גם אחרי הדייט השני, צריך להתקשר לשאול אם יש מצב להיפגש שוב?

תומאס

New member
גם אחרי הדייט השני, צריך להתקשר לשאול אם יש מצב להיפגש שוב?

אחרי הדייט הראשון (אם הוא היה מוצלח), מקובל שהגבר מתקשר (ביום שלמחרת הדייט) ואומר שהיה לו נחמד וישמח להיפגש שוב.
צריך לעשות את זה גם אחרי הדייט השני? והשלישי?
או שאחרי הדייט השני (אם היה מוצלח), זה כבר ברור שיהיה שלישי ולא צריך לעשות את השיחת טלפון הזאת.....
מה דעתכם?

dori78

New member
בהחלט. אבל לא בהכרח אתה. גם לה יש אצבעות וטלפון.

זה שאתה יצאת בתחושה שהיה מוצלח, עדיין לא אומר שהיא הרגישה אותו דבר.
לא מעט פעמים, מישהו מבין השניים מחייך בנימוס כדי לא להעכיר את האווירה, כשהוא כבר יודע
שהטלפון של מחר יהיה בסגנון "היה נחמד אבל זה לא זה, בהצלחה בהמשך".

אני לא יודעת לשרטט לך גבול ברור, כזה שלאחריו כבר ברור שאתם "זוג", מה שפעם היה מכונה "יוצאים קבוע".
אצל חלק מהאנשים זה קורה אחרי שני דייטים, אצל חלק רק אחרי חמישה.
ויש כאלה שבכלל ממשיכים "למקבל" ויכולים להפתיע אותך בפניית פרסה גם אחרי הדייט השישי, לא כי אתה לא בסדר
אלא כי הם ממקבלים ועסוקים כל הזמן בהשוואות ופשוט מצאו מישהו שנראה להם יותר אטרקטיבי...

אחרי הדייט מהראשון זה מקובל...

שתיתן אישור שנהנת, ושתחפש אישור לעוד מפגש
גם בשניזה סבבה
אבל מפה להמשך, זה כבר לא מקובל שגבר יחפש אישורים
גבר עם ביטחון לא צריך אישור
בטח לא אם הוא יודע שהיה דייט סבבה, אז ברור לו כשמש שהבחורה רוצה ותרצה עוד ממנו
אם אחרי כל זה הוא עדין צריך אישור, אז הוא כבר פחות גבר
&nbsp
אם שני הדייטים סבבה, אתה לא מתקשר לאשר לה שנהנת ומחפש אישור ממנה לעוד דייט
אתה כבר בא בגישה של ברור שהיא נהנת וברור שיש עוד דייט, והשיחת טולפון שלך אליה, היא להגיד לה מתי ואיפה הדייט הזה קורה, ושתיהיה מוכנה ושתלבש משהו חשוף

puma141

New member
omg

מה קשור פחות גבר? :)
לא להאמין איך חלק מהגברים חושבים, באמת!
ולא לומדים..

קודם תדעי מה הוא גבר...

אחר כך את תביני מצוין למה זה פחות גברי לחפש אישורים
ו
ואחר כך את תגלי למה זה לא מושך נשים (ויש יגידו שדוחה)

puma141

New member
חחח טוב אולי הגזמתי קצת...

בעיקר כשאני הספקתי להכיר מעט האיך הראש שלך עובד.
אבל אני רואה את זה אחרת, מנסיוני הפנימי :)

am i am i

New member
לא צריך אישור, פשוט תתקשר, דבר כמה דקות

ותציע להפגש שוב. וכנ"ל אחרי דייט ראשון.
&nbsp
אם היא לא רוצה היא כבר לבד תגיד שהיא לא מעוניינת. למה אתה צריך לחשוב בשבילה האם היא רוצה או לא? תהיה בעל ביטחון ואל תגיד שהיה נחמד, צא מנקודת הנחה שהיה נחמד באופן הדדי וככה תתחיל לדבר איתה.

תומאס

New member
תודה לכולם על העצות והטיפים! עזרתם לי מאוד! אני אשתדל ליישם!

לא חייבים להתקשר

אפשר גם לשלוח מברק בדואר שליחים, על חמור לבן.
האמת היא שאם באמת נהנת, ואתה לא מוצא בזירת הפשע בזמן אמת הוכחות לכך שהיא סובלת, שים לב לחידוש...אתה שואל בזמן הדייט! בלי חוקים...

תומאס

New member
יש לנו כנראה ניסיון שונה או חוויות שונות מדייטים

אני כמעט אף פעם לא יודע אם הבחורה נהנית מהדייט ומעוניינת בדייט נוסף או לא. מלבד מקרים מאוד בודדים שבהם זה היה מאוד מאוד ברור.
היו לי דייטים שנמשכו שלוש שעות בבית קפה או בפאב, הבחורה דיברה בלי הפסקה - לפי פרמטר זמן הדייט והשיחה, הדייט נחשב מוצלח - אבל לא. היא לא רצתה דייט נוסף.
היו לי דייטים ראשונים, שהייתי בטוח שהבחורה לא רוצה דייט נוסף, ורק בדיעבד התברר לי שטעיתי.
היה לי דייט ראשון שרק בשיחת טלפון שלמחרת, התברר לי שהבחורה ציפתה שהוא יסתיים אצלה בדירה בסקס. מסתבר שאני לא קלטתי את הרמזים (שעד היום אני לא יודע מה הם היו.....)
לגבי לשאול בזמן הדייט - אמרתי פעם בסוף הדייט הראשון, שנהניתי ואשמח להיפגש שוב, ושאלתי אם תרצה גם - והיא אמרה שכן, אבל למחרת סיננה אותי. מאז הבנתי שזאת שגיאה לשאול פנים מול פנים במהלך הדייט, כי כנראה שלא קל לבחורה להגיד "לא" כשזה פנים מול פנים.

כי לא באמת שמת אותה בפינה

מה הבעיה אם כבר שאלת, להיות ספציפי לגבי היום והשעה ומה עושים?
לכל אחד יש נסיון חיים שונה, ואני חושב שאתה לא תצא יותר עם הבחורות שכבר יצאת איתן בעבר, אז תבוא עם דף פתוח לכל דייט
ותשקיע קצת בללמוד עוד בבית איך מבינים דברים שקורים בין אנשים. כמו חיוכים אמיתיים ומעושים. איחורים ודברים קטנים שמפריעים, שפת גוף ומה שמעניין אותך. אם אתה מתכונן רגיל באדישות, בא אדיש ונשאר אדיש בדייט ואז אתה גם אדיש אם להתקשר או לא, יש כאלו שזה יוריד להן. תנסה לצבור עוד חוויות ונסיון ותהנה מהדרך והאנשים שאתה פוגש.

תומאס

New member
אדישות היא לא חלק ממני. אבל אני מסכים איתך שצריך לנסות

להנות מהדרך ומהאנשים שפוגשים, ולבוא פתוח לכל דייט.
וברור שלכל אחד יש ניסיון וחוויות אחרות.
לגבי לדעת מה הבחורה חושבת, ואם אני מוצא חן בעיניה או לא - את זה באמת עוד לא הצלחתי לפענח.....

צלשלספק

New member
לפי הזרימה ומה שמרגיש לך.

בהנחה והיה לי סבבה - אני הייתי מתקשר או עונה לשיחה ממנה (לא התעמקתי במי יזם ומי עשה אחרי הדייט השני שלישי) וההרגשה הייתה ברוב המקרים מהדייט הראשון /שני / שלישי (שוב...תלוי) שהקשר המשיך כשיחה זורמת שסבבה לשניכם, ותוך כדי השיחה קובעים מה מו מי והיכן / אצל מי נפגשים וכד'.

אם לא הייתה את הזרימה הזו, ההרגשה הזו, במיוחד הטלפונית - קל וחומר גם פנים מול פנים - לרוב העניין היה עוצר בדייט שלישי גג רביעי, מלבד מקרים חריגים...

למעלה