גם אחרי שראיתי את הפרק . . .

גם אחרי שראיתי את הפרק . . .

גם אחרי שראיתי את הפרק כבר 4-5 פעמים, כשרואים את ג'וש פצוע זה קטע קשה

אי אפשר להתעלם מזה, נכון. ../images/Emo7.gif

זה הרגע הדרמטי ביותר בפרק הזה, לדעתי. ג'וש ליימן פצוע. זה WOW לא קטן. בכל מקרה, עברנו עונה. ייפי היי לנו!

Nimst

New member
נכון

האמת היא שגם לראות את הנשיא במצב הזה זה מוזר. הוא תמיד כזה חזק ובשליטה, ופתאום לראות אותו בחלוק של בית חולים, עם זיפים אפורים זה.. מוזר.

w1shahar

New member
ושוב ג'וש ודונה....

העונה הראשונה מסתיימת בפציעה קשה של ג'וש.... העונה החמישית מסתיימת בפציעה קשה של דונה.... האם אחרי חווית הפציעה הם יבינו שאולי כדאי לנסות? או שמא זו דרכם של המפיקים לאיים על אחד מהם בסוף כל עונה בעזיבה פוטנציאלית? והכל בחיוך, כמובן

Nimst

New member
חסר להם שזה ניסיון לפטר את דונה

אני אכעס. חוצמזה, אין מצב. זה יהיה נורא מבאס אם הם יסיימו את הסדרה בלי שהפוטנציאל של דונה-ג'וש יתממש.

w1shahar

New member
לא... הם לא יוותרו על סיפור שנבנה

כל כך הרבה זמן.... מי יודע אולי בעונה השישית, השביעית, השמינית.... מה שבטוח שאחרי העונה השמינית כל החבר'ה יצטרכו לעבוד עם נשיא אחר... לטוב ולרע, הנשיא בארה"ב נבחר רק לשתי קדנציות כל אחת בת 4 שנים, ובארטלט נמצא כבר בעיצומה של הקדנציה השניה.... מי יודע, אולי אבי תתמודד במקומו....

עלעל1

New member
אני פשוט אצרח אם הם לא יסדרו לי

הפי אנד. אני הצטרפתי לסדרה מאמצע- סוף העונה השנייה, כך שכל הפרקים עכשיו הם פשוט השלמה אדירה ומטורפת של כל מיני קטעים מבחינתי, וזה אושר גדול. כבר מהפעמים הקודמות היית משגעת אנשים שיגידו לי מה עם ג'וש ודונה וכל הזמן אמרו לי שאין מצב שיהיה משהו כי הוא אוהב אותה כמו אחיה. עכשיו אחרי הפציעה שלה. אם הם לא הולכים לעשות משהו בנידון אני עלולה לאבד את העשתונות. יודעים כבר מה עם העונה השישית?

Nushi G

New member
אל ייאוש! ../images/Emo58.gif

אם בג'אג הם חיברו ביןמאק והארם (הגיבורים) אחרי עשר עונות, גם לג'וש ודונה יש תקווה!

AnnabeI Lee

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

זה לא ניסיון לפתור את דונה. היא מנהלת את הקמפיין של בוב ראסל יחד עם וויל בעונה השישית.

w1shahar

New member
שאלה - אבל גם ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif |

ברצינות? מסכן ג'וש... ראסל לוקח לו את כל הנשים.... בעונה הראשונה מנדי (הלשעברית של ג'וש מהקמפיין) עבדה איתו עד שהוא פיטר אותה, וג'וש שכר אותה לעבוד שוב איתם. ובעונה השישית דונה?! מיילא וייל עובד איתו.... גם ככה הוא לא ממש נכנס לנעלי הענק של סם סיבורן.... אבל דונה?! זה ממש כואב!!!!! תודה בכ"ז על העדכון... יום טוב!

anandamide

New member
גם אותי זה ריגש

וישר עולה לי הציטוט מאיזה פרק: josh- "i'm just saying, if you were in a hospital, i wouldn't stop for (candy?)" donna- "if you were in the hospital, i wouldn't stop for red lights". אוי...

anandamide

New member
למה זה תמיד קורה לי

שאני כותבת הודעה וזה לא מקפיץ את השרשור?

anandamide

New member
עכשיו זה כבר הפך להיות עקרוני! ../images/Emo46.gif

למה אני לא מק
שרשורים??????????????????

למעלה