גם אותי נועם הזמין אליו הביתה..

somebady1

New member
גם אותי נועם הזמין אליו הביתה..

חחח בדוק כולם נכנסים ורוצים לדעת עוד.. אז ככה , ביום שני בשבוע שעבר (כן , אני יודעת שזה קצת בפיגור) עשינו התרמות במושב והקבוצה שלי (אני , חברה ועוד שני בנים) היינו צריכים להתרים אצלהם בבית. אז אני וחברה שלי נכנסו וכולו מחייך כזה (בדוק חשב שאנחנו מעריצות) וככה הייתה השיחה בערך: אנחנו: היי באנו להתרים... נועם: היי חכו אני יחפש אני לא בטוח שיש לי.. ( רוצות לשתות משהו?) אנחנו: לא לא תודה נועם: בואו כנסו תשתו חם בחוץ אנחנו: לא זה בסדר נועם: אני מצטער אני תמיד תורם אבל אין לי אבל בכל זאת רוצות לשתות או לאכול משהו? אנחנו: לא תודה ביייייייייי חחחח איזה חופרת יצאתי אבל הוא ממש חמוד ונחמד שיש שכן כזה נ.ב.- לפני שבאנו הוא ראה את חברה שלי בצורכניה ואמר לה שלום ומה קורה והוא אמר לה שהוא יבוא לבקר כי הוא היה פעם בייביסיטר שלה

חחח הצלחת לשעשע אותי :)

נחמד נחמד, איך הוא מארח יפה, כל הכבוד לו

אוי נכוןןןןןן:)))

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח באלי עוד הופעה בביט רק פה בראשון.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סליחה ממש צחקתי עכשיו

פלדלמן

New member
מעפנה ../images/Emo3.gif

סתם...מהההה?? בייביסיטר מנועם? נשמע לי אחלה. מי היה רוצה בייביסיטר מעפן כזה שמשכיב אותך לישון מוקדם ולפני זה עושה לך טובה שאתה צופה בטלויזיה??? נועם בטח ניגן לה שירים ועשה לה כיף אני בעד שנועם יעשה גם לי בייביסיטר
רק שהוא פוחד לבוא ללוד XDD ואני מפחדת להישאר בבית לבד

פלדלמן

New member
יופי ../images/Emo13.gif

"יופי זה שם של שיר" "יופי זה שם של יופי של שיר!" חיחי

למעלה