גם אורן וגם אמא חולות

גם אורן וגם אמא חולות ../images/Emo5.gif

כנראה שנדבקתי מאורן, רק שהיא עכשיו בגן ואני בבית. אז אם אתם זוכרים לאורן היה שיעול רטוב ומלא ליחה שבוע שעבר. לאחר שהגוף הקטן שלה לא הצליח להתגבר בעצמו, נתנו תרופה נגד השיעול וגם היא לא עזרה. ביום שישי התקשרו מהגן שהיא עם חום. לפחות השבת עברה בשקט וללא חום. היום יש שוב ביקור אצל הרופא ש"הבטיח" לתת טיפול יותר חזק, כנראה אינלציה. מישהו עבר אינלציות?? מה יהיה? נורא מפחיד אותי. וחוץ מזה שאני גם עם שיעול נוראי ומלא ליחה וכבר שני לילות לא ישנה. מזל שאתם לא שומעים אותי, כי כמעט ולא נשאר לי קול. אנשים לא מזהים אותי בטלפון. שרק נהיה כולנו בריאים

אמאשל

New member
אינהלציה זה בסך הכל

נשימה של חמצן עם סטרואידים. לא כואב.פותח את דרכי הנשימה.אין מה לפחד שתהיו בריאים וחזקים. עדינה

בקשר לאינהלציה

עשינו לתומר כמה פעמים, אחרי ששום סירופ ותרופה לא עזרו לשיעול, וזה מאוד עוזר והעלים את השיעול בצ´יק צ´אק. אין מה לפחד מזה, זה נשמע בומבסטי, אבל סה"כ זה בכלל לא נורא. הבעיה היא שהילד לא אוהב את זה, ובדר"כ נלחם עד חורמה, אז אבא צריך להחזיק אותו, ואמא להצמיד את המסיכה לפנים. אז עושים את זה מול בייבי מוצארט, או ששרים לו שירים, וזה נגמר תוך 5 דקות - אז לא נורא. מה שחשוב זה שזה ממש עוזר ומעלים את השיעול והליחה די מהר, והיום אם יש לתומר שיעול ליחתי כבד, אנחנו עושים לו אינהלציה רק עם מים פיזיולוגיים (בלי התרופות), וזה מיד מקל ומשפר את שנת הלילה - טיפ של אורנה, ושוב תודה. הכי חשוב, תרגישו שתיכן טוב, ושיעבור מהר.

jole

New member
גם מפזר אדים במהלך הלילה עוזר

החלמה מהירה!!!

odeia

New member
חגית, אינהלציה, אפילו בלי תרופה ורק

עם המים זה מעולה לנשימה. לילדים, כשהם מפחדים מהמסיכה, עושים בלי, מצמידים את הכוסית קרוב לפה ולאף ועושים להם, ככה אני הייתי עושה לאודיה במשך יותר משנה עד שהיא הסכימה עם המסיכה.

רותי ע

New member
החלמה מהירה ../images/Emo140.gif

ואינהלציות בכלל לא נורא כמו שנשמע. כשלעידן היתה דלקת ריאות לפני כמה חודשים עשינו כל 3 שעות וההקלה היתה מיידית. פותח את כל הצנרת. וזה כל כך קל לעשות לבד... ויאללה להבריא...האביב הגיע, לא סיפרו לכם?

יונית ש

New member
המון בריאות ../images/Emo24.gif

אוף שיעבור כבר החורף הזה. ושתחזרו לשגרה כמה שיותר מהר

למעלה