גם אם הנושא הזה נטחן..

the magic

New member
גם אם הנושא הזה נטחן..

פשוט ראיתי עכשיו הודעה של מישהי שאמרה שזה נושא נטחן ואין כוח כבר לדבר על זה. אז אני מבקר לעיתים בפורום כבר איזה שבועיים, ככה שאני לא מכיר את היסטוריית הדברים פה לגמרי. אני רק רוצה לשאול - אם כ"כ הרבה אנשים אומרים שאין כזה דבר ידידים, אז מה זה בעצם קשר טוב בין בן לבת שלא קורה ביניהם כלום? הכוונה שלכם היא שידידות זו פשוט הקדמה לחברות? או מה? או שבנים ממציאים את המושג ידידות כי הם בעצם רוצים את הידידה שלהם? אני יודע שאני מאוד רוצה ידידה מאוד טובה שלי, אני כל היום חושב עליה כבר הרבה זמן ועושה לעצמי הרבה דברים רעים כי היא מספרת לי על בחורים אחרים, אבל זה כבר סיפור אחר בפני עצמו. ומאיזה נקודת מבט הבנות מסתכלות? האם גם הן רואות בידידים שלהם הקדמה להיות בני זוג? ואם לא, אז למה להיות בקשר כזה טוב עם מישהו? לבלות איתו בערבים וכו'... מקווה לתשובות, גם אם הנושא מאוס. תודה.

למרות שנורא עצוב להודות

ואני נותן כאן רק את דעתי - אבל זכרים לא מסוגלים לאהוב אפלטונית, הם ינצלו כח הזדמנות (במידה ויתקלו באחת....) כדי לקדם כל קשר לקשר מיני. צר לי - אך אני מאמין בכל לב - שאין ולו זכר אחד שלא פזל/חשב/קיווה לכיוונה של ידידה טובה אחת או יותר - ולו רק כדי להגשים איזה פנטזיה קטנה. אכן מדובר בתעודת עניות - אבל הסיבה היחידה שאני אוכל למצוא לאנטיתזה למצב זה - היא שהבחורה ממש - אבל ממש לא מושכת מינית את הבחור. לא, זה לא אומר שכל גבר הוא בוגד בפוטנציה (אני מכיר מספיק נשים שיעשו בדיוק אותו דבר...) אבל הם בהחלט חוטאים ולו רק במחשבה....

מי אמר שאין ידידות קיים וחי אבל אבל

בתנאי שאין מתח מיני בין הידידים .זה לא אומר שבעתיד לא יכול להיות אופציה כזאת . לי בעבר הייתה ידידה קרובה שהפכה לאחר שנתים לחברה לאחר הפרידה הלכה החברות והידידות הנפלאה . אני לא מצטער לרגע החיים זורמים ואם משהו צריך להיות בחיינו זה יהיה מתישהו. יש הבדל עצום בין ידידה לחברה למרות המרחק הדק מהלב בינכם. לעניין איך הבנות מסתכלות על זה שאלה לא קלה ובספק אם היא תהיה כנה מהבנות. לסיכום אני ממליץ על ידידים וידידות זה מאוד כייף אבל להיזהר לא לערבב חלב עם בשר גם לביננו שלא שומרים על כשרות.. .

shaniza

New member
לדעתי זה אפשרי

קשר טוב בין שני המינים (ולא רק כשאחד הצדדים הוא הומוסקסואל) למשל יש לי ידיד...רוסי...ואני יודעת שהקשר איתו לא יהפוך למשהו מעבר לידידות כי הוא מעוניין רק ברוסיות... מה דעתכם על קשר ידידות שהתחיל ממשיכה מינית לא ממומשת של שני הצדדים ? האם בכלל יכול להיות כזה דבר?

ד נ י ת3

New member
מאמינה בידידות בין

גברים ונשים. נכון שיש מתח מיני. אבל! אם מגדירים מראש, וקובעים שלא יהיה קשר מיני - כל המתח נעלם. ונשאר מולך רק בנאדם.

אלה אם כן הוא הומו!

מצטער לאכזב אותך-אין כזה דבר ידידות בין נשים וגברים תראי לי גבר אחד שהוא לא הומו ומתנהג למשהי כמו ידידה ולא מת לשכב איתה..

ד נ י ת3

New member
יש לי חבר טוב,

הוא ממש לא הומו, ואני ממש לא כונפא. הקשר ביננו הוא כמו של אח ואחות. לא מסוגלת לדמיין אותו בסיטואציה אחרת (איככככככ! זה עושה לי רע!). אני מאוד אוהבת אותו, אבל כאח. קשה להסביר את זה.

תנסי לרמוז לו בעדינות

או לא בעדינות - שאת לא תתנגדי לסטוצון - אשמח לשמוע אם הוא יגיב באחת מהאופציות הבאות : א- לא תודה, ב- אני בדיוק חופף ראש היום ג- העוף על האש ד- תשמעי - זה לא את , זה אני.... ה- הבטחתי לנזיר בודהיסטי שאני לא אקיים שום דבר שנחשב לעינוג גופני. ו- אני תפוס.... קוראים לו מנשה.... הוא דווקא עז ידידותי מאוד....

ד נ י ת3

New member
../images/Emo12.gif השתגעת??

עצם המחשבה עושה לי פרצוף ירוק

בשביל הבדיקה - רק בשביל הבדיקה...

תקראי לזה סקר אנתרופולוגי..... חוץ מזה - ירוק ? לא שמעתי את קרמיט מתלונן עד היום....

shaniza

New member
ואם הוא יסכים??

הלכה לה הידידות איתו .... בשביל סתם ניסיון אני לא חושבת שזה שווה לה...

המממ - טוב, זה היה למען הטיעון

אפשר לבדוק את זה בכל כך הרבה דרכים אחרות, כל זה רק בא להוכיח את הטענה - שבנים רואים את מוסד ה"ידידות" בצורה קצת שונה...

ד נ י ת3

New member
ואני חושבת

שכל מקרה לגופו. ולא כל גבר חייב "להשכיב" את הידידה שלו. תלוי במהות החברות.

shaniza

New member
בכל זאת יש כאלה

שרואים ידידות כידידות ולא מעבר ולמי שאין לפחות ידיד/ה אחד/ת אמיתי מהמין השני... מפסיד .

ד נ י ת3

New member
בדיוק

יש מקומות שאני ממש ממש ממש ממש ממש לא רוצה להעמיד בניסיון.

treeman

New member
מי שלא מאמין בחברות בין גבר ואשה

נטולת מין ורומנטיקה. מגלה חוסר בגרות מוחלט, וגם זה בעדינות. אולי אתה לא בנוי נפשית לקשר כזה, ואולי לא נתקלת במצב כזה, אבל תרשה לי להעיד שיש לי שתי חברות נפש במקום עבודתי, שאני יודע עליהן פרטים אינטימיים ביותר והן עלי כמובן, ואין מצב אפילו בדימיון לרומן צחוץ לנישואין.(שלושתנו נשואים באושר)

שלא תהיה כאן טעות -

גם לי יש ידידות טובות ולא מעט - ואני דיי בטוח שאני אוכל לעמוד במבחן התוצאה במידה ו"ינסו" אותי. אין ספק שלא מדובר כאן במשהו בוגר. אני אפילו חושב שמדובר כאן במין ליטוף האגו והרגשת הרצוי והנחשק. נראה לי - ושוב - זאת דעתי בלבד - שרוב הגברים יסכימו איתי - למרות שמדובר כאן בתעודת עניות לשמה. הנה אנחנו מודים בפה מלא - שלפעמים היצר גובר על ההגיון - ובאותו רגע לא חושבים על מה יקרה אח"כ ואיך נסתכל על עצמנו במראה... ואני אפילו לא חושב על להפיל את זה על האבולוציה שאומרת שהזכר תמיד שואף לפזר את זרעו כמה שיותר לצרכי השרדות ואילו הנקבה מחפשת את זכר האלפא הדומיננטי והחזק כדי להקים צאצאים שהסבירות להשרדותם גבוהה יותר.. ואני גם לא מכליל - אני מאמין בלב שלם שישנם גברים רבים שמאמינים שיש להם ידידות טובות ובזה זה מסתכם.... אני רק לא כל כך בטוח במבחן התוצאה - ואני מקווה מאוד שאותם אנשים יהיו שלמים עם כל החלטה שיגיעו אליה.

magenta73

New member
צ'מע...

זה יותר מסובך משחור ולבן. יש לנו ידידים שאנחנו נרצה קצת יותר מהם... יש לנו ידידים שכל מה שנרצה זה את החברות... אני גם לא יכולה לענות לך אם הוא רוצה ממך יותר או לא... כי לפעמים הדרך שלנו "לרמוז" לידיד שהוא רק ידיד, זה לספר לו על הגברברים האחרים, ומצד שני, לפעמים הדרך שלנו לרמוז לידיד שאנחנו רוצות יותר זה לספר לו על גברברים אחרים... שיקנא ויעשה משהו. ההבדל כמה שהוא גדול, הוא קטן... מדובר בטונים. במבט בעיניים...

קיימת ידידות כזו../images/Emo88.gif

אומרים שאין חכם כבעל נסיון.. אני אומנם נשואה ויש לי ידיד נשוי, היחסים ביננו הם אפלטוניים לחלוטין!! הוא אחד האנשים הקרובים ביותר אליי בעולם הזה, האדם היחידי שיודע את כל צפונות ליבי, אדם שתמיד נמצא שם בטוב וברע, אנחנו ידידים עוד מתקופת הצבא ואוהבים אחד את השניה אהבת נפש.. יקום האדם שחושב שאין ידידות כזו.. ואגב.. מצטערת שנכנסתי בדלת האחורית
שמים

אלמרה

New member
הי לך שמים לי!! את בדלת הראשית!!!

ידידה שלי! אין כמוך. כמה כיף לראותך גם פה...

למעלה