נו מור, הופה הופה =]
אבל לא שומעים הרבה השפעה הייתי אומר

למעלה